pomoc, nejde mi spustit msts

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Problém zase to nejde spustit

Mám problém :D
Po nainstalování MSTS a tratě od Zbyňka Šemory včetně češtiny vše běhalo normálně aktualizace do 50bptrat.exe normálně když jsem ovšem zkoušel trať spustit znovu po 65bptrat.exe tak mi to nejde nastartovat.
Nevyskočí žádná chybová hláška nic prostě to jenom zamrzne zkusil jsem přeinstalovat jak Win XP tak samotnou MSTS a nic nevíte náhodou jestli nemá někdo taky tento problém????

Re: Problém zase to nejde spustit

Klokan20 napsal:
Mám problém :D
Po nainstalování MSTS a tratě od Zbyňka Šemory včetně češtiny vše běhalo normálně aktualizace do 50bptrat.exe normálně když jsem ovšem zkoušel trať spustit znovu po 65bptrat.exe tak mi to nejde nastartovat.
Nevyskočí žádná chybová hláška nic prostě to jenom zamrzne zkusil jsem přeinstalovat jak Win XP tak samotnou MSTS a nic nevíte náhodou jestli nemá někdo taky tento problém????
Global, Global a zase Global.
Pro BP je mezi těmi aktualizacemi "zlom" a BP začíná používat jiný Global, který není kompatibilní s XTracks. To samo není tak nejhorší, jako to, že v Routes nesmí být spolu s tratí BP žádná, která XT používá.
Varování a návod je na homepage BP, také v instalačce a dokonce je to i zde na foru několikkrát zdůrazňováno !
Vyplatí se číst návody. Tím si může člověk někdy ušetřit spoustu zbytečné práce a starostí.

Pokud náhodou není přítomna žádná XT používající štreka, je nutno odstranit všechny staré aktivity ( nejlépe i s consisty ) a dodat jen ty poslední platné k dané aktualizaci BP. Tyto jsou bohužel průběžně nahrazovány novějšími téměř s každou větší aktualizací trati a tudíž pro starší nejsou již dostupné. Nezbývá než doinstalovat komplet i zbývající aktualizace trati a k nim odpovídající úkoly v poslední verzi.

Mám pouze jednu trat :D už jsem se poučil z dřívějších chybiček ale to co se stalo mě se ani nejdná o problém MSTS ale problém mého PC ne že bych měl šunku ale byl problém z jednou nefunkční pamětí ted již vyřešeno vše běhá jak má ale díky za odpověd

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře