Přesměrování kabin

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Honza

Průvodčí
Prosím netušíte někdo, proč u některých českých vozidel (např.362/363) funguje bez problémů přesměrování kabiny do společného adresáře common.cab pomocí úpravy řádku v eng souboru na CabView( ../../common.cab/cabxxx/xxx.cvf ), zatímco u jiných vozidel (např.749, 830) se po této úpravě kabina nezobrazuje. Názvy souborů jsou správně, zkoušel jsem i varianty zápisu s dvojitými lomítky, opačnými lomítky nebo s uvozovkami před a za cesto k souboru cvf a nic! :cry: Dík za radu. Honza

Honza napsal:
Prosím netušíte někdo, proč u některých českých vozidel (např.362/363) funguje bez problémů přesměrování kabiny do společného adresáře common.cab pomocí úpravy řádku v eng souboru na CabView( ../../common.cab/cabxxx/xxx.cvf ), zatímco u jiných vozidel (např.749, 830) se po této úpravě kabina nezobrazuje. Názvy souborů jsou správně, zkoušel jsem i varianty zápisu s dvojitými lomítky, opačnými lomítky nebo s uvozovkami před a za cesto k souboru cvf a nic! :cry: Dík za radu. Honza
A máš tu kabinu v adresáři common.cab?Bez toho se ti nic nezobrazí. :)

Už vím .... aneb zase jedna prapodivná finta MSTS

To Petr Novák: Dík za radu, ale tak neznalý MSTS nejsem :lol: ... jasně že mám příslušnou kabinu ve správném adresáři.

Ale už jsem na to přišel dalším experimentováním sám. Takže kdyby jste na to někdo narazil, tady je řešení:
I když máte kabinu lokomotivy XXX v adresáři common.cab/cabXXX včetně souboru cvf a v něm se odkazujete na textury v tomot adresáři, je třeba uvádět jejich plnou cestu.
NESTAČÍ tedy např.uvést
CabViewFile ( "front.ace" )
JE TŘEBA uvést cestu "plnou", tedy
CabViewFile ( ..//..//common.cab//cabXXX//front.ace )
Je tedy vlastně třeba zapisovat odkazy na textury stejně, jako kdyby byly do adresáře common.cab/cabXXX zkopírované jen textury a soubor cvf zůstal v podaresáři Cabview v adresáři vozidla.

Ověřeno dnes na třech vozidlech, se kterými jsem měl problémy.

Takže zase jedna ze záhad Train Simulátoru :roll:

Takže zase jedna ze záhad Train Simulátoru
Ono tak není tak jednoduché jak se zdá,to po MSTS vyžadují Windows,kde se musí psát úplná cesta k souboru.To je tedy chyba přímo v souboru *cvf,o tom se už na tomto foru mluvilo a p.Šemora na to výslovně upozornil.Stačí si přečíst starší příspěvky.Pokud jste nový návštěvník,tak si to přečtete,je tam spousta dobrých rad. :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře