Route editor problemy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna S.N.O.W.
  • Datum začátku Datum začátku
Miran, ďakujem za pomoc, bolo to presne tak ako píšeš...:eek:

Naposled editoval moderátor:
Zdravím Vás.
Mám tu jeden menší (väčší) problém. Akonáhle na štvorci posuniem objekt alebo pridám nejaký objekt a následne dám Uložiť príde mi pozdrav od Billa...
Neviete prosím čo s tým ? Či sa to náhodou niekomu nestalo. Route Riter mi ráno trochu pomohol a do obeda všetko išlo,potom som však pridal alebo posunul nejaký objekt a znova to padlo po uložení. Vedel by niekto pomôcť ? Ďakujem vopred
S pozdravom Rocker

Lubomír :
Ďakujem Ti za pomoc, funguje to ako si napísal. No budem to musieť robiť takto. Ale aj tak, ktovie v čom je chyba hmm. Ešte raz vďaka

Ahoj,ja mám veľký problém s terénom. Ak označím v route editore plochu terénu, ktorú chcem upravovať (vyrovnať nerovnosti, zahladiť terén), padne mi to. Začínalo to nevinne občas, po dlhšom namáhaní, časom sa interval skracoval a dnes už len označím červeným a už letím.

Mám takový dotázeček, v jednom modrém čtverci nemůžu pohnout od určité chvíle s terénem a ani otexturovat zem, asi jsem si ten čtverec nějakým kouzelným tlačítkem zamknul nebo nevim, Zbyněk radil najít daný tiles a přepsat starým (ten nemám), nevíte někdo o jiné možnosti než tak ve finále učiním z nějaké stoleté zálohy?

Tomikula: V tom případě si udělej zálohu adresáře TILES a terén vygeneruj znovu. Poté postupně přidávej ze zálohy TILES jednotlivé čtverce zpět do tratě (do adresáře TILES) přepsat (bývá to čtveřice souborů na 1 čtverec třeba -11dee6ee4) a kontroluj který to byl až dojde na ten poškozený. Pokud znáš datum nehody čtverce, tak podle data můžeš tento čtverec najít. Pak už stačí jen upravit terén na daném čtverci znovu.

Zdravím, měl bych prosbu. Potřebuji zjistit zda lze nějakou vychytávkou zvětšit stavební okno route editoru, to malé okénko mi příjde divné. díky za rady:-)

To je jen síla zvyku. Já naopak malé okno vítám, protože pak mohu mít na obrazovce současně video z tratě, kterou stavím, ostatně viz má videa ze stavění. Možná editor přes celou obrazovku by mi naopak vadil.
Hold je nutné uvažovat tak, že člověk si zvykne i na šibenici. Tak zvyknou si na malé okno editoru je už to nejmenší.
Rozlišení bych určitě neměnil. To už je lepší si vzít brýle :D

Příspěvek Kebarka o zvětšení oken v editorech jsem přesunul do FAQ, tam alespoň nezaroste...

Hošíí mám menší probléééém.....MSTS funguje dobře....vše v editoru taky....až na Editor traťi....jakmile spustím v RE jakoukoli trať ,tak se načte....ale hned asi sekundu po tom...bez jakéhokoli kliknutí nebo pohybem myší mi to vyhodí hlášku že program přestal pracovat..a samozřejmě to spadne....nevíte náhodou čím by to mohlo býýt? je to jak u BP...tak u 321čky..

Burky napsal:
Hošíí mám menší probléééém.....MSTS funguje dobře....vše v editoru taky....až na Editor traťi....jakmile spustím v RE jakoukoli trať ,tak se načte....ale hned asi sekundu po tom...bez jakéhokoli kliknutí nebo pohybem myší mi to vyhodí hlášku že program přestal pracovat..a samozřejmě to spadne....nevíte náhodou čím by to mohlo býýt? je to jak u BP...tak u 321čky..

----------------------------------------------------
Skús snižiť kvalitu bariev na 16 bitov....

Burky napsal:
Snížil...pořád to samé :-(

Přeji hezký den!
To může dělat nějaký přidaný model. Tak, jako špatné směrování sd.souborů u modelů vozidel shazuje Editor úkolu, tak se děje podobně u Editoru trati. F.

Back
Nahoře