soubor tsection.dat

Stav
nelze přidat další příspěvky.

AlesB

Hradlař
čau všichni. Máte taky někdo stejný problém s tímto souborem ? Mám celkem dost traťí , ale pro funkčnost některých musím měnit v GLOBALU soubor "tsection.dat" Nejde nějakým způsobem všechny tyto (asi 3 druhy) spojit do jednoho souboru, aby na to fungovali všechny tratě ?
předem dík za rady

Zialbohu nejde, ale existuje jeden program, vola s Train Store (k stiahnutiu na http://www.the-train.de ) ten dokaze nastavit ktore veci sa pouzitju v hre (cim sa zaroven zvysuje rychlost nacitania MsTS) a takisto dokaze podla potreby prehadzovat tsection.dat (inak skus sa pozret ci niektore z tych trati nepouzivaju X-tracks, len kazda inu verziu - ak tam nahodis najnovsiu tak budu fungovat skoro vsetky)

Naposled editoval moderátor:
Prosím vás nevíte někdo jak udělám abych měl více druhů kolejí ? třeba nejaká lokálka by měla pražce ze dřeva a napojovala by se ve stanici třeba na elektrifikovanou trať s betonovíma pražcema. díky za odpověď.

KaMat napsal:
Prosím vás nevíte někdo jak udělám abych měl více druhů kolejí ? třeba nejaká lokálka by měla pražce ze dřeva a napojovala by se ve stanici třeba na elektrifikovanou trať s betonovíma pražcema. díky za odpověď.
změnu textur pražců,můžeš použít jen pokavad používáš X-traks,jestliže ho nepoužíváš jediná šance jak změnit kolejivo je si každý soubor odkompresuješ a přepíšeš textůru která ti bude pasovat,a poté opět zkompresuješ(nejlepší na kompresy a obráceně je dobrý Route riter),ale pozor vše si zálohuj,stačí jenom něco smazat a už se ti nenačte MSTS!,pokavad používáš X-traks je to jednoduší,určitě jsis všimnul že tam jsou koleje o stejném názvu,avšak u druhého je ještě přidáno slovo concrete a tyto koleje jsou vlastně odlišením od ostatních,uvedu příklad:A2t500m=textůra betonových pražců,A2t500mconcrete=koridorové pražce,z toho vyplívá že stačí vlastně jenom si odpovídající textůry vybrat a přepsat,poté se vlastně všechny koleje s koncovkou concrete budou vypadat jinak,avšak concrete musejí bít 4 textůry,se stejným názvem,(concrete1,conkrete2 atd)nebot se používá jiná pro rovinu ,oblouk,vyhybky,budou zobrazovat jinou textůrou,viz stránky pana Havla sekci tratě,tuším trat Východočesko a trat 011 kde jsou z obrázků vydět rozdíly.

já jsem to chtěl udělat tak že si každou kolej nakopiruju jeste jednou pod jinym nazvem ale bylo by to zdlouhave. X tracks pouziva nejnovejsi ale tech konkretnich koleji je tam malo :-( budu je asi muset stejně pridelat. ale diky za radu pomohl si mi

KaMat napsal:
já jsem to chtěl udělat tak že si každou kolej nakopiruju jeste jednou pod jinym nazvem ale bylo by to zdlouhave. X tracks pouziva nejnovejsi ale tech konkretnich koleji je tam malo :-( budu je asi muset stejně pridelat. ale diky za radu pomohl si mi
to co popisuješ není dobrý nápad,i když si koleje nakopíruješ pod jiným názvem,musíš i tyto nakopírované koleje uvést do tsection.dat,jinak se ti v nabídce nezobrazí,je to dosti velký zásah do MSTS,jako začátečník byses tohoto měl vyvarovat,pokavad používáš X-traks,je tam zajímavá utilita Horace která právě slouží k optimalizaci a doplnění kolejiva,i novější verze Route Riter toto umí,ale je potřeba trochu znalostí ,co se tíče kolejiva.a kodů.

Vkaz pro anonymního: podle stylizace textu a zřejmých zkušeností si myslím, že tyto příspěvky píše Vlastík. Pokud se nepletu, klidně můžeš vystoupit z anonymity. Myslím, že svoje odborné kvality jsi prokázal a byla by škoda, kdybys kvůli dřívější banální výtce měl pocit křivdy. Mám dojem, že tvoje příspěvky mnohým hodně pomohly.... :wink:

trunda

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře