Trať ČD 170 Praha - Plzeň - Cheb

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna bertik
  • Datum začátku Datum začátku
B

bertik

Host
Zdravím všechny příznivce MSTS.
V součastné době se připravuje projekt Praha - Plzeň - Cheb, tak se máte na co těšit. :D

Re: Trať Praha - Plzeň - Cheb

bertik napsal:
Zdravím všechny příznivce MSTS.
V součastné době se připravuje projekt Praha - Plzeň - Cheb, tak se máte na co těšit, ale zatím se experimentuje.

tak bezva tesime se!!!a v jakym horizontu hra bude k mání?

Ahoj, zatim se připravuje stavba, jen tak to hned nebude. Bertik

mll napsal:

Ahoj, zatim se připravuje stavba, jen tak to hned nebude. Berti
Je před námi dlouhááááá cesta :)

Ahoj, zatim se připravuje stavba, jen tak to hned nebude. Bertik
Je před námi dlouhááááá cesta :)

dobře budem trpělivý,je to šíleně náročné já bych to nedokázal.a co návazné trati-lokálky(do Radnic,Mirošov,Březnice)je toho hodně snad v budoucnu se projedeme,takže klobouk dolů pokud se vám to povede ta trať do Prahy je moc pěkná.

Nešlo by to spojit s tratí 180 z Plzně do Domažlic a udelat to jako jednu trať??

Obecne jsme se to pokouseli resit s autorem Vltava - narazí se na problém čtverců v terénu, nehledě na nalinkovaná návěstidla.....musela by se striktně rozdělit práce na supervizi tratě a tvorbu ostatních modelů.....jinak asi není šance

Martens napsal:
Obecne jsme se to pokouseli resit s autorem Vltava - narazí se na problém čtverců v terénu, nehledě na nalinkovaná návěstidla.....musela by se striktně rozdělit práce na supervizi tratě a tvorbu ostatních modelů.....jinak asi není šance
Vlastik-nevím sice jaký máte problém ve čtvercích a v linkování ,ale "bertík" by měl už pomalu začít stavět nebot je to práce pro jednoho člověka na tak 2 roky,a za tu dobu už může vyjít něco nového (simulátor),bertíkovi jsem nabídl pomoc ve smyslu okopírování úseku Praha Hl.n.-Praha Radotín,z mé trati je jedno z které strany začne,ale měl by opravdu začít nebot těch přes 200 km si myslím je pro začátečníka dost velký oříšek,já bych také uvažoval o napojení 180 na 170 ovšem na zkoušku na Cheb kde je přece díky jednokolejce daleko méně stavebních doplnků než na Prahu,ale rozhodnutí je na něm,tak uvidíme jak se rozhodne,stavbě zdar Vlastik 525-26,010,011,230.

Vlastik napsal:
Martens napsal:
Vlastik-nevím sice jaký máte problém ve čtvercích a v linkování ,ale "bertík" by měl už pomalu začít stavět nebot je to práce pro jednoho člověka na tak 2 roky,a za tu dobu už může vyjít něco nového (simulátor),bertíkovi jsem nabídl pomoc ve smyslu okopírování úseku Praha Hl.n.-Praha Radotín,z mé trati je jedno z které strany začne,ale měl by opravdu začít nebot těch přes 200 km si myslím je pro začátečníka dost velký oříšek,já bych také uvažoval o napojení 180 na 170 ovšem na zkoušku na Cheb kde je přece díky jednokolejce daleko méně stavebních doplnků než na Prahu,ale rozhodnutí je na něm,tak uvidíme jak se rozhodne,stavbě zdar Vlastik 525-26,010,011,230.

pro Bertíka - Bertíku neblázni víš co je to za práci to je tak pro profesionály, ale né pro začátečníka. Já jsem taky neprostý začátečník a budu se učit od zkušených a zkoušet na fiktivních tratích. Tak to opravdu zvaž, protože jsi nabudil hodně lidí, ale pokud se nenecháš odradit tak Ti přeju pevné nervíky. Milan

trať

Já si neodpoustím poznámku z jistého seriálu:

"To já bych mohl taky slíbit, že v Třešňové postavím metro, OVŠEM VÝHLEDOVĚ"

Ahoj Pepo, určitě, chci toho udělat více. Jenom vydržet. Občas mám kýble okolo sebe , jelikož mi i tečou nervíky

Dobrá, na nervi je dobrý hodně sladkého. Radši si do toho kbelíku napusť teplou vodu a ponoř si tam nohy, určitě to pomůže a bude se ti lépe pracovat. Hlavně ať ti nadšení vydrží, znám už pár lidí co chtěli postavit všechny tratě a skutek utek hned při prvním problému. Myslím, že by nebylo špatný prohodit par slov s p.Šemorou a spojit dvě díla do jednoho. Hodně štěstí v práci.

Back
Nahoře