G
Guest
Host
Taky si myslím, že to Vlastík trochu přehnal. Taky bych moch napsat, že jeho trať ještě nikdo neviděl, tak nás tím těžko oslní. Ale nejsme tu, abychom na sebe útočili a osočovali se. Takže - Vlastíku, zmírni 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vlastik-pro pana anonymního,pokavaď uvedu o někom že něco přehnal,byl bych moc rád kdybyste alešpoň do uvozovek ve zkratce napsal čeho se to týká nebo týkalo,pokavaď vím tak jsem jenom odpovídal na to jestli stojí zato si trať stánhout,což jsem také učinil,a nebbyl jsem to já kdo jako první napadl modeláře ale pan Lord,pouze jsem zaútočil na nesmyslnost problému u kterého bych se vůbec nezastavoval,já vlastním MSTS už od doby co vyšel cca 4 roky,a mám si myslím dost zkušeností pomalu ve všech oborech co se týče MSTS,a tudiž se snažím pomalu na každý problém odpovědět, to je také dost vidět,ať se založí jaký koliv problém odpovídám,v téhle diskuzi,jsem měl jenom v úmyslu poradit nebo doporučit jestli se vyplatí si trať stáhnout,nebudu dále nic rozvádět,pokavaď si pad Lord myslí a chtěl by na něco od povědět určitě bych bečekal 2 roky jak píše ale snažil se pomoc,(neberte to prosím zase jako útok!),takže pokavaď tady na foru skončím tak tu zbyde tak max.3 .lidi o kterých si myslím že něco skutečně vědi(bráno podle příspěvků a odpovědí),Zdraví Vlastik.Anonymous napsal:Taky si myslím, že to Vlastík trochu přehnal. Taky bych moch napsat, že jeho trať ještě nikdo neviděl, tak nás tím těžko oslní. Ale nejsme tu, abychom na sebe útočili a osočovali se. Takže - Vlastíku, zmírni![]()
Stredné Slovensko, lezí nedzi pohorím Vysoké a Níske Tatri.
Trat je urobená od Ruzomberka po Vazec.
Má dlsku okolo 60 Km.
! TRAT NEMÁ ZIMNÉ TEXTURI !
Vlastik-to co tady píšete je tedy pěkná blbost,pokavaď jsem věděl a uviděl jsem začátečníka,at to byl třeba dussno,nebo bertík vždy jsem se snažil poradit a to bez nějákejch emocí ,ale tak aby to i začátečníci pochopili,už z toho že jsem v průměru odpovídal tak přes hodně odpovědíP-V napsal:Pro Vlastika - už delší dobu sleduji tady ty diskuze a pokaždé když ste někomu odepsal tak jedině arogantním tónem já sem všechno vy jste nic. Normálně bych na to nereagoval ale zvlášť u vás mě to nedalo a musel sem napsat někteří uživatelé sou tu poprvé a rádi by se něco dozvěděli ale když nedokážete slušně odepsat a vytahujete se tu jakej jste borec a všemu rozumíte přitom sem od vás nic kloudnýho neviděl tak co si ty lidi pak asi myslej. Omlouvám se za plnění fóra těmahle zbytečnejma věcma ale zamyslete se nad sebou a přestantě ze sebe dělat člověka co všechno zná a všemu rozumí.
Pro ChicksChecker plně s váma souhlasím každej sme jednou začínali a to že ten kdo si zahrál 250tku a teď tuhle trat tu vykřikuje jak je nahovno at si zamete před vlastním prahem. Autora máme motivovat ne na něj ze všech stran psát recenze nadávky a podobné věci. A jak vidim tak i nejen češi ale i slováci nepřejou nikomu nic dobrýho. Místo těch chytrejch keců tady by měli pomoct třeba autoroj tím že budete nadávat jak je nahovno tak tím jí nedovedete k dokonalosti ...
konec
JOHNZ napsal:Akože uznávam až na drobné odchýlky je trať spracovaná výborne, ale keď niekto takúto trať vyhlási za reálnu môže podobné príspevky očakávať ... keby bola trať vyhlásená za "polofikciu" zasadenú do určitej oblasti, pochválil by som ju a navrhol autorovi iba našu návestnú sústavu a značenie ... kritériám reality vôbec nevyhovuje ... počítajte si tú antirecenziu na Havlovom webe, myslím, že jej autor má skoro úplnú pravdu ...