Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Tak, tentokrát jsem recenzi připravil v docela slušném čase, takže před odjezdem na Slezinu si můžete pročíst recenzi na další komerční add-on GERMAN RAILROADS 3 s podtitulem Dampf im Werratal. Zajezdíme si převážně s parními mašinami po 100 km dlouhé trati. Přímý odkaz na recenzi zde http://lord-msts.own.cz/german-railroads-3.php a níže pár screenshotů z recenze jako ochutnávka...

d63e1a6037c436a29db6f3b6444576b5.jpg

da92bb80a104cc3c6b75b4f8a82c68f7.jpg

8e969849617ed23b7e4405d42a2b3f54.jpg

Příště.....no zkrátím to, prostě GERMAN RAILROADS 4.

Naposled editoval moderátor:
ad Lord: GR 4 je nádherná, užívej si ji. Sice tam nejsou lanovky na každý vinohrad, ty jsou v reálu cca každých 100 metrů, ale to údolí je fakt nádherné a moc a moc je to reálné. Jel jsem tam jako fíra několikrát, taky s vláčkem, který směl 30 pěkně odpoledne, za sluníčka a bylo to nádherné pokoukání. Všem doporučuji.

Ahoj Petr

Lorde, nechceš také otestovat Blava-Praha? Mnoho uživatel-ů ji nezná...PS: 321 také není k zahození

to Peta:
nechci Ti brát tvůj názor, ale o těchto zmiňovaných tratích si každý tady na fóru přečte spoustu věcí a je i celkem dost screenů na stránkách autorů. Ale upřímně........kolik BĚŽNÝCH uživatelů má, nebo může poznat většinu komerčních addonů ze zahraničí, jako je např. GERMAN RAILROADS, nebo Pro Train a jiné ? O některých free tratí ze zahraničí se také občas dočteš až tady, protože určitě nesedíš u internetu každý den a nebrouzdáš po všech existujících stránkách světa o msts, aby si hledal a zkoušel všechny tratě. Vždyť můžeš napsat recenzi na Zbyňkovu trať, nebo trať Stavitelexxx sám, co Ti v tom brání ?

Petr Šimral napsal:
ad Lord: GR 4 je nádherná, užívej si ji. Sice tam nejsou lanovky na každý vinohrad, ty jsou v reálu cca každých 100 metrů, ale to údolí je fakt nádherné a moc a moc je to reálné. Jel jsem tam jako fíra několikrát, taky s vláčkem, který směl 30 pěkně odpoledne, za sluníčka a bylo to nádherné pokoukání. Všem doporučuji.

Ahoj Petr

Ahoj, už si jí užívám a podstatná část recenze je již napsaná, velmi často v ní zmiňuji právě ty vinohrady a taky řeku v údolí, podél které se většinu cesty jede. Tato trať se tímto dost odlišuje od ostatních GR a právě výše napsané jí činí docela originální. Zafírovat si tam mohlo být opravdu docela fajn.

Sponka: No vida, tady jsem ještě v sedmičce nebyl, alespoň všichni uvidí, jaké skvosty je čekají o pár recenzí dále.

Peta napsal:
AndrewM:Ano četl, ale jen sem se ptal...

To je v pohodě... Ono to každého logicky napadá, že když už jsem tu recenzoval všechno možné, tak proč ne Praha - Vladivostok...teda Praha - Bratislava :D . Ale jak jsem psal již výše a jak psal i AlešB, tak recenze mají za účel ukázat tratě cizokrajné a našincům neznámé, kdežto Blavu většina uživatelů již zná. A jinak jsem jí samozřejmě hrál, už v jejích počátcích a hraji (tady jde spíš o simulaci než hru) dodnes. :D

Tak přátelé, právě jsem se na web nahrál novou recenzi na GERMAN RAILROADS 4. Jedná se o elektrifikovanou dvojkolejnou trať s délkou kolem 130 km spojující města Koblenz a Trier. Prozkoušíme si opravdu solidní množství trainsetu a 87 aktivit. Přímý odkaz na recenzi zde http://lord-msts.own.cz/german-railroads-4.php a pár screenshotů z recenze zde...

a00c39d57de51aafa3adeaab556ff928.jpg

c3bc717328e3ee80ff48e6a1789190b4.jpg

f9b00d0bfae23d5e8257a02c3a6ad929.jpg

Příště samozřejmě GERMAN RAILROADS 5. Nebojte, nebude to stále jen o GR add-onech, končí totiž osmičkou, kterou navíc ani nemám, takže už to budou maximálně čtyři recenze a pak přehodíme výhybku, aby se vám to neomrzelo :D .

Z-line

to LORD:Zdar Lordem, měl bych takovej menší dotaz.V recenzi na Z-line píšeš o madarským trainsetu.Na homepage sem ale žádnej nenašel,ani nějakou zmínku co by to mělo bejt,tak by mě zajímalo bud kde se dá sehnat nebo alespon jak se jmenuje.Díky Plechus

Re: Z-line

bob57_cz napsal:
plechus napsal:
to LORD:Zdar Lordem, měl bych takovej menší dotaz.V recenzi na Z-line píšeš o madarským trainsetu.Na homepage sem ale žádnej nenašel,ani nějakou zmínku co by to mělo bejt,tak by mě zajímalo bud kde se dá sehnat nebo alespon jak se jmenuje.Díky Plechus
Stačí se jen pořádně dívat. HU trainset přímo Lord nabízí ke stažení u sebe ( a ještě minimálně další dva, jesli mne neklame zapomínáček).

Kompletní trainset pro Z-Line jsem skutečně nabízel ke stažení, ale už tomu tak bohužel není. Z důvodu ubývajícího prostoru k ukládání downloadů bylo nutné některé downloady smazat, a protože Maďarský trainset byl nejobjemnější a navíc už byl k dispozici skoro nejdéle, tak v rámci čistky došlo právě na něj. Včas a s týdenním předstihem jsem to oznamoval právě v této diskuzi, aby si ho mohli stáhnout i poslední zájemci. Recenzi jsem upravil, takže v ní už nic neodkazuje na tento balík trainsetu.

Jinak když píši v recenzi, že maďarský trainset se opravdu povedl, tak tím myslím obecně maďarský trainset, nikoliv konkrétní balík.

Kdyby byl eminentní zájem o stažení tohoto balíku, tak by snad šlo ho na pár dní někam nahrát a pak zase smazat, ale má to přes 300MB a trvá to nehorázně dlouho...

Jinak maďarská stránka s mnoha downloady maďarských vozidel je například tato: http://www.train-sim.hu/

dík za odpověd, ptal jsem se kvůli tomu že mi TS při startu háže asi 20 chyb protože mi tam chybí vlaky to Z-line, jinak z-line funguje,jenže já nevim který vlaky se tam maj dát,takže bych ocenil kdyby byl někdo tak moc hodnej a napsal seznam vlaků který tam maj bejt(sorry jestli sem ho někde přehlídnul,ale myslim že tam nebyl nikde..??).Plechus

PS: já bych určitě u sebe na webu našel 300 mb prostoru...

ok dik za radu.TO LORD:byl bych ti fakt moc vdecnej kdybys ten trainset nekam nahral

Tak mám povolení umístit Maďarský trainset tam, kde byl původně, takže ho tam zkusím dnes večer nahrát. Nechám ho tam tak týden, aby tam zbytečně nezabíral místo. Až ho nahraji, hodím sem link.

oooo děkuji ti velký lorde :)

jiank jak jsi sem dával ten link na tu madarskou stránku, tak sem stahnul asi 6 vlaku a fungoval jenom jeden, ostatní nejedou, vypadá to jako kdyby ten soubor měl mít víc částí ale nemá je...nevim kde je chyba...hledal jsem i nejakej instal.bat, o kterym se tu nekde diskutovalo,ale ani ten tam nikde neni.¨

A poslední dotaz je na trat Cannes-Grasse 2006, když z toho linku stáhnu vsechny casti, tak ta prvni je normalniu instal, ale ta druha,treti a ctvrta jsou soubory s nejakou divnou koncovkou,druhej ma .d01 trtei .d02 a ctvrtej d.03 ????jak se s tim mam vypořádat?Plechus

Back
Nahoře