Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napsal:Tak s tim zivakem je to dobre,ale ten zivak musi nejak vypadat..Je to nekde v engu urceny,jak musi vypadat?Sepnou se mi koljovky bez zvuku...Zivak jde,ale bez zvuku!!!Nevite nekdo co s tim...
Moc dekuji Novak![]()
Pokud máte Dejvův balík zvuků pro elektrické lokomotivy, tam to je.Anonymous napsal:Jedna se o 163,ale tam si myslim bude clovek muset v SMS nebo cab souboru nadefinovat,jak ma ten zivak vypadat....Preci priklad u 842 je zivak:842_zivak...Nekde se to musi definovat..??Nebo jestli nemam pravdu,kazdopadne mi to nekdo popiste..Budu vam moc vdecny!!
S pozdravem Novak
Itterheim napsal:Co se staženým vozovým parkem, který neodpovídá formátu pro trať BP. Př. mám aktivitu pro trať BP, ale tvůrce použil jinou loko než je v trainsetu. Já si ji stáhl, ale .eng je v jinak pojmenovaném adr. a také se jmenuje jinak, ale je to ta loko co potřebuju. Co s tím?
Pokud ti můžu dát dobrou radu,po každé instalaci nové aktivity si spusť ConBuilder,pokud ho máš a nech ho překontrolovat veškeré consisty a také loose consisty.Chybějící loko či vagon přepiš tím,co máš ve svém trainsetu,dej uložit a pak se v aktivitě projedeš bez problémů.Přepisovat všechno ručně je fakt moc práce.Itterheim napsal:Co se staženým vozovým parkem, který neodpovídá formátu pro trať BP. Př. mám aktivitu pro trať BP, ale tvůrce použil jinou loko než je v trainsetu. Já si ji stáhl, ale .eng je v jinak pojmenovaném adr. a také se jmenuje jinak, ale je to ta loko co potřebuju. Co s tím?