Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Poprípade kukni aj na toto: http://msts.uw.hu/bakony.html

0493ee2dc72ded1a0fee15581707baed.jpg

Naposled editoval moderátor:
Až ju vyskúšaš tak s ňou budeš mať skúsenosť a nebudeš sa musieť takto vyzvedať....

Takže ak ti to niekto nedoporučí tak si to ani neskúsiš? To je zaujímavý prístup.

dem napsal:
Takže ak ti to niekto nedoporučí tak si to ani neskúsiš? To je zaujímavý prístup.

Zkusím vždy, avšak pokud mám pozitivní reference, mám víc chuti na projíždění pro mně nových úseků a vím, že se mám nač těšit!

dem napsal:
Ahoj.
No, dle mne tím doporučením je myšleno, aby něco nestahoval dvě hodiny, pak neřešil instalaci, pokud trať používá mimo X-Tracks ještě dalsší věci a když to konečně rozchodí, tak je to polotovar se starými objekty a trať jde do košíku. S tím mám své zkušenosti taky.:D Proto jsem rád, když mi z kámošů nekdo poradí, že stáhnul trať a stojí za to si ji projet.
Dan

V tom slove doporučujem som nič také nezistil. Aj tak to môže ísť rovno do kuky.. Čo človek to iný vkus... Také zbytočné je na takéto veci sa pýtať.

Prosím Vás némáte někdo nějaký tip na zahraniční trať,kde je velký přejezd přes hory (tunely,stoupání,klesání atd.)? Děkuji!

bastard napsal:
Prosím Vás némáte někdo nějaký tip na zahraniční trať,kde je velký přejezd přes hory (tunely,stoupání,klesání atd.)? Děkuji!

já mám třeba trať Semering Bahn či tauernbahn od tvůrců addonů ProTrain,ale jsou placné ty addony.

Hezký den!
Vyšla nová aktualizace maďarské trati Alföld (verze 6.5). Natočil jsem krátké video z budapešťských spojek.

Kimir vieš mi načrtnúť o aký usek na Semmeringu sa jedná? :) Dík
PS: je do MSTS trať z Budapesti cez Gyor-Vienna? Díky. :)

Zdravím, prosím viete mi niekto poslať trainset k trati Alfold 6.5.... alebo ma naviesť odkial posťahujem vozidla? Googlujem a našlo mi nejaký trainset ale je nedostatočný. Neviem si dať rady. ďakujem

Chci si stáhnout trať Alföld. Ale co mám ze stránek tratě stáhnout?
V sekci "Pályák" jsou Alföld (1-6) mám všechno stáhnout nebo jen Alföld 6. Chci nejnovější verzi (tedy Alföld 6.5).

Treba v sekcii "Pályák" kliknúť na Alföld 6, a následne sťahuješ všetko od 6.1 po 6.5.1, pričom 6.1 je trať rozdelená na 4 party a 6.2 - 6.5.1 sú aktualzácie.

Back
Nahoře