Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Až na to, že táto trať o ktorej sa bavíte má toľko chýb, že som ju hneď po odskúšaní aj zmazal.

dem napsal:
Až na to, že táto trať o ktorej sa bavíte má toľko chýb, že som ju hneď po odskúšaní aj zmazal.

Presne to som spravil aj ja... ta trat nestoji zatial za zmienku :eek:

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, s dovolením sa spýtam, či som v tom sám alebo trať Budapešť - Miskolc blbne aj niekomu inému. Stiahol som, rozbalil som, idem si vytvoriť trasu a nahodí hláška "Failed to load track database". Pritom súbor s príponou tdb v adresári s traťou je. Skúsil som aj pôvodný vymazať a prepísať príslušný bk súbor a problém pretrváva. Ďakujem za každú radu.

Opravujem sa, súbor tdb je samozrejme v adresári trate a nie v adresári s traťou... človek skôr píše ako myslí... ospravedlňujem sa :eek:

Naposled editoval moderátor:
Zdravím.
Nevíte prosím co se děje s těmito stránkami polských vozu ZIELONA ERA - dodatki do MSTS?
Vyskakuje mi toto:
http://msts.cba.pl/
To se mám regitrovat? Nerad se někde registruji když nevím o co go. :D
Dan

Zdravim
Nevim kam a to napsat . Stahnul jsem si Trasu Budapest-Gyor-Viden
a timto bych se chtel zeptat jestli nekdo vy ,kde se daj stahnout aktivity pro tuto trasu.Predem Dekuju

Tu máš zoznam MSTS stránok , ako maďarských tak aj iných. Medzi maďarskými si nájdi aktivity pre danú trať. Je ich dosť.

Jeste jeden maly dotaz, jestli mohu pri rozbalovani to chce po mne heslo a at delam co delam nemuzu to na tech strankach najit, kde a jake je to heslo. Asi nahodou nevis jake je ze.

Ahoj ve spolek,právě jsem se dozvěděl,že zítra má vyjít u tvůrců Pro Train.Tedyy od Firmy Blue Sky Interactive,bude od zítra k dispozici nový addons A to Berlin-Dreden.Ano Čtete dobře.Tato trať bude ve stavu 2008-2013.max rychlost 160 pro Ec soupravy.Bude na DB Tracku a bude mít i LZB systém pro ICE na rychlost 200.Aktuální citace z FB.Ab morgen 10 UHR "MSTS Berlin-Dresden" - Exklusiv auf www.eisenbahndiscount.de .Tak doporučiji sledovat.Trať bude nejspíše ke stažení,jak to už u Blue Sky interactive poslední dobou chodí.Ptal jse mse správce forumu BSI Rolf Schreiter.Tedka koukám i na forum BSI tak je to potvrzeno http://www.bluesky-interactive.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=9238 .Takže se do MSTS máme na co těšit.S pozdravem Lukáš

Fanoušky Maďarských tratí určitě potěší Alföld 6.4, který přidává úsek Nyíregyháza - Miskolc a co jsem vyrozuměl z překladu, tak řadu objektů pro stávající úseky.
Aktualizaci lze stáhnout z http://alfold.juplo.com/

Kéž by udělaly i úseky přes čáru do Serbie ze Szegédu přes Röszke do Horgoše a z Kelebie do Subotice..sice rychlost se pohybuje do Horgoše kolem 30km/h (předvčírem jsem tudyma jel motorákem ze Subotice přes Horgoš do Szegédu a šíílený až na hranice 20-30) ale jsou to tratě pěkné jak ta z Kelebie tak ta ze Szegédu

Ahoj, před časem jsem si stáhl trať Alföld 6 a jsem nadšený. Jezdím jí pod Uniglobalem. Rád bych se vás zeptal, zda máte ještě nějaký tip na hezky udělanou maďarskou trať, popříp. s jakým globalem je kompatibilní. Díky!

Back
Nahoře