train.msts
Pokladník
Já jsem ty světla vůbec nepochopil tak si je ani neupravuju. Mam upraveny je kabiny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,zkus přepsat ten con podle mého,schválně,jest-li to bude fungovat...Jo a doplň si rv_cvf podle toho,co napsal Miran,pak už by jsi měl jet.alcapone napsal:Ahoj tak jak máš ty ten con, tak jsem ho měl, ale byl tam ten vagón, tak jsem zvednul ten UID o 100 a stále tam je, tak kde mám ještě chybu.
Nič sa neboj ... z tých svetiel mám guláš aj ja ... ale jak povedal pár príspevkov vyššie už Miran - skúšaj a sleduj čo to urobí ... inak to nepochopíš. Nie je nad vlastnú skúsenosť.train.msts napsal:Já jsem ty světla vůbec nepochopil tak si je ani neupravuju. Mam upraveny je kabiny.
Tax napsal:Nič sa neboj ... z tých svetiel mám guláš aj ja ... ale jak povedal pár príspevkov vyššie už Miran - skúšaj a sleduj čo to urobí ... inak to nepochopíš. Nie je nad vlastnú skúsenosť.
Ivan.ps napsal:Zdravim,
hral som aktivitu od Jozefa Karleca, R 750.
Nachadzam sa teda v lokomotive 749 a cakam na odchod. Ked dostanem povolenie na odchod, odbrzdim vlak a chcem sa pohnut dopredu. Pridam vykon, ale vlak stoji na mieste a iba motory hučia. Mozem dat vykon aj na 100 percent, ale vlak stale stoji. Po stlaceni F5 vidim, ze mi svieti zivák, ale v kabine mi nic nesvieti, ani nepípa.
Ale v momente, ked odpojim vozne, tak vlak sa normalne rozbehne a uz sa sprava normalne a aj zivak uz pocujem.
Proste kym mam pripojene vozne, tak ta loko nejak blbne.
Mimochodom tento isty problem som mal aj v aktivite Orient Expresu, kde sa isla prva cast tiez na lokomotive 749, takze vtedy som tu aktivitu ani nehral.
Nemozete mi prosim poradit, kde by mohol byt problem? Dakujem
...nebo má starý soundcfg.dat .fíííííra napsal:Ivan.ps: jestli používáš kabinu od Arwyho tak se ti tam v černém čtverečku zhasne bílá kontrolka živáku když ho máš zmáčknout
a proč to nejde slyšet tak to se zeptej někoho kdo dělá do zvuků......
Jacek napsal:To je evidentně nějaký prastarý eng soubor vycházející ještě z Dash9 a spol. živák se tam musí mačkat i při stání a v tom případě není zvuk slyšet.
Chvíli vydrž,chystá se nová úprava 810,tam by mělo být vše perfektně nastavené.Ivan.ps napsal:Jacek napsal:To je evidentně nějaký prastarý eng soubor vycházející ještě z Dash9 a spol. živák se tam musí mačkat i při stání a v tom případě není zvuk slyšet.
Hm, stary eng? Ja ho mam z trainsetu p. Semori (ak sa nemylim), tak neviem. A kde sa da teda prosim zohnat novsi???
Po r tvrdé y pane kolego.Ivan.ps napsal:Jacek napsal:To je evidentně nějaký prastarý eng soubor vycházející ještě z Dash9 a spol. živák se tam musí mačkat i při stání a v tom případě není zvuk slyšet.
Hm, stary eng? Ja ho mam z trainsetu p. Semori (ak sa nemylim), tak neviem. A kde sa da teda prosim zohnat novsi???
Stačí v příslušném eng opravit:Ivan.ps napsal:Jacek napsal:To je evidentně nějaký prastarý eng soubor vycházející ještě z Dash9 a spol. živák se tam musí mačkat i při stání a v tom případě není zvuk slyšet.
U vás se za jízdy na posunu obsluhuje živák ?JANíčOK napsal:V režime posun - ak HDV stojí, VZ sa neobsluhuje.