Zvuky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna emihop
  • Datum začátku Datum začátku
JOHNZ napsal:
emihop: To je nieco s ovladacmi zvukovej karty ... MsTS a DirectSound sa s nimi nevedia dohodnut ... skus preinstalovat alebo najst na internete novsiu verziu ...
Nevím zda to dělá zvukovka,protože ovladače mám nové a u ostatních zvuků mi to nedělá.

Vyrobil jsem zvuky pro další páru, tentokrát 437.0. Ke stažení na mých stránkách

Tak ještě jsem provedl jednu malou aktualizaci, tentokrát jsem vyrobil zvuky houkaček pro Pendolino

byl by jste někdo tak moc hodný a poslal mi mailem zvuk resp. .wav soubory české hlášky pro průjezd, nebo zákaz projetí proti STŮJ ? Omylem jsem o ně přišel a mám jen ty původní originál hlášky. Předem děkuji :eek:

Naposled editoval moderátor:
Zdravim, nevíte jestli se dá v *.sms souboru u vagónů nastavit, aby při brždění celého vlaku vydávaly zvuk i vagony a ne jen lokomotiva?! Díky

Wiff napsal:
Zdravim, nevíte jestli se dá v *.sms souboru u vagónů nastavit, aby při brždění celého vlaku vydávaly zvuk i vagony a ne jen lokomotiva?! Díky

Samozrejme že sa dá. Je to otázka nastavenia sms súboru.

Kebarko napsal:
Wiff napsal:

Samozrejme že sa dá. Je to otázka nastavenia sms súboru.

Žádné zázraky se ovšem u těch vozů dělat nedají. Sms soubor vozů (všech neovládaných vozidel) se dá nastavit jen na změnu rychlosti. Na pohyb ovládacích prvků v kabině to vázat nejde.
Takže musí stačit, že to začne pískat při poklesu pod cca. 10 km/h. Větší rychlost nemá význam - při poklesu rychlosti třeba ve stoupání by vozy pískaly i když nebrzdí. Takže žádné radikální změny asi nebudou.

Jacek:
Súbor priprava-kveten1.mp3 mi pripomína 851 akurát mi nesedí zvuk húkačky.
Súbor priprava-kveten2.mp3 netuším, ale typol by som si nejaký historický motorák.

Kebarko napsal:
Jacek:
Súbor priprava-kveten1.mp3 mi pripomína 851 akurát mi nesedí zvuk húkačky.
Súbor priprava-kveten2.mp3 netuším, ale typol by som si nejaký historický motorák.

Zatím vedle :o

Back
Nahoře