Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Laborec425: Jojo, to znám. Občas se tam dostanu hned, ale někdy se tam přihlašuju třeba 30x než mě to pustí na downloady. A ta jejich větička "All nodes are curently busy" mě už straší i ve snech :D . Lord.

Laborec425: Jojo, to znám. Občas se tam dostanu hned, ale někdy se tam přihlašuju třeba 30x než mě to pustí na downloady. A ta jejich větička "All nodes are curently busy" mě už straší i ve snech :D . Lord.

Nedávno som stiahol trať Reggio C. - Paola a chýba mi v nej súbor pine.s.
Pokušak som sa ho nájsť v iných tal. tratratiach ktoré mám, ale neúspešne. Ak ho náhodou niekto máte, mohli by ste mi ho poslať na mail?
Predom Díky!

Inak trať je to pekná, tak ako sa na talianske trate patrí, ale bez aktivít.

Ahoj, mrknu se na to doma, myslím, že ho mám, protože mi to žádnou chybu nehlásí. Jinak souhlasim, trať je to vydařená, jenom ty aktivity postrádám. Na train-sim.com sem objevil asi jenom jednu. Ale právě teď sem našel nějaké na http://www.amicitreni.net/train-simulator/ a vypadají, že jsou autentické, dokonce je tam přibalen i fix na rozpakovávání aktivit, který kdysi vydal i autor Vysočiny. Teď už to jenom chce naházet italské vlaky na jejich aktivity, aby to nějak sedělo. Zdraví Lord.

Naposled editoval moderátor:
Arwy
Ale je tam stačí ho jenom přejmenovat. Přesně si už nepamatuju co MSTS hlásil, ale myslím, že se jmenuje piněs, nebo piňes. Podívej se, co ti to přesně hlásí, nebo ho jednoduše najdi v adresáři s tratí. Musíš ale přejmenovat shapes i textures, jinak ti to bude řvát znovu. Ty soubory se vyskytují i v jiných italských tratích. Jinak podle mého názoru se jedná o nejlepší italskou tratˇ. Můžu ještě doporučit VERONA P.N. - BRENNERO - pěkné dolomity a CATANIA-MESSINA COMPLETA - dobrá Sicilie.

Pro ARWYHO: soubor pino.s najdeš normálně ve složce SHAPES té dané tratě a je pojmenovaný PINČ.S. Přesně jak píše LORD, jenom ho přejmenuj.AlesB

Jinak se dá taky celkem dobře stahovat ze stránek http://www.uktrainsim.com/. Je potřeba se tam teda zaregistrovat, ale je to zdarma, registrace ti přijde během chvilky do pošty a můžeš začít. Napíše Ti to kolikátý si v pořadí, takže to občas jenom potvrdíš (jako,že si u toho neusnul) a víš na čem si. Je tam poměrně hodně tratí, vč.Nigérie a i dost různých vlaků, cabů i soundů.

Boby: Musím potvrdit, že Catania - Messina vypadá opravdu dobře. Verona - Brennero, tu nemám, jestli je dobrá, tak jí taky vyzkouším. Jde mi hlavně o pěknou krajinu plnou objektů v okolí tratě a dobře udělané stanice. Lord.

Lord
Verona P.N. Brennero je typická italská tratˇ. Co je na ní perfektní tak je právě to stoupání a zpátky zase klesání - nalož si tak 30 carri merci a go! Pěkně se zapotíš. Je totiž ze severu - vede z Verony do průsmyku až skoro na hranice. Jinak je stejně dobře provedená jako Sicilia 1. To se prostě nedá popsat to se musí zkusit.

Přátelé, stala se nám nemilá věc. Měli jsme s kolegou objednaný a předzaplacený komerční add-on Cascades Crossing Oregon od tvůrců Maple Leaf Tracks. Tento produkt je již dávno hotov a když kolega pátral, proč ještě nedorazil, tak zjistil, že tato firma ukončila činnost - viz. http://www.mapleleaftracks.com. Bohužel peníze asi zpátky nikdo posílat nebude. Ale víme, že tento produkt možná chvíli na internetových obchodech byl k mání. Zajímalo by nás, jestli se někomu podařilo tento add-on koupit dřív než firma zkrachovala. Děkuji za případnou odpověď. Lord.

Horské tratě

Zdravím Vás všechny co máte v merku zahraniční ad-ony.Hledám nějaký tip nebo link na horké tratě ve Švýcarsku nebo Francii mimo Albuly a PAU-CANFRANC :?: Dík moc :lol:

Švýcarsko - v současné době Uterland ve v 2.4. Ale dle mého názoru jsou lepší tratě. Především ten pack modelů s tím dodávaný je bída.
Francie - pokud nemáš tak doporučuji LGV Atlantique v 2.0. Jinak Itálii ty jsou super. Jo a ještě je vynikající Northern Denmark 4.11.

Poison: No, švýcarských a francouzských dobrých tratí moc není. Co by ale dle screenshotů měla být špička je komerční add-on Glacier Expres a poněkud starší (a trochu méně vydařený) Heidi Expres, jsou to tratě přibližně pokrývající oblast, kterou částečně simuluje freeware Albula Line. Bohužel výše zmíněné dvě tratě jsem zatím nesehnal, takže nemohu říct vlastní dojmy. Jinak velmi podrobné recenze (v angličtině) většiny komerčních add-onů s množstvím screenshotů jsou zde http://www.eutrainsim.com.

Francouzské tratě komerčně žádné nevyšly, když nepočítám několik let staré a příšerné JustTrains TGV add-on apod., teď nově vychází akorát sada nočních SNCF vlaků s názvem Trains de Nuit Vol. 1, tento komerční add-on neobsahuje trať, ale jenom noční vlaky, ale zato ve špičkové kvalitě (ikdyž tím pádem by většina našich autorů mohla své vlaky taky vydávat komerčně :lol: ) , textury na vlacích se mění podle denní doby, autenticky nahrávané zvuky atd. Takže sumasumárum nejlepší je použít nějaké freeware tratě: LGV Atlantique 2, Pau Canfranc, Paris-Cherbourg, Unterland 2.4, Schweizerhof. Taky můžu doporučit švédskou fiktivní, ale božskou KMJ route 3.1, takhle pěknou vegetaci a krajinu jsem málokde viděl.

Jinak tady opět dám linky na stránku, kde jsou ke stažení snad všechny francouzské tratě rozděleny na reálné a fiktivní, spolu s galerií screenshotů a krátkým popisem:
http://www.funtrain.net/index.php?cible=ligne
Ostatní zde zmiňované jsou ke stažení na http://www.train-sim.com.
Zdraví Lord.

Tady je přímý link na švédské stránky http://msts.e-buzz.net/ . Jsou velice dobře udělané, ale aktualizace není tak častá. Zato jsou jedny z prvních co začaly poskytovat free modely. Když jsem si stahl asi před 3 lety T 44 málem mi vypadly oči z důlků. Stačí se zaregistrovat.

PT4

Tak ta PT4 mě nechytla vůbec, naopak se mě líbila trojka, kromě Mnichova. Hlavně díky zvukům. _) Jinac docela zajimavy je taky RERC stazitelny z FUNTRAINU. Je to system primestske parizske dopravy. Je to samozrejmne dost orezane, jinak by to PC nezvladalo (kdyby to bylo v realu), ale podobnost tam je (casti znam v realu). Jsou tam i podzemni useky ale ty nejsou nic moc. ZAJIMAVOSTI: System kolejiste, trolejove vedeni (resp sloupy TV) a hlavne soupravy k tomu prislusne tj, Z5600 s vyresenou druhou kabinou (pantak). Maji to misto pohledu "5", ale az na to ze to je takrka static, tak to je cool a hlavne full 3D.

Michawel: To mě PT4 chytnul hodně, ale PT3 taky, hlavně ty zvuky, to je opravdu paráda, FPS taky docela v pohodě. Akorát ty vozidla....... zvenku to ještě docela ujde, kabiny super, ale pohled cestujícího je většinou katastrofa.......no když už je člověk namlsanej z českých vozidel :D .
K tomu RERC by mě zajímalo, jestli i ta krajina kolem trati je koukatelná nebo jestli je to zaměřený hlavně na simulaci reálného kolejiště. Jinak tu soupravu Z5600 mám, jenom sem si tam trochu upravil zvuky, protože takový to divný bzučení mě děsně rozčilovalo. Stojí to RERC za stáhnutí?
Díky. Lord.

Back
Nahoře