úprava ENG

Tak s tim zivakem je to dobre,ale ten zivak musi nejak vypadat..Je to nekde v engu urceny,jak musi vypadat?Sepnou se mi koljovky bez zvuku...Zivak jde,ale bez zvuku!!!Nevite nekdo co s tim...
Moc dekuji Novak :(

Anonymous napsal:
Tak s tim zivakem je to dobre,ale ten zivak musi nejak vypadat..Je to nekde v engu urceny,jak musi vypadat?Sepnou se mi koljovky bez zvuku...Zivak jde,ale bez zvuku!!!Nevite nekdo co s tim...
Moc dekuji Novak :(

Pokud nejde zvuk, asi není živák definován v sms souboru a archiv ani neobsahuje patřičný zvuk. O které vozidlo se jedná?

Jedna se o 163,ale tam si myslim bude clovek muset v SMS nebo cab souboru nadefinovat,jak ma ten zivak vypadat....Preci priklad u 842 je zivak:842_zivak...Nekde se to musi definovat..??Nebo jestli nemam pravdu,kazdopadne mi to nekdo popiste..Budu vam moc vdecny!!
S pozdravem Novak

Anonymous napsal:
Jedna se o 163,ale tam si myslim bude clovek muset v SMS nebo cab souboru nadefinovat,jak ma ten zivak vypadat....Preci priklad u 842 je zivak:842_zivak...Nekde se to musi definovat..??Nebo jestli nemam pravdu,kazdopadne mi to nekdo popiste..Budu vam moc vdecny!!
S pozdravem Novak
Pokud máte Dejvův balík zvuků pro elektrické lokomotivy, tam to je.
Pokud je o eng, bylo by lepší to rovnou poslat a nehledat týden jednu chybu.

Takže ještě jednou k živáku.

Chování (časové smyčky a postihy) se definují v eng souboru.
Vzhled je dán texturou v ace souboru kterýžto je součástí definice kabiny.
Zvuk je nahrán ve wav souboru a jeho spouštění je definováno v sms souboru.

Tolik k tomu co a kde je k živáku. Je to sice na jedno téma ale je to trochu rozcourané neboť je to přeci jen každé o něčem jiném.

.

Co se staženým vozovým parkem, který neodpovídá formátu pro trať BP. Př. mám aktivitu pro trať BP, ale tvůrce použil jinou loko než je v trainsetu. Já si ji stáhl, ale .eng je v jinak pojmenovaném adr. a také se jmenuje jinak, ale je to ta loko co potřebuju. Co s tím?

Re: .

Itterheim napsal:
Co se staženým vozovým parkem, který neodpovídá formátu pro trať BP. Př. mám aktivitu pro trať BP, ale tvůrce použil jinou loko než je v trainsetu. Já si ji stáhl, ale .eng je v jinak pojmenovaném adr. a také se jmenuje jinak, ale je to ta loko co potřebuju. Co s tím?

Po ještě delším hledání jsem našel. Hm ale je to rumařina.

----------------------
Zdeněk Itterheim

Re: .

Itterheim napsal:
Pokud ti můžu dát dobrou radu,po každé instalaci nové aktivity si spusť ConBuilder,pokud ho máš a nech ho překontrolovat veškeré consisty a také loose consisty.Chybějící loko či vagon přepiš tím,co máš ve svém trainsetu,dej uložit a pak se v aktivitě projedeš bez problémů.Přepisovat všechno ručně je fakt moc práce. :lol:

Back
Nahoře