Add-ony ze zahraničí - názory, postřehy, recenze

No jo, právě na to koukám. Píšou tam, že na základě úspěchu Microsoft Flight Simulatoru X, postaví Aces Studio na stejné technologii novou verzi Microsoft Train Simulatoru. A nehledě na úspěch původního MSTS půjde o kompletně nový produkt. Každopádně je prý zatím brzo na nějaké detaily, ty se dozvíme koncem roku a zatím očekávají návrhy a připomínky od uživatelů MSTS. Dávám jim tak dva roky, maximálně tři... :D

Přátelé, po pěkně dlouhé době přináším další recenzi, tentokrát na GERMAN RAILROADS 6. Přes vánoce jsem nestíhal a poté jsem nějak zakysl u Ship Simulatoru 2006, který mě i přes své mouchy hodně chytl. Na recenze jsem ale nezanevřel, takže vás čeká 180 km dlouhá trať spojující Stralsund a Rostock zasazená do devadesátých let, čemuž odpovídá i modernější trainset. Aktivit nám tvůrci připravili 32. Čili přímý odkaz na recenzi je zde: http://lord-msts.own.cz/german-railroads-6.php a níže pár screenshotů...

ae277d3e85e06c105be4bd94b77764a9.jpg

151eb5d31af8337a98f5f74e7bbe3b48.jpg

6b564f59428eabc9078317b85ef6b41a.jpg

Příště GERMAN RAILROADS 7 z Železné Rudy do Plattlingu. Ideální jako návaznost na Šnekovu trať Plzeň - Železná Ruda.

Naposled editoval moderátor:
Nepovedla... :D Dokonce i ten sloup TV mi přijde nějak nízko, skoro škrtá o střechu mašiny. A některá vzdálená místa jsou ještě docela holá. Myslím, že kdybysme tam vyslali elitní skupinu našich tvůrců, tak by Kuju mělo za týden celý Rail Simulator hotov a v prvotřídní kvalitě, dokonce i s jednou českou tratí... :D

Nemůžu si pomoci, ale mě se to stále nelíbí. Modely na mě stále působí jako modelová železnice velikosti N pod lupou. Kam se to kvalitou hrabe na Československé modeláře a MSTS. Jak budovy, tak vozidla. Pokud chtějí prorazit, tak by tvůrci měli přijet k nám na školení. :lol:
Hru si určitě koupím, možná řeknu pěkné, ale to bude asi tak vše.
Možná se mýlím, ale na reklamních screenech by mělo být něco, co nás posadí na zadek a ne obraz toho, co je možné i v MSTS.

Zbyňku, gratuluji, podařilo se nám umístit naše příspěvky ve stejnou minutu... :D A dokonce i podobně vyzněly, akorát ty zveš zahraniční tvůrce k nám a já posílám naše tvůrce k nim... :D

Lord napsal:
Nepovedla... :D Dokonce i ten sloup TV mi přijde nějak nízko, skoro škrtá o střechu mašiny.
Taky jsem se díval a podle jednoho rychlostníku bych soudil, že pustili německou mašinu na anglickou trať, která má menší průjezdní profil :D

No já nevím, mě to špatné nepřipadá
http://www.railsimulator.com/images/Black501.jpg
Jsou to stále vesměs screeny ze srpna loňského roku a to prý udajně unikly nedopatřením. Myslím si, že nedostatky odpovídají uváděné fázi vývoje, neházel bych to hned do koše. Základní princip zdá se vychází z MSTS http://www.railsimulator.com/images/Editor01.jpg , nikoliv tedy vláčkoviště ala TRS. Zřejmě to bude celé oblečeno do slušivého kabátku, což možná "puristy" pobaví, jinému se to třeba líbit bude.
Tvrdit o tomto http://www.railsimulator.com/images/BR294_04_big.jpg , že je úroveň detailu modelu velikosti N, se mi Zbyňku nějak nepozdává :) . Najali si na modely profesionální grafiky a shání další.
Já osobně jsem na to dost zvědav, a podle zpráv, které probleskují z jejich webu, by mohlo jít o zajímavý počin. Kromě uniklých screenů a následného videa se ničím předčasně nechlubí (na rozdíl od spousty jiných nejmenovaných) a jejich web je na profesionální úrovni a pravidelně aktualizovaný, tak jsem zvědav. Koupím si to určitě.

No Trundo, na tom posledním obrázku má ta červená mašinka pěkně hrbatá kolečka (asi tak dvacetiúhelník).
Karel
P.S. Ale jinak je pěkná.

ok1dnh napsal:
No Trundo, na tom posledním obrázku má ta červená mašinka pěkně hrbatá kolečka (asi tak dvacetiúhelník).
Karel
P.S. Ale jinak je pěkná.
Karle, Karle ... my používame zvyčajne 18-uholník, a jaksi ti to doteraz neprekážalo

Víš že jsem si fakt nevšiml ? Faktem ale je, že na tom obrázku od Trundy je to výrazně vidět. Naše mašinky jsem nikdy z tohoto pohledu nesledoval.
Ale přesto opět opakuji, je hezká.
Karel

ok1dnh napsal:
Víš že jsem si fakt nevšiml ? Faktem ale je, že na tom obrázku od Trundy je to výrazně vidět. Naše mašinky jsem nikdy z tohoto pohledu nesledoval.
Karel
To ano, je pekne vyrenderovaná. Bolo by užitočné vedieť koľko má polygónov, jak je jazditeľná a jak sa budeme môcť vyhrať s našimi domácimi modelmi pre Rail Simulátor. A na jakých PC to pobeží.

Já na novém simulátoru hledám mušky hlavně proto, že my stavitelé my jední na rozdíl od ostatních modelářů příjdeme a několikaletou práci bez čehohokoli, co by se dalo použít a pokud bychom měli začínat vše znovu, to by musel být pořádný důvod. A bez rozsáhlých tratí, žádný nový simulátor nebude oblíbeným simulátorem.
Já z těchto důvodů se na něj vůbec netěším.

Tax napsal:
ok1dnh napsal:
Karel
To ano, je pekne vyrenderovaná. Bolo by užitočné vedieť koľko má polygónov, jak je jazditeľná a jak sa budeme môcť vyhrať s našimi domácimi modelmi pre Rail Simulátor. A na jakých PC to pobeží.

Vyhrejte se s nimi, jak chcete, když vám nebude vadit, že budou jezdit po německých tratích :mad:

Back
Nahoře