Problém s Activity Editorem

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Vlado

V tomhle okamžiku bych zkusil regulérně odinstalovat (nikoliv jen smazat) a znovu pak nainstalovat MSTS. Jde o to aby si to zapsalo do registrů správné aktuální hodnoty související s železem a ovladači.
A pokud si předtím celý MSTS nakopíruješ někam bokem tak ho pak můžeš beztrestně a bez ztráty všech doinstalací doplňků a updatů pak vrátit zpět.

No, tak tedy jsem regulérně odinstaloval MSTS a při jeho nové instalaci se to na 29% zasekne a nehnu s tím. :mad:

Naposled editoval moderátor:
Vlado napsal:
No, tak tedy jsem regulérně odinstaloval MSTS a při jeho nové instalaci se to na 29% zasekne a nehnu s tím. :mad:
Tohle se mi stalo taky a pomohlo pouze vyčistění registrů od neplatných zápisů.Použil jsem program Jv16 PowerTools a bylo po problému.

Petr Novák napsal:
Vlado napsal:
Tohle se mi stalo taky a pomohlo pouze vyčistění registrů od neplatných zápisů.Použil jsem program Jv16 PowerTools a bylo po problému.

He.. No tak tomu ale vůbec nerozumím, dá se říci, že v tomhle jsem úplně neznalý. :roll:

Vlado napsal:
Petr Novák napsal:
Vlado napsal:

He.. No tak tomu ale vůbec nerozumím, dá se říci, že v tomhle jsem úplně neznalý. :roll:
Jo tak to bude tedy problém,protože bez vyčistění registrů se nehneš z místa,chyba se bude stále opakovat.Ta práce s Jv16 není zase tak strašná,má v sobě češtinu.Pokud budeš chtít,mohu ti poslat mailem trial verzi na 30dnů s návodem.Mail je platný.

Vlado

Takže ruční editace registrů. Buďto v komanderu napíšeš Regedit nebo v menu oken spustíš příkazový řádek a zadáš ten Regedit. Objeví se okno obsahující všechny zápisy v registrech.
Ty si rozvineš přes to plus vlevo následující klíče:

HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
Microsoft
Microsoft Games
Train Simulator

To poslední uvedené smažeš kliknutím pravého tlačítka myši a vybráním mazací volby. Tímto postupem se zbavíš zápisu do registrů tak jak si to tam MSTS zapisuje. A pokud ti bude po instalaci MSTS chodit tak jak má tak doporučuji tento samý klíč stejným postupem si pak někam místo smazání vyexportovat a uložit. Pak máš zajištěno to že máš po ruce výchozí nastavení MSTS které můžeš kdikoliv obnovit prostým dvojklikem na tom vytvořeném souboru s koncovkou REG.

Padání editoru s neoriginálními tratěmi.

Dotaz pro Kebarka_Byl ten grafický driver DirectX?Mám totiž ten samý problém

Re: Padání editoru s neoriginálními tratěmi.

Petr Dungl napsal:
Dotaz pro Kebarka_Byl ten grafický driver DirectX?Mám totiž ten samý problém

DirectX nie, bol to grafický driver na grafickú kartu od nVidii. Nové ovládače nie sú vhodné pre MSTS. Musel som hľadať staršiu verziu aby mi to nepadalo.

Grafika

Kebarko-jakou máš grafickou kartu a kde jsi k ní sehnal starší driver?

Re: Grafika

Petr Dungl napsal:

Mám grafickú kartu NVIDIA GeForce 6800GT. S ňou bol dodaný driver, ale potom som zo stránok nVidie stahoval novšie a novšie až prestal fungovať AE (MSTS je strará hra a tak nVidia si už zrejme podrobne nepreveruje či jej nové verzie ovládačov fungujú aj na starších hrách). Tak som sa zase vracal späť a inštaloval som staršie a staršie, kým nefungoval AE. nVidia má na svojich stránkach viacero verzii driverov.

Re: Grafika

Kebarko napsal:
Petr Dungl napsal:

Mám grafickú kartu NVIDIA GeForce 6800GT. S ňou bol dodaný driver, ale potom som zo stránok nVidie stahoval novšie a novšie až prestal fungovať AE (MSTS je strará hra a tak nVidia si už zrejme podrobne nepreveruje či jej nové verzie ovládačov fungujú aj na starších hrách). Tak som sa zase vracal späť a inštaloval som staršie a staršie, kým nefungoval AE. nVidia má na svojich stránkach viacero verzii driverov.
To mohu potvrdit z vlastní zkušenosti,mám nVidii FX 5800 a nové ovladače dělají problémy.Obecně (doporučeno z fora Pretaktovani.cz) je nechat verzi ovladačů 55.03 nebo 55.04,to jsou ovladače vyladěné na hry.Já osobně používám 55.03

Taky mi nejde AE

Nevite nekdo, ktery ovladac ke karte NVIDIA GeForce 6600GT pracuje bezproblemove s Activity editorem?

Re: Taky mi nejde AE

Tomes napsal:
Nevite nekdo, ktery ovladac ke karte NVIDIA GeForce 6600GT pracuje bezproblemove s Activity editorem?

Pokus máš WinXP SP2, tak ForceWare 71.84. Případně můžeš zkusit i starší šestkovou verzi, ale nejnovější hry si na nich nezahraješ. Hlavně nestahuj bety, použij vždy WHQL. Jde zkusit i Omegy, ale ty jsou zase pomalejší ve hrách. Pokud je to vůbec v ovladačích grafiky.....

zdá se že graf. karty s čipy od nVidie nejsou pro MSTS, potažmo jeho Editors a tools vhodné. Mám 6800LE a jsou s ní problémy i v jiných hrách. Čím novější ovladače, tím je to horší. Když do PC nainstaluji svoji původní grafiku ATI Xpert 2000 s 16MB videopaměti, v tu ránu je po problémech. Naštěstí MSTS není pro tento archaický kus plošného spoje zase takový oříšek, abych si nezahrál. Co však s kartou za tisíce, když je k ničemu? :cry:

Pri ovládačoch od NVidie odporúčam 2 veci:
1. NEINŠTALUJTE OVLÁDAČE Z NVIDIA.COM - inštalujte ovládače zo stránky VÝROBCU GRAFICKEJ KARTY

2. EXPERIMENTUJTE - najprv nainštalujte ovládač, ktorý ste dostali na CD s grafikou ... pár dní skúšajte, potom prejdite na novšiu verziu atď. ktorá bude vyhovovať najviac tú nainštalujte a používajte. Mne napríklad vyhovuje na mojej GF5500 FX verzia 61.77 stiahnutá ZO STRÁNOK JEJ VÝROBCU, teda Inno3D

JOHNZ napsal:
Pri ovládačoch od NVidie odporúčam 2 veci:
1. NEINŠTALUJTE OVLÁDAČE Z NVIDIA.COM - inštalujte ovládače zo stránky VÝROBCU GRAFICKEJ KARTY

2. EXPERIMENTUJTE - najprv nainštalujte ovládač, ktorý ste dostali na CD s grafikou ... pár dní skúšajte, potom prejdite na novšiu verziu atď. ktorá bude vyhovovať najviac tú nainštalujte a používajte. Mne napríklad vyhovuje na mojej GF5500 FX verzia 61.77 stiahnutá ZO STRÁNOK JEJ VÝROBCU, teda Inno3D

S tímto názorem lze pouze souhlasit, mám stejné zkušenosti. Obstarožní MX440 64 MB nejlépe chodí s originály ovladačů od výrobce (MSI). Jakékoliv Detonatory od NVidie pouze zhoršily stav. Má to ještě výhodu, že v orig. ovladačích si mohu nastavit frekvenci jádra GPU i pamětí, a můžu zodpovědně prohlásit, že změna tohoto nastavení je setsakramentsky vidět.

Práve som prišiel na pomerne jednoduché riešenie tohot problému ... skúste si prehodiť farebnú hĺbku na 16 bitov ... and see the difference ...

Aktivita motor Lednice-Břeclav-Mikulov

Chtěl jsem se zeptat,co mám v této aktivitě dělat,když vyložím vozy na vlečce,otočím se,a najedu na znojemské zhlaví,a pak na kolej kam mám postaveno.To mám připojit tu Hydru co tam stojí?

události závislé na čase

Nemůžu dát do aktivity událost závislou na čase - i když si najedu na lištu a dám zobrazit "časové okno" (nebo jak se to jmenuje) nic mi nenaskočí... události závisle na místě nebo události jako úlohy fungují bez problémů... nemá s tím někdo nějaké zkušenosti? dost by se mi to hodilo. Nemůže to být třeba něčím dodatečne doinstalovaným(čeština), co by tuto funkci editoru nějak rušilo?

Back
Nahoře