Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Takze s problemom spustenia LGV som si poradil sam a velmi jednoducho. Krasne som LGV dal do adresara medzi VSETKY povodne trate a spustil instal.bat v priecinku trate lgv (musia byt v adresari uplne vsetky povodne trate, plus povodny global msts rozsireny o xtracks 3.9 verzia, inak to nepojde). A vsetko pekne klape :-)

Žiadna novinka - niektorí zahraničný tvorcovia takto šetria veľkosť sťahovaného súboru trate. Install.bat zabezpečí prekopírovanie potrebných textúr z defaultných tratí.

Přesně tak, například u U79 taksamo, bez instal.bat vyskakují chyby a podotýkám, že i když trať používá objekty ze základu a je staršího data, tak vypadá moc pěkně a jezdím ji dodnes.
Dan

MSTS Bp-Gyor(-Wien)

Prosím o radu. Stáhl jsem si výše zmiňovanou trať MSTS Bp-Gyor(-Wien) z alternativního odkazu a narazil jsem na požadavek hesla pro rozbalení archivu. Bohužel neumím maďarsky. Máte někdo prosím tohle heslo? Díky

Poprosil by som o radu... stiahol som si od Poliakov trať CMK, k tomu aj prislúchajúci Global, Track_B, aj Tsection z ts-studio.eu07.pl, ale trať nie a nie rozchodiť - spustím MSTS, kliknem na Drive a train a pošle ma to okamžite k Billovi. Za každú radu ďakujem.

YoLi napsal:
Poprosil by som o radu... stiahol som si od Poliakov trať CMK, k tomu aj prislúchajúci Global, Track_B, aj Tsection z ts-studio.eu07.pl, ale trať nie a nie rozchodiť - spustím MSTS, kliknem na Drive a train a pošle ma to okamžite k Billovi. Za každú radu ďakujem.

Rada je zde: stačí si postavit pro tuto trať alespoň jednu jednoduchou aktivitku, nebo si pro tuto trať nějakou aktivitu stáhni.

ďakujem za radu, výsledok nulový... ono sa to správa, akoby trať a global boli nekompatibilné... pritom do AE ma to pustí. Spustím Route Editor - načíta trať a v momente sekne (neodpovedá). Spustím MSTS - prebehne úvodná obrazovka, v ponuke kliknem na drive a train a už som na ceste k Billovi... :(

YoLi napsal:

ahoj,
taky jsem si ji stáhl i s opravou (Patchv.2.1) a trať mi funguje přes MSTS
perfektně i bez aktivity,pouze volná jízda.Track_B nesmí být v Globale,
ale v MSTS.

pepah napsal:
YoLi napsal:

ahoj,
taky jsem si ji stáhl i s opravou (Patchv.2.1) a trať mi funguje přes MSTS
perfektně i bez aktivity,pouze volná jízda.Track_B nesmí být v Globale,
ale v MSTS.

Track_B mám v hlavnom adresári, skúsenosti z trate BP, resp. z Uniglobalu... Ešte mi napadlo, ktoré tsection používaš? To, čo sa malo stiahnuť z ts-studio alebo jeden z tých, čo bol priamo v adresári Global?

asi sme doma... tsection.dat, ktorý som stiahol, je s dátumom 30.12.2009... pohľadám, vyskúšam. Ďakujem :)

Zdravim. V poslednych tyzdnoch ma chytila TGV mania :-) Stiahol som vsetky dostupne francuzske trate pre TGV. Narazil som na jeden paradny projekt ktory sa kvalitativne uplne odlisuje od ostatnych skor tuctovych zakladnych trati. LGE - Lignes du Grand Est. Detailne prepracovane trate z Pariza gare du Est az po Strasburg/Bazilej s odbockami do Luxemburska, Dijonu, Reims, Nancy, Metz... fakt parada. Hlavne pre toho kdo sa tuzi previezt 320 km/h po paradne spracovanej LGV est. A nie po tratiach co pripominaju defaulty... http://lge-kc.pagesperso-orange.fr/ download na funtrain.net

Chtěl bych poprosit jestli někdo nemá maďarskou trať Alfold 6 ? Jelikož jsem jí při reinstalu PC nezazálohoval a teď mi hází to hrozně chyb. Děkuji předem.

Ja Vás ludia vôbec nerozumiem.........Idete robiť brutal zásahy a nerobíte si zálohy.....Okrem toho to chce Newroads4 nainštalovať a potom Xtrack 3.12 a pôjde ti to-.

dem napsal:
Ja Vás ludia vôbec nerozumiem.........Idete robiť brutal zásahy a nerobíte si zálohy.....Okrem toho to chce Newroads4 nainštalovať a potom Xtrack 3.12 a pôjde ti to-.

Já nerozumím jiným věcem ! Asi jsem píšu z toho důvodu,že už jsem všechno vyzkoušel.;-)

objavil som jeden pekný počin - free verziu komerčného addonu Surfliner. Ide o trať naprieč Kaliforniou, súčasná verzia č. 2 má dve vetvy - jednu spájajúcu L.A. so San Diegom, druhá opačným smerom - z Los Angeles do San Luis Obispo. Pekne spracované dielo, veľa originálnych objektov, jednoducho niečo pre milovníkov Ameriky :) Ako sa píše v readme trate, pre spustenie je potrebné mať nainštalované X-Tracks 3.20, Newroads 4 a MSTS Bin 1.07081214 (ako autor uvádza kvôli viditeľnosti všetkých návestidiel). Malou nevýhodou je veľkosť inštalačky - 1 GB, takže vlastníkom pomalšieho pripojenia prajem pevné nervy, ale podľa mňa to stojí za stiahnutie.

je fajn, že jsi ho objevil, ale mohl by si se podělit také o to, KDE jsi to objevil,ať můžeme objevovat také

Back
Nahoře