Minimalizace MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Medo
  • Datum začátku Datum začátku

Medo

Začátečník
Zdravim!

Tohle jsem ještě nežral a to už MSTS znám nějaký ten patek. Naistaloval jsem si MSTS na notebook a vse běželo perfektně. Po nějaké době jsem MSTS odistaloval a znovu naistaloval až snad po půl roce. A ejhle!Všechno slape v pohodě až na to že když dám MSTS minimalizovat tak už se mi nemaximalizuje.Naskočí černé okno a nic. Když jsem v menu tak MSTS pořád funguje akorád nic nevidím. Ale pokud jsem ve hře a minimalizuji a poté maximalizuji objeví se zase tma a po chvilí mě to posíla za Billem :cry: .Už jsem samozřejmě zkoušel i přeistalovat MSTS ale žádná změna nenastala. Pochopte že při českých tratích a českém trainsetu je to pro mě nehratelné jelikož chybná hlášení vyskakují co chvilka a poté už mi to jak jsem řekl nejde maximalizovat zpět.

Pokorně prosím neměli byste nějaký nápad kde je chyba?

P.S. Krom reistal Windous

Medo napsal:
Zdravim!

Tohle jsem ještě nežral a to už MSTS znám nějaký ten patek. Naistaloval jsem si MSTS na notebook a vse běželo perfektně. Po nějaké době jsem MSTS odistaloval a znovu naistaloval až snad po půl roce. A ejhle!Všechno slape v pohodě až na to že když dám MSTS minimalizovat tak už se mi nemaximalizuje.Naskočí černé okno a nic. Když jsem v menu tak MSTS pořád funguje akorád nic nevidím. Ale pokud jsem ve hře a minimalizuji a poté maximalizuji objeví se zase tma a po chvilí mě to posíla za Billem :cry: .Už jsem samozřejmě zkoušel i přeistalovat MSTS ale žádná změna nenastala. Pochopte že při českých tratích a českém trainsetu je to pro mě nehratelné jelikož chybná hlášení vyskakují co chvilka a poté už mi to jak jsem řekl nejde maximalizovat zpět.
Pokorně prosím neměli byste nějaký nápad kde je chyba?
P.S. Krom reistal Windous
Dělají to ovladače GK, zkus jiné.
Zatím, pokud hraješ v okně, tak nepoužívej minimalizaci, ale odsuň si okno někam ke kraji plochy, kde bude alespoň kousek vidět a tím bude i "aktívní".

:( :x Aj mne to robi a uz neviem co s tim je to na nervi ja spustim aktivitu a nacitava sa je tam nejaka chyba a uz ma to vyhodi do windovsu a odklikam a zvecim msts zacne dalej nacitavat a ked nacita uz len cierna obrazovka :x :?: :?: :?: :| poradte mi pls.

caute seci mam dobru spravu .Co som pisal s tou chybou ked minimalizujem msts tak us mi to nerobi :D :) :P je tam dobre napisane ze treba skusit iny ovladac GK alebo staci kuknut sa kedy bol aktualizovany vas drivers urcite ked robi nieco take tak je stara aktualizacia aktualizujte si ho a pojde vam setko lepsie
1. nebude robyt ked date minimalizovat a ked sa vratite spät tak vam vyhodi tabulku o chybe "dont'send " neodoslat
2. mozte si nastavit v msts najlepsiu grafiku a setko najlepsie aj rozlisenie si mozte dat vecie a nebude vam to sekat

uz konecne mozem hrat msts naplno :D

:) :wink: zdravi vladii

Včera u mne byl Michal kvůli upd cab362/3 a po spuštění msts jsem taky civěl jak tele. Najednou bylo všechno jinak a co bylo den předtím světlé, je najednou hodně tmavé. No hrůza. Začal jsem laborovat s všelijakými hejblátky drv a pořád nic moc nebo ještě hůře. Pak Michal ještě hrábnul přímo do nastavení na samotném monitoru a jakž takž je mu podařilo něco z toho vyloudit. Když pak odešel, vlítl jsem na to ještě jednou a dal sprostě autokonfiguraci a ejhle, zase se objevilo, co tam mělo být dříve. ( Hold některý pacholek v mé nepřítomnosti si udělal vlastní nastavení a opomněl mne o tom zpravit či to vrátit zpět, už dostal držkovou :wink: ).
Alespoň jsem tak zjistil, že je už i čas na novou instalaci a optimalizaci ( cukatura už dosahovala slušné úrovně ). Naštěstí mám zrovna jeden HDD volný.

Jo to bylo dobrý. Na nočním frontu nebylo vidět nic, jen svítící LEDky na TRSce, jinak černota. A prý že to mám moc světlé.

Naposled editoval moderátor:
Mno já jsem teda ovladač ke GK aktualizoval a pořád mi MSTS minimalizovat a maximalizovat nejde :( Az budu mit nekdy cas tak preinstaluji Widle a snad to bude v pohode tak jako kdysi

Medo napsal:
Mno já jsem teda ovladač ke GK aktualizoval a pořád mi MSTS minimalizovat a maximalizovat nejde :( Az budu mit nekdy cas tak preinstaluji Widle a snad to bude v pohode tak jako kdysi

:( :? je to zaujimave aky mas GK ovladac ??? lebo ja som to aktualizoval ze som dal "ati" najnovsi a restartoval som pc a spustil a uz to islo vynikajuco :|

Medo napsal:
Já mám noťas a GK tam mám Mobile Intel® 965 Express Chipset Family. Tak jsem si stahnul nový ovladač ze stranek http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2800&OSFullName=Windows%2A+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go%21 A instalnul :-|Pak jsem naistaloval MSTS a beze změny :( Jsem třebas v hlavním menu minimalizuji a když chci maximalizovat tak černá obrazovka. A u hraní je to to samé. Ach joooo :(
Možná máš málo RAM přidělené pro GK nebo vůbec málo RAM obecně. Zkontroluj nastavení v BIOSu a poté nastavení v ovladačích samotných.

to mate jeste dobre cernou obrazovku,ja minimalizuji a maximalizuji a pocitac se me restartuje:D

Sciara napsal:
to mate jeste dobre cernou obrazovku,ja minimalizuji a maximalizuji a pocitac se me restartuje
Tvoje chyba, tak mu to zakaž v nastavení systému, to mělo být udělané hned po instalaci systému. :salut:

Back
Nahoře