Matýsek
Průvodčí
lokomotiva854 napsal:Zdravím ještě nemám žádne tratě jenom ty základní a chci se zeptat jestli jde tam nějak dostat lokomotivu ř 742
Jde. Musíš :study: .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
lokomotiva854 napsal:Zdravím ještě nemám žádne tratě jenom ty základní a chci se zeptat jestli jde tam nějak dostat lokomotivu ř 742
lokomotiva854 napsal:Zdravím tak tam mám tu lokomotivu ř 742 ale píše mi to chybu nenalezin soubor sms 742eng.sms, failed to create cab view co stím
Matýsek napsal:lokomotiva854 napsal:Zdravím ještě nemám žádne tratě jenom ty základní a chci se zeptat jestli jde tam nějak dostat lokomotivu ř 742
dem napsal:Matýsek napsal:lokomotiva854 napsal:Zdravím ještě nemám žádne tratě jenom ty základní a chci se zeptat jestli jde tam nějak dostat lokomotivu ř 742
Takto sa dáva odpoveď ako to spravil Dan. To tvoje je spam.
dem napsal:Nie je to tak dávno čo sa tu o tom písalo, že keď dávaš niekomu odpoveď tak nech je tam minimálne link na miesto ktoré mu pomôže inak je to len spam. Takže len toľko. Tvoja rada spadá do kritéria spam.
End Off.
tak jsem to udělal jak jste my poradil ale je to stejnydem napsal:Daj si posuvatko zvuku v nastaveniach MSTS na max. Aj to posledne a bude to ok.
dem napsal:A nevypisuje ti žiadnu chybu v zmysle fail to load 742eng.sms alebo niečo podobné ?
dem napsal:Toto je síce pekné a vyskúšam to ale my sme mu radili v MSTS to mať naplno.