Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

Tak pro nedočkavce je Maďarský trainset uložen na této adrese http://www.ama-cb.cz/msts/Lord/Madarsky%20trainset%20a%20aktivity.uha Zapakováno je to prográmkem WinUHA, který si můžete stáhnout u mě na webu v sekci DOWNLOADS.

Jinak jsem se domluvil s Ppooollllem a všechny mé downloady budou přesunuty k němu, takže tam najdete i ty, co už jsem mezitím musel odmazat, což byl trainset k Wupper Expresu 10 a kompletní Španělský trainset. Dám včas vědět.

Když jsme u toho Wupper Expresu, tak už se připravuje WE 11 a pozor, bude obsahovat i řiditelnou soupravy visuté dráhy, screenshoty zde: http://www.graphics15.de/ Klikněte na SCREENSHOTS pod nápisem WUPPER EXPRES. A když už tam budete, tak určitě natrefíte i na screenshoty k Stadtbahn U79 verze číslo 4.

Naposled editoval moderátor:
Mel bych otazku k trati Cannes-Grasse 2006,instalace mi probehne v poho,pak stahnu trainset k trati,takze ok a jakmile spustim MSTS tak pri nabihani hry mi to ohlasi chybu a a spadne to :(
prosim o radu
dekuji

Zdar Lorde, tak se m stahnul ten tvuj trainset.Je fakt dobrej,ale ma to jednu chybicku. U pulky masin chybi cabview a ty tam v tom readme pises ze ti to v tomhle stavu jede v poho.Install.bat sem tam nikde nenasel...?? porad pls

DEJV00 napsal:
vyskoci okno a ukaze se tabulka- Microsoft Train Simulator has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.
Send Error Report--Don´t Send

viz.obrázek
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img68.imageshack.us/img68/3159/errorqu7.th.jpg[/url]

Ahoj, nezapomněl jsi pustit soubor instal.bat? Ten ti dokopíruje do trati všechny potřebné soubory z šesti defaultních tratí. Soubor instal.bat najdeš v adresáři s tratí, tento adresář musí být umístěn v adresáři ROUTES, kde máš i všech šest defaultních tratí. Až zkopíruje vše potřebné, tak můžeš teprve trať spustit.

plechus napsal:
Zdar Lorde, tak se m stahnul ten tvuj trainset.Je fakt dobrej,ale ma to jednu chybicku. U pulky masin chybi cabview a ty tam v tom readme pises ze ti to v tomhle stavu jede v poho.Install.bat sem tam nikde nenasel...?? porad pls

???? Teď jsem se na to díval a všechny kabiny tam jsou, nikdo ani nehlásil, že by byl s tímto balíkem problém. Dokonce i velikost souboru sedí. Tobě to hlásí při načítání hry chybějící kabiny????

jo jo hlásí to že cannot create cabview,ale jenom u některejch a když se podívam do slložky kde by to mělo bejt tak tam fakt žádnej cabview neni,install bat sme taky nikde nenašel

Lord napsal:
DEJV00 napsal:
vyskoci okno a ukaze se tabulka- Microsoft Train Simulator has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.
Send Error Report--Don´t Send

viz.obrázek
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img68.imageshack.us/img68/3159/errorqu7.th.jpg[/url]

Ahoj, nezapomněl jsi pustit soubor instal.bat? Ten ti dokopíruje do trati všechny potřebné soubory z šesti defaultních tratí. Soubor instal.bat najdeš v adresáři s tratí, tento adresář musí být umístěn v adresáři ROUTES, kde máš i všech šest defaultních tratí. Až zkopíruje vše potřebné, tak můžeš teprve trať spustit.

Aha tak uz vim,no soubor instal.bat sem spustil ale defaultni trate uz sem vymazal tak to je tedy blblí :cry:
a dali by se nekde ty trate sehnat??? preinstalovavat MSTS bych fakt nechtel :roll:

plechus napsal:
jo jo hlásí to že cannot create cabview,ale jenom u některejch a když se podívam do slložky kde by to mělo bejt tak tam fakt žádnej cabview neni,install bat sme taky nikde nenašel

Kdyžtak mi zkus napsat, u jakých loko ti ta kabina chybí. Co jsem koukal, tak kabina neni u jedný mašiny a ta je v aktivitách použita jen jako servis. Instal.bat ani nehledej, ten se moc pro trainset nepoužívá, spíš pro tratě.

vzhledem k tomu, že nevim co je mašina a co vagon, tak ti napisu vsechno kde sem nenasel slozku cabview a taky ti napisu asi jenom nazev ty slozky nechce se mi zkouset vsechny masiny jestli padaj nebo ne,ale s tema cabviewama sem mel problem uz kdyz sem si z nejaky madarsky stranky stahnul jejich masinu tak sem tahal 10 mb a ono stejne nic

bdz_WLABme
MAV_Apmz-avmz
MAV-bpmz-bvmz
MAV wrrmz
mav BZX000
mav BZX00i
mav BZX300
MAV gabs
MAV-localpass-WMW
MAv-localpass2
mav_pack
mav-wlab
V46-003
zssk-350

to by melo bejt vsechno,psal sem tam vsechno kde sem nenasel cabviewe a nebyl jsem si jistej jestli to neni nejakej vagon.

Přesně tak, to jsou všechno vagony, tam kabina není potřeba. Tu kabinu na ZSSK 350 jsem tam zapomněl dát, ale předpokládám, že ji každý má v trainsetu k BP, takže stačí zkopírovat. A kabinu na V64-003 nemám ani já u sebe, na maďarských tratích jezdím jen aktivity, nikoliv volnou jízdu a tato loko je použita v aktivitě jen jako mrtvý consist, takže kabina není potřeba. Akorát si jí nesmíš vybrat ve volné jízdě. Jinak je všechno v pořádku a mělo by to šlapat.

Na maďarských mašinách som si všimol, že kabína a zvuky sa šíria len s jednou konkrétnou daného typu a ostatné sa na ne len odvolávajú. Na V63 a V43 to bolo tak, skús porieť cestu k cvf, popr. ak je to tak, tak stiahnuť konkrétne vozidlo.

GERMAN RAILROADS 5

Zdravíčko, přináším novou recenzi na komerční add-on GERMAN RAILROADS 5, což je vlastně add-on GERMAN RAILROADS 2 kompletně převlečený do historického kabátu a posunutý hlouběji do historie, konkrétně do roku 1963. Takže si vyzkoušíme převážně parní lokomotivy a to v 61 aktivitách. Přímý odkaz na recenzi zde: http://lord-msts.own.cz/german-railroads-5.php a pár screenshotů z recenze...

db677ec7f319ebd712f88175e4278dfa.jpg

5703528d5537da94bc0bc3a41e3ef16e.jpg

0ffee78b180b1acf461910962e976299.jpg

Příště GERMAN RAILROADS 6. Pomalu se blížíme ke konci.

Back
Nahoře