Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V tomhle to pravděpodobně nebude, leda by Ti neseděly počty v NumPositions a NumValues....NumFrames není až tak podstatné, tady by se chyba projevila zmršeným obrázkem....koukni se i na to, zda Ti sedí počet prvků (ovladače i kontrolky) s číslicí v řádku CabViewControlsKebarko napsal:zsbeer: V MSTS Bin to asi nebude. Skontoluj si či máš dobrý počet nadefinovaných prvkov v cvf. (položky NumFrames, NumPositions a NumValues)
Martens napsal:V tomhle to pravděpodobně nebude, leda by Ti neseděly počty v NumPositions a NumValues....NumFrames není až tak podstatné, tady by se chyba projevila zmršeným obrázkem....koukni se i na to, zda Ti sedí počet prvků (ovladače i kontrolky) s číslicí v řádku CabViewControlsKebarko napsal:zsbeer: V MSTS Bin to asi nebude. Skontoluj si či máš dobrý počet nadefinovaných prvkov v cvf. (položky NumFrames, NumPositions a NumValues)
Pawlik napsal:Trošku se vrtám v cvf souboru pro Peršing.
Je možné nadefinovat kontroler tak, aby se pohyboval stejně jako u skutečné loko při řízení v ručním režimu?
Pokud nesahám na klávesu přídávání/ubíraní výkonu, kontroler je ve střední, nulové, poloze.
Stisknu klávesu pro přídání výkonu, kontroler se přesune o jednu pozici dopředu a za současného přídávání výkonu zde setrvá, dokud klávesu neuvolním. Potom opět odpadne do nulové polohy. To samé pro ubírání, opačným směrem.
Kdysi už mi tady úspěšně radil Miran jak na brzdič, tohle je ale trošku něco jiného.
Předem díky.
To ovšem neznamená, že by autor MSTS Patche nedostal mrakyPawlik napsal:Díky, tím je to vyřešeno
bob57_cz napsal:Naopak, tím to vyřešeno není. Na peršounech je integrační regulace, kdežto Martens ti popsal - a je to i na té 230 - regulaci stupňovou.Pawlik napsal:Díky, tím je to vyřešeno
Použít bys to mohl jen pokud bys takto chtěl načítat postupně všech 63 výkonových kroků 64bitového čítače jako jednotlivé stupně. Ve skutečnosti při poloze rajčáku NP(nahoru pomalu) krokuje čítač rychlostí z 0 na 64 krok za 16s, při poloze NR(nahoru rychle) za 8sec. Stejně tak DP a DR - dolů. Výstupem z čítače je analogové napětí 0-10V = 0-100%.
Máš dvě možnosti - stávající ovládání v % a animace jako proporcionální u 754 nebo % bez animace rajčáku, který zatím zůstává ve střední poloze DN.
Třetí možností pro animaci proporcionální je naanimovat přepínač nouzové jízdy - je to pakeťák nalevo od přepínače systému/zap.HV a má 12 poloh:
0-vypnuto = normální režim
00-vypnuto+start nouze příprava
1--10 výkon zhruba po krocích 10% s maximem asi 70% plného maxima - čili na hodnotu trvalého proudu.
ee ... To je kabína "panevrospkej" 189-ky.Poznať to podľa čelných skiel a stĺpiku.Aj keď interiér je určite inšpirovaní Taurusom.JOHNZ napsal:Zeby to bol Taurus?
Sakra Miro, bereš mi to z úst...taky bych Tipoval na DB 189.....Mirec napsal:ee ... To je kabína "panevrospkej" 189-ky.Poznať to podľa čelných skiel a stĺpiku.Aj keď interiér je určite inšpirovaní Taurusom.JOHNZ napsal:Zeby to bol Taurus?
CHtělo by to ještě o chloupek menší......tak, aby to bylo zobrazitelné i na rozlišení minimálně 1024x768 .... takže tak ještě o 20% menší....Zdeněk Itterheim napsal:Správně chlapci, je to DB 189 005-2. Dnes jsem dostal echo, že jede z hlavního, tak jsem mazal na Východ, kde stála již na vlaku. První co bylo tak jsem se vnutil na stanoviště. Po té jsem fotil okolo. Mám i video z foťáku.
Martine ta foto je 800x600 - je moc velká?
Sorry chlapci ...Martens napsal:Sakra Miro, bereš mi to z úst...taky bych Tipoval na DB 189.....
Práveže nieje ... Presne ako hovorí Pawlik.Ono to bola aj trochu dedukcia - nedávno tu Zdeněk hodil čelné foto 189-ky (viac Davidus) a keď sa nato poriadne zadívaš uvidíš tJOHNZ napsal:Práveže to čelo mi na 189 príde moc zaoblené ... ale hádať sa nebudem ...