Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
YoLi napsal:Poprosil by som o radu... stiahol som si od Poliakov trať CMK, k tomu aj prislúchajúci Global, Track_B, aj Tsection z ts-studio.eu07.pl, ale trať nie a nie rozchodiť - spustím MSTS, kliknem na Drive a train a pošle ma to okamžite k Billovi. Za každú radu ďakujem.
YoLi napsal:Poprosil by som o radu... stiahol som si od Poliakov trať CMK, k tomu aj prislúchajúci Global, Track_B, aj Tsection z ts-studio.eu07.pl, ale trať nie a nie rozchodiť - spustím MSTS, kliknem na Drive a train a pošle ma to okamžite k Billovi. Za každú radu ďakujem.
pepah napsal:YoLi napsal:Poprosil by som o radu... stiahol som si od Poliakov trať CMK, k tomu aj prislúchajúci Global, Track_B, aj Tsection z ts-studio.eu07.pl, ale trať nie a nie rozchodiť - spustím MSTS, kliknem na Drive a train a pošle ma to okamžite k Billovi. Za každú radu ďakujem.
ahoj,
taky jsem si ji stáhl i s opravou (Patchv.2.1) a trať mi funguje přes MSTS
perfektně i bez aktivity,pouze volná jízda.Track_B nesmí být v Globale,
ale v MSTS.
dem napsal:Ja Vás ludia vôbec nerozumiem.........Idete robiť brutal zásahy a nerobíte si zálohy.....Okrem toho to chce Newroads4 nainštalovať a potom Xtrack 3.12 a pôjde ti to-.