B
bertik
Host
Zdravím všechny příznivce MSTS.
V součastné době se připravuje projekt Praha - Plzeň - Cheb, tak se máte na co těšit.
V součastné době se připravuje projekt Praha - Plzeň - Cheb, tak se máte na co těšit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bertik napsal:Zdravím všechny příznivce MSTS.
V součastné době se připravuje projekt Praha - Plzeň - Cheb, tak se máte na co těšit, ale zatím se experimentuje.
mll napsal:tak bezva tesime se!!!a v jakym horizontu hra bude k mání?
Ahoj, zatim se připravuje stavba, jen tak to hned nebude. Berti
Je před námi dlouhááááá cesta![]()
Vlastik-nevím sice jaký máte problém ve čtvercích a v linkování ,ale "bertík" by měl už pomalu začít stavět nebot je to práce pro jednoho člověka na tak 2 roky,a za tu dobu už může vyjít něco nového (simulátor),bertíkovi jsem nabídl pomoc ve smyslu okopírování úseku Praha Hl.n.-Praha Radotín,z mé trati je jedno z které strany začne,ale měl by opravdu začít nebot těch přes 200 km si myslím je pro začátečníka dost velký oříšek,já bych také uvažoval o napojení 180 na 170 ovšem na zkoušku na Cheb kde je přece díky jednokolejce daleko méně stavebních doplnků než na Prahu,ale rozhodnutí je na něm,tak uvidíme jak se rozhodne,stavbě zdar Vlastik 525-26,010,011,230.Martens napsal:Obecne jsme se to pokouseli resit s autorem Vltava - narazí se na problém čtverců v terénu, nehledě na nalinkovaná návěstidla.....musela by se striktně rozdělit práce na supervizi tratě a tvorbu ostatních modelů.....jinak asi není šance
Vlastik napsal:Vlastik-nevím sice jaký máte problém ve čtvercích a v linkování ,ale "bertík" by měl už pomalu začít stavět nebot je to práce pro jednoho člověka na tak 2 roky,a za tu dobu už může vyjít něco nového (simulátor),bertíkovi jsem nabídl pomoc ve smyslu okopírování úseku Praha Hl.n.-Praha Radotín,z mé trati je jedno z které strany začne,ale měl by opravdu začít nebot těch přes 200 km si myslím je pro začátečníka dost velký oříšek,já bych také uvažoval o napojení 180 na 170 ovšem na zkoušku na Cheb kde je přece díky jednokolejce daleko méně stavebních doplnků než na Prahu,ale rozhodnutí je na něm,tak uvidíme jak se rozhodne,stavbě zdar Vlastik 525-26,010,011,230.Martens napsal:Obecne jsme se to pokouseli resit s autorem Vltava - narazí se na problém čtverců v terénu, nehledě na nalinkovaná návěstidla.....musela by se striktně rozdělit práce na supervizi tratě a tvorbu ostatních modelů.....jinak asi není šance