Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Jiric13 napsal:
Čauky chlapy, tak jsem včera prubnul smíchat Globaly z Polských tratí CMK a PMK a funguje oboje. A pak , že to nejde.
Je vidět,že to bereš na lehkou váhu.Když jsme dělali Uniglobal,tak jsme se zasekli právě na tsection.dat.Pokud jsou tam zápisy někde jinde než ve standardním Xtrack,tak trati budou normálně padat.O tom by mohl své vyprávět Tygy,který tsection.dat několikrát musel předělávat.Tak buď rád,že to tak dopadlo.Není to o tom,že se sesypou soubory do jednoho a k tomu se připlácne tsection.dat...

Petr Novák napsal:
Jiric13 napsal:
Čauky chlapy, tak jsem včera prubnul smíchat Globaly z Polských tratí CMK a PMK a funguje oboje. A pak , že to nejde.
Je vidět,že to bereš na lehkou váhu.Když jsme dělali Uniglobal,tak jsme se zasekli právě na tsection.dat.Pokud jsou tam zápisy někde jinde než ve standardním Xtrack,tak trati budou normálně padat.O tom by mohl své vyprávět Tygy,který tsection.dat několikrát musel předělávat.Tak buď rád,že to tak dopadlo.Není to o tom,že se sesypou soubory do jednoho a k tomu se připlácne tsection.dat...

Věru tak na velmi lehkou váhu. Ono to opravdu není jen o tom smíchat více Globalu v jeden celek. Hlavně aby se takto nadivoko smíchaný Global nedostal, mezi mnoho lidí to by dokázalo nadělat takové paseky škoda jen pomyslet.

zdravím,. takže jsem do originálního globalu nahrál global PMK a po projetí jsem dostal chut na další trat, takže jsem tipnul CMK a zkusil jsem to zpustit pouze na globalu PMK, ale neé. No tak jsem do GLOBALU PMK nahustil hokusněpokusně global CMK s tím, že jsem tam ale nepřidával ten jejich T section_PL, s tím se to kouslo i osamostatně, a fííjjooo , jel jsem bez problému, Jo a nebojte, global se nerozšíří mezi lidi,už se po těch rovinách nedalo jezdit no hurá živák:D a už ho nevlastním, už si to střiháám po Alpách na Bermíně, sákriš, to jsou ale krpály:-P

chtěl bych se zeptat, jestli někdo stahoval, resp.jestli se povedlo někomu stáhnout tuto trať celou : http://www.thetrain.de/de/downloadarea/die-zittauer-schmalspurbahn/

Ahoj,
já jsem ji stahoval a bezproblému se mě ji povedlo stahnout, až na tu rychlost stahování při registraci 30 kB/s
trať se pak musí nasměřovat s instalací do Routes, naštěstí nedoplňuje nic do Globalu. Navic a na to POZOR instalace nemá vytvořený sdresář ACTIVITES a SERVICES, ty je potřeba zřídit a samozřejmě uselat testovací aktivitu.

Ahoj Martin

a přes co si jí stahoval,já to stahuju normálně přes win 7 a po cca 20 min. se stahování zastaví a napíše mi, že stahování bylo přerušeno a konec.

zdravím chlapy, nejezdíte někdo Berminu bahn tu online verzi?? Furt mi to vyskakuje bez chybné hlášky k bilovi, hlavně , když jedu z Tirana až k prvnímu tunelu, tohle je nejkritičtější území, tam nahoře je to v pořádku, tam to vůbec nevypadne. Jsem furt kašpar z toho, jakej tam má bejt GLOBAL ? Já, když jsem dal instalovat Berminu, tak jsem si v train simulatoru nastavil GLOBAL jako Uniglobal, tedy global, kterej prý má v sobě už NEWROADS4, tak jsem si myslel, že si to Bermina nabere sebou,ale asi jsem se seknul. Nebo jsem měl nechat original global , a ten at si Bermina zblajzne a po doinstalování Berminy do Globalu nacpat Uniglobal?? Pravdů ma jenom gloobaaalll , hej:D

a muzu se zeptat proc bys to delal tak slozite, doma mam taky tuto trat jejikoz je to uplne samostatna instalace tudiz obsahuje jak global koleje tak silnice. hlavne to necpi do zakladni instalace

Takže chápu dobře, že při její instalaci mám mít v train simulatoru nastavený Global základní -- původní-- originální ??? :P

chapes to castecne,ale blbe. instalaci provadis dle pokynu, s tim ze inst vytvori zcela novy adresar Train Simulator Bernina se vsemi svymi upravami a modifikacemi jak globalu tak u uvodnich obrazku tak trainsetu, zkratka je to uplne samostatna instalace simulatoru nezavisla na ostatnich.

já se picnu, to vše vím, četl jsi to nahoře?? Při instalaci si Bermina vycucává některá data z Train simulatoru,(to je ten jev, kdy ti tam naskočí černá tabulka a lítaj tam hafo iformací), no zajimalo by mě co jsi tam měl třeba za GLobal(v train simulatoru) , když jsi jí instaloval? je to doufám česky napsané, haugh sorry man

jelikoz jezdim standartne zahranicni trati, tak v globalu mam komplet xt 3.20 + UZK 3.2O + NW4 ale ten plnej a ne ten co je v uniglobalu, protoze ten je dost oklestenej. Navic Uniglobal neni pro me vhodnej na stavbu trati.

mmouka napsal:
jelikoz jezdim standartne zahranicni trati, tak v globalu mam komplet xt 3.20 + UZK 3.2O + NW4 ale ten plnej a ne ten co je v uniglobalu, protoze ten je dost oklestenej. Navic Uniglobal neni pro me vhodnej na stavbu trati.
Pokud jsi si pořádně přečetl readme u Uniglobalu,tak by jsi se dočetl,že Uniglobal je pouze je ježdění,nikoliv na stavení tratí.UZK 3.20 v Uniglobalu je v takové míře,jaká je zapotřebí k jízdě.Není v tom balík pro stavitele tratí.Ve foru se už o tom psalo....

to ja vim, ze to pro stavbu neni urcene, jen sem chtel poukazat na to, ze je podle me lepsi pouzit zakladni kombinaci nez uniglobal, ktery neni kolikrat vhodny pro jezdeni na nekterych zahranicnich tratich. Jak se psal jelikoz stavim tak uniglobal vubec nepouzivam a dokonce ted uzpusobuju svou trat pro to aby se dala jezdit i jenom pod zakladnim XT 3.20 + NR 4.0

Tak jsem úspěšně dojel ze zdola nahoru, moc díky mmouka, no snad to nebyla náhoda, testnu to ještě večer jednou. Tedy nastavil jsem v train sim. Global xt+uzk+4nw a naistaloval Berminu a modlil jsem se celou cestu a povedlo se, výsledek plnej popelník, díky ještě jednou, zdravím;-)

Zdravím pánovia.
Ak tu niekto má z vás nejaké talianske trate rád by som sa spýtal jednu vec. Na niektorích screenoch sú celkom zaujímavo robené počasia. Neviete z ktorej trate by sa dali stiahnuť ?
Občas mi to prišlo ako fotomontáž ale na druhom to vyzerá v celku OK. Ďakujem. ( Foto z http://www.trainsimhobby.net )

52126590c12feaa278440b85e5512098.jpg8d2b96f3d1a2f800762e2a05d241e526.jpgb68d43448664a2b875e798439d0f85ac.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím páni, nemáte niekto, prosím vás, skúsenosti s traťou MBTA route vs. 5 z www.trainsim.com? Pretože neviem, či som to zblbol ja, alebo ju autor hodil na net nedokončenú (z úseku Boston - Providence je dokončený akurát tak Boston). Za reakcie ďakujem a želám krásny deň.

Back
Nahoře