nastavení modelů pro MSTS

díky za DB 180. Ale jen by to chtělo trochu srovnat dle řádu.
složka db_180
db_180005.eng
db_180012.eng

Jinak koukám, spřáhla automatic, bude ještě práce jak na kostele.
Haló odborníci, kde jste? Stačí přepsat na Chain a nastavení spřáhel ponechat? Myslím tím chováni standartní na 30 cm. Nebo to zkontroluji dle 363.

V dnešní době, jak ještě může existovat takový odkaz? (DoDo)

BOB57: To není ve windows, mě odjinud jdou downloady 100% Možná je to tím, že Tvé dráty k serveru jsou kratší, než ty mé z Hustopečí. Údajně to některé servery, hlavně ty, které jsou zdarma, dělají. Jak se připojí současně více lidí, tak asi ti vzdálenější mají smůlu.
Ještě mi vrtá hlavou, jaký byl důvod dávat do DB180 automatické spřáhlo, vždyť Němci mají šroubovky a nárazníky. Kdyby jezdila v Rusku, tak to pochopím. A jak se Vám to v aktivitách zapřahovalo? To dodneška nikoho netrklo?
Coupling (
Type ( Automatic )
Spring (
Stiffness ( 5e6N/m 0 )
Damping ( 1e6N/m/s 0 )
Break ( 2e7N 0 )
r0 ( 15cm 1e9 )
)
)
Buffers (
Spring (
Stiffness ( 1e6N/m 5e6N/m )
Damping ( 1e6N/m/s 1e6N/m/s )
r0 ( 0m 1e9 )
)
Centre ( 0.5 )
Radius ( 1 )
Angle ( 0.5deg )
)
Opravdu se s tímto dá najet na vozy se šroubovkou?

Já to o víkendu opravím a dám na web, dokud je to ještě horké, jinak si nezajezdíme. Jen ten čas, co to stojí. Kdyby se vše dělalo rovnou pořádně..
Ale to samé si říkám, když opravuji starší úseky své trati. Jenomže tenkrát nebyly takové možnosti ani vědomosti jako mám dnes.

já jsem připojenej přes CDMA od Eurotelu a nikdy jsem žádnej problém se stahováním odnikud neměl, a to stahuju až z plzeňskýho kraje, takže délkou drátů to asi nebude

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,do některých parních loko nejde z vodních jeřábů dobrat voda,v .eng souboru na to je zřejmě toto:
IntakePoint ( -2.84 0.4 FuelWater )
IntakePoint ( 0.89 2.73 FuelCoal )
Docela rád bych se v tom pošťoural,ale nevím co označují ta dvě čísla v závorce.Dejte někdo dobrou radu.Dík :D

p.s.-nevěděl sem kam s tím,tak sem to dal sem,snad to neva :D

No to prvé číslo je pozícia od stredu mašiny v metroch a to druhé je "rozmer" v metroch" ... tzn. označujú oblasť, kde sa musíš trafiť s mašinou aby ti to začalo tankovať ... toť asi vsjo ...

Jen upřesním JOHNZe - první číslo je pozice ve směru osy X od středu modelu čili jak moc vepředu/vzadu od středu modelu se nachází plnící místo pro danou náplň.
Druhé číslo udává toleranci - 0.4 = 40 cm dopředu a taktéž dozadu od tohoto místa. Což není zase tak moc velká tolerance v tomto případě a to také může být kámen úrazu pro mnohé uživatele. Málo kdo si totiž uvědomí kde má mašina ten plnící otvor od vodní nádrže. No a navíc to může zkreslit jak chybná poloha v eng souboru tak také záleží na tom vodním jeřábu jak to má nadefinováno.
Takže pro neznalé - před prvním pokusem o dobrání vody uložit hru a pak popojíždět po malých kouskách a zkoušet dobrat náplň/vodu/. Podotýkám že 1m v MSTS odpovídá přibližně rozteči pražců. Takže pokud popojedete v tomto konkrétním případě o víc jak pražec tak se nemusíte také ani trefit.

Já jsem si s tím hrál asi hodinu a konkrétně pětasedmu se mi podařilo vyzbrojit (i když naftou), akorát vodní jeřáb musel být v úrovni zadní části tendru - přesně naopak než by měl být. Zajímavé je taky, že u našich modelů vodního jeřábu a naft. zbrojení je nutné zastavit, kdežto defaultní fungují i při popojíždění

Jacek

Tak to zastavení je věcí nastavení parametrů a jde to na bedra stavitele tratě. Vlastní model s tím nemá co dělat. Tam jde jen a pouze o animaci.

Ppoollll napsal:
Jen upřesním JOHNZe - první číslo je pozice ve směru osy X od středu modelu čili jak moc vepředu/vzadu od středu modelu se nachází plnící místo pro danou náplň.
Druhé číslo udává toleranci - 0.4 = 40 cm dopředu a taktéž dozadu od tohoto místa. Což není zase tak moc velká tolerance v tomto případě a to také může být kámen úrazu pro mnohé uživatele. Málo kdo si totiž uvědomí kde má mašina ten plnící otvor od vodní nádrže. No a navíc to může zkreslit jak chybná poloha v eng souboru tak také záleží na tom vodním jeřábu jak to má nadefinováno.
Takže pro neznalé - před prvním pokusem o dobrání vody uložit hru a pak popojíždět po malých kouskách a zkoušet dobrat náplň/vodu/. Podotýkám že 1m v MSTS odpovídá přibližně rozteči pražců. Takže pokud popojedete v tomto konkrétním případě o víc jak pražec tak se nemusíte také ani trefit.
Taky si myslím,že ta tolerance by mohla být větší...v reálu má taky vodní jeřáb otočné rameno a tankovací stanice má taky stojan s hadicí......

Nazdar pánové, mám na vás všechny co děláte na zvukách velkou prosbu. Nechcete udělat upravu zvuků u nákladních vagónu. Dělaj takovej kravál, že nesliším motor mašiny, když jsem venku z kabiny. Jacek udělal zvuky na 731, tak jsem upravil mojí aktivitu, mašinu hodil do zadu abych si poslechl jeho práci a prt, přes ten kravál nesliším nic.

chcel by som si vytvoriť otočenú verziu čmeliaka, ale ako iste viete, existuje len .s súbor s čumákom vpred. Dá sa bez zdrojáku pomocou niečoho (a to by som chcel vedieť čoho) model otočiť čumákom vzad ?

Heeeeeeeeeeeej :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Faaaaaaaaaaakt :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Na to si ako prišiel :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Pokud trošku rozumím anglicky,tak tam bylo napsáno,že je to update z verze 2.3.Tak jsem předpokládal dle zdravého rozumu,že mám mít nejdříve verzi 2.3 a tu upgradovat na vyšší.Pak je tam ještě návod na pužití a ten má přes 6MB.Tak se omlouvám,nemusíš se pošklebovat :twisted: :twisted: :twisted:

Back
Nahoře