Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Už jsem si jí nainstaloval a pár aktivit nejde spustit přes Train store. Neobjeví se lokomotiva, takže to nespustím.
A když jsem už jel aktivitu, tak to docela hází chyby. Stačí to odklikat, ale chybí potom výhybky atd. Dělá Ti to taky, Lorde? :D

Prosím Tě, jak se Ti to povedlo nainstalovat ? Stáhnul jsem to bez problému, ale když kliknu na ten .exe soubor, tak mi napíše že byla vyřízena pouze část požadavku a pošle mě do .........

Ahoj, mě to šlo bez problémů, schválně to zkusím znova stáhnout, jestli mě třeba něco nenapadne. Nezapomeňte spustit instal.bat pro dokopírování objektů z defaultních tratí. TrainStore nepoužívám, takže netuším, jak to přes něj chodí či nechodí, ale já jsem ten trainset před zapakováním vyzkoušel v prázdné instalaci, jestli ještě něco nepotřebuje a bylo všechno v pohodě. Taky nezapomeňte zkontrolovat, zda se vám to skutečně stáhlo celý, zda to má správnou velikost.

Mrknul jsem ještě na jednu stránku, kde si pár uživatelů také stěžuje na chyby při rozpakovávání a je tam pokyn nestahovat to přes alternativní download programy, ale standartním Microsofťáckým!!!

No jo, tak jsem to stáhnul znovu a při kliknutí na .exe soubor to skutečně hlásí "Byla vyřízena pouze část požadavku ReadProcessMemory nebo WriteProcessMemory". Víte někdo, co tato hláška znamená???

Výborně, díky za info! Taky mi to stahovalo extrémně pomalu. Kdyby s tím měl někdo ještě problémy jiného rázu, tak napište, ale jak říkám, vše jsem kontroloval 2x, tak by to mělo šlapat jako hodinky včetně aktivit a trainsetu.

Lord napsal:
Výborně, díky za info! Taky mi to stahovalo extrémně pomalu. Kdyby s tím měl někdo ještě problémy jiného rázu, tak napište, ale jak říkám, vše jsem kontroloval 2x, tak by to mělo šlapat jako hodinky včetně aktivit a trainsetu.
Tak moje chyba v těch chybějících souborech byla asi tím, že jsem nespustil ten install.bat. Ale ty chybějící lokomotivy nevím, čím to je. Ale některé aktivity spustit jdou, tak si aspoň trať pořádně prohlídnu. Vypadá skvěle! :) Díky, Lorde!

A ty lokomotivy tam nevidíš pouze, když to pouštíš přes TrainStore?? Když to pustíš standartně, tak tam jsou?? Dělá toto ještě někomu??

Tak, a aby nebyla nuda, tak je na webu připravena nová recenze na placený add-on GESÄUSE 2005. Díky tomu, že se za něj platí drobný poplatek (10 EUR = distribuční náklady), tak máme k dispozici aktivity i trainset. Trať si užijí především fandové zastávkových vlaků. Přímý odkaz na recenzi je zde: http://lord-msts.own.cz/gesause-2005.php A níže pár screenshotů z tratě...

4281e8dfc7ebd58c482e107f349e839f.jpg

23edbb29b54b64116140b9dae8914c67.jpg

1376f1356350874934b6fca7c7ee0595.jpg

Příště se podíváme na add-on s názvem WIENERWALDROUTE od stejného tvůrce.

Naposled editoval moderátor:
Lord napsal:
A ty lokomotivy tam nevidíš pouze, když to pouštíš přes TrainStore?? Když to pustíš standartně, tak tam jsou?? Dělá toto ještě někomu??
Já jsem to pouštěl jenom přes Train store. Ale stejně už je to v pohodě. Najednou se tam všechny lokomotivy objevily! :D

Zdravíčko, mám tu pro vás další recenzi, tentokrát se mrkneme na reálnou trať WIENERWALDROUTE. Tato trať má stejného autora jako minule recenzovaná trať GESÄUSE 2005 a také obsahuje aktivity a trainset. Přímý odkaz na recenzi je zde: http://lord-msts.own.cz/wienerwaldroute.php A níže se můžete navnadit pár screenshoty...

9e2e019e66a1f58de40c459ebb7fa643.jpg

916a1bfcd7f073472b92c544ca698ec1.jpg

6563482e84fb9b9318fca824bd67655b.jpg

V příští recenzi představím freeware švýcarskou trať DVZO: DAMPFBAHN-VEREIN ZÜRCHER OBERLAND, která také obsahuje aktivity a trainset.

Jo, o týhle trati už dlouho přemýšlím. Ale je to moc krátký. Chtělo by to aspoň do Linz. Nevíte někdo, jestli v St.Pölten má autor "konečnou" nebo bude ještě pokračovat?

Já myslím, že to už je konečná, ta trať vyšla již dávno, víc jak rok zpátky a na homepage to rozhodně nevypadá, že by se mělo pokračovat dál, čili já to vidím jako definitivně ukončené dílo.

Zdravím všechny v první červnový den a protože je venku pěkná kosa, tak přináším jednu recenzi na zahřátí, dnes se podíváme na freeware reálnou trať s názvem DVZO: DAMPFBAHN-VEREIN ZÜRCHER OBERLAND ze Švýcarska. Uchvátí především nádherně zpracovaná města a obce, krajina spadá spíše do průměru. Aktivity i trainset možno stáhnout z internetu. Přímý odkaz na recenzi je zde: http://lord-msts.own.cz/dvzo.php K přečtení mohu nalákat výběrem několika screenshotů...

65ea65b48b02ed52ffa7cb7c3cc7509f.jpg

82862b2cea22c8bf1248f0ef34f25225.jpg

cd542c72c606446ca41126b39bf5fe4d.jpg

Příště pro změnu zabrousíme do vod komerce a mrkneme na podařený add-on z USA s názvem Donner Pass.

Zdravíčko přátelé, jenom informuji, že na recenze jsem se nevykašlal, jenom přes léto budou recenze s většími rozestupy, znáte to - dovolená (už za chvíli) a tak. Každopádně rozpracovaných jich mám několik a stojí za to, čili jen co bude více času, tak to na web začnu házet vidlema. Navíc mi přibylo pár zajímavých kousků, takže je testuji (Niagara Corridor, Pro Train 9, Linie 51 od tvůrců Berlin Subay). Zatím jsem stihl jenom malou kosmetickou úpravu webu pro lepší přehlednost.

Zdravíčko.
Nemáte někdo staženou trať Roma - Firenze? Mám s ní takový problém. šoupnul sem ji k standartním tratím MSTS a při startu přes Train Store se mi načte ale než by měla skočit do 1. menu tak vyleze hláška :Something went wrong trying to load gui objects. Nevěděl by někdo co s tím?

bob57_cz napsal:
Nenačetlo se něco ze složky GUI, buď nedostatek paměti nebo tam chybí potřebné objekty.
Jde pouze o doslovný překlad, ale když se tam podíváš, tak pro trať tam žádné "objekty" ve slova smyslu nejsou a nesouvisí to až tak s tratí ..... spíš přemýšlej, jestli jsi nedělal něco s Track monitorem a dalšími podpůrnými okny ....

bob57_cz napsal:
fíííííra napsal:
já tam měl akurát průhlednej track monitor, nahradil sem GUI z CD mstsa taky nic
Je možné, že ti k té trati něco chybí z downloadu, co jsi přehlédl. Při zprovozňování je třeba nutno něco doplnit i do GUI. Nebyla by to první trať, která krom vkladů do vlastní trati, sound a global požaduje zásah i do gui. Popátrej na homepage trati, jestli jsi něco neopomněl.
Bobe, které další tratě něco potřebují do GUI?

Pánové,to tedy vůbec nechápu.Používám svůj upravený GUI doplněný ze stránek p.Starého a to bude více jak 2 roky.Nikdy jsem s tím neměl nějaký problém a také používám různé vymoženosti (dlouhý seznam loko,průhledný track monitor a další).Podle mě to nemá vůbec žádnou souvislost s nějakou tratí a že jsem jich instaloval slušnou řádku..Vždy to byl problém přímo v trati anebo v Globalu,jiná záhada nikdy nebyla.Buď v trati chybí něco,nejčastěji nějaký *ace anebo je chyba v Globalu,v Soundu bývá méně častá,když uživatel zapomene nainstalovat nové zvuky,to už je na jeho triko.

Back
Nahoře