Jak zhotovím jízdu silničních vozidel v MSTS?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vlasta Pekárek
  • Datum začátku Datum začátku
V

Vlasta Pekárek

Host
Možná to tu už bylo, ale nenašel jsem.
Poraďte, zkouším postavit malou trať a nevím, jak na pohyb vozidel.
Auta a Busy mám v souboru Carspawn.dat
Když nastavím v Route Editoru Interactive object-CarSpawner a vložím na silnici, tak se mmě udělá jenom krátký úsek, kde auta a busy jezdí.
Jak to roztáhnu na větší část a určím správný směr?
Díky.
Ještě asi blbost. Mám trať do kopců a nemohu všude srovnat trať se zemí /místy krátce trať ve vzduchu/. Stisk Z(Y) moc nepomáhá a zvyšování /snižování/ tratě /num2,8/ je po skocích - buď zem na trati nebo díra.
Díky.
Mějte se.

Tak díky za radu, už mě auta a busy jezdí dlouhé trasy, ale vše jedním směrem. Tak mě alespoň poraďte, jak otočit směr.
Díky.

No já nevím ....

JOHNZ napsal:
A inak sa to ani urobiť nedá...

....., ale nějak to není funkční, i když logicky by mělo fungovat.
To byla první věc, co jsem zkusil. I když je možné a pravděpodobné, že jsem něco blbě udělal nebo nastavil.
Holt kapitáni, profíci Trainsim průmyslu mlčí, asi ví proč, přece nepustí mezi sebe nějakého nýmanda, který vlastní hru MSTS sotva měsíc a už tvoří trať a zajímají jej takové vymoženosti, jako pohyb vozidel po silnici. :lol:

Pozri Vlasto ... ked si tie koncove znacky roztiahnes (mod oznacenia klik na znacku mod posunu a posuvame po ceste trocha dalej) nemozes si tam nevsimnut ze na inak modrej ciare pobiehaju biele useky. Tie useky su pomyslene auta. Vsetky paramtere tych bielych usekov sa zhoduju s autami v skutocnej simulacii. Tzn. pocet rychlost aj smer. Teraz si oznac jednu z tych dvoch znaciek a tahaj ju az za tu druhu. Mozes si vsimnut ze smer jazdy bielych usekov sa zmenil. Tzn. zmenila sa aj tychlost aut ... inak sa to povedat neda a ja ti to inak povedat neviem. Ak chces spravim ti za 1 pivo obrazkovy tutorial 8)

JOHNZ napsal:
Pozri Vlasto ... ked si tie koncove znacky roztiahnes (mod oznacenia klik na znacku mod posunu a posuvame po ceste trocha dalej) nemozes si tam nevsimnut ze na inak modrej ciare pobiehaju biele useky. Tie useky su pomyslene auta. Vsetky paramtere tych bielych usekov sa zhoduju s autami v skutocnej simulacii. Tzn. pocet rychlost aj smer. Teraz si oznac jednu z tych dvoch znaciek a tahaj ju az za tu druhu. Mozes si vsimnut ze smer jazdy bielych usekov sa zmenil. Tzn. zmenila sa aj tychlost aut ... inak sa to povedat neda a ja ti to inak povedat neviem. Ak chces spravim ti za 1 pivo obrazkovy tutorial 8)

Tak ti díky, konečně objasnění problému, už to šlape.
Já dělal blbost, že jsem "kolíkoval" silnici od kraje a nenapadlo mě, zkusit to někde uprostřed a tahat do obou stran.
Ještě jednou díky. Měj se.

Back
Nahoře