Josef Vogeltanz napsal:
Kebarko napsal:
Lokliste Lang
Chcem sa spýtať na jednu vec. Keď sa rozbalí menu k výberu lokomotívy tak jednotlivé položky nie sú zoradené podľa abecedy. Pri veľkom počte položiek sa v tom dosť obtiažne orientuje. Nemáte niekto nejaký tip nato ako by sa dali tieto položky zoradiť podľa abecedy?
Tak tohle by zajimalo i me. Vetsi cast je sice abecedne razena, ale nektere modely jsou uplne jinde. Srovnaval jsem parametry zapsane v engu, zda je to napr. dano zpusobem zapisu, ale na nic jsem neprisel. Takze napr. CD 110 je v seznamu az za vozbou CSD apod. Pritom popsane mam vse stejne, tj. provozovatel, mezera, ciselna rada. Alespon ZSSK a ZSR jsou na konci seznamu.
pokusím se odpovědět,výběr lokomotiv je seřazen tak jak nainstalujete soubory nebo consisty do MSTS,vždy se zařadí podle začátečních písem na konec čísla posledního,popořadě to být nemůže nebot se tento výběr zapisuje do registru.příklad použiji standartní lokomotivu ZSSK 350 014 jestliže po této lokomotivě použiji lokomotivu ZSSK 350 003,měla by se logicky zařadit před,bohužel na základě registru MSTS se zařadí za ZSSK 350 014,určitě nejvíc vozidel má každý ČD a proto se mezi motorovými objevuje i třeba elektrická,a také je důležité datum instalace určeného vozidla,bohužel kontrolovat parametry v engu nemá cenu nebot stím nesouvisí,a poslední aby byly všechny řady popořadě musel by jsi i ty popořadě instalovat vozidla do trainsetu a vždy k dalšímu přidat vyšší datum,bohužel když později něco nového nainstaluješ zapíše se jinam,já jsem si stím dal práci a vše si dělal dle příspěvku a mám vše popořadě,tolik další nevyřešená záhada.