cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

Teoreticky by sa to dalo, spravíš obrovskú kruhovú ručičku +- spolovice zelenú a z druhej čiernu. Nad ňou bude maska, cez diery ktorej budú presvitať tie ledky. Otázka znie či ten rozsah pri rýchlostiach nad 120km/h nebude malý a či sa od nuly nezačne zobrazovať zase tá čierna časť kruhu. A ešte technická poznámka, tuším sa mi vidí že túto stopu kreslia iba mašiny s ARR v ručnom režime. Pri automatike to zobrazuje predvolenú rýchlosť. Taká 240, alebo 773 nezobrazuje nič.

Max veľkosť jednej animácie je 256*256, ak to prekročíš tak sa nezobrazí...

Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko? Tak ten snímek rozděl na více částí - třeba na pravou a levou a ty půlky animuj zvlášť.

To AlesB
podívej se jak je to dělaný v Hurvínkovi, tam jsem měl stejný problém s velikostí animace.

Výborne páni, toto bude super. Ale musím povedať, že sa mi to zdá zbytočne ďaleko fotené od pultu.

TO je jedna vec a druhá, že to má trochu roztiahnuté smerom hore. TO bude treba upraviť ešte pred animáciami.

Samozrejme, keby som bral pohľad a zorné pole sediaceho majstra, tak tam je možno okno a "kolmá" časť pultu. Keďže v cabe chceme mať všetky ovládače a 3D cab MSTS nepodporuje, tak to musí byť riešené kompromisom. Ale ešte orezať to môžem vždy... Ináč je to riadna haraburda, lak opadáva, skoro sme ju neodomkli a zabúchavanie vnútorných dverí horšie ako na laminátke...

podla mna je ten front skvely vyzera to ako zive viem ze moj nazor nezavazi (vid moja 131 tiez som tvrdil ze je dobre) ale toto sa mne osobne paci

nebulus napsal:
Samozrejme, keby som bral pohľad a zorné pole sediaceho majstra, tak tam je možno okno a "kolmá" časť pultu. Keďže v cabe chceme mať všetky ovládače a 3D cab MSTS nepodporuje, tak to musí byť riešené kompromisom. Ale ešte orezať to môžem vždy... Ináč je to riadna haraburda, lak opadáva, skoro sme ju neodomkli a zabúchavanie vnútorných dverí horšie ako na laminátke...

Ano lebo to pretesnili a musiš stým tresnuť ako hovado. Okrem toho to aj tak fučí takže je to k ničomu. Ale lepšie ako klasický Hybrid. AJ keď mne osobne sa zvuk CAT motoro vôbec nepáči. Taká 751 to je hudba.... :)

Hmm.. Dobehový spínač a staviteľný odpor. Takzvaný televízor :) Celé je to súčasť združeného regulátora. Zaujímavé časy :)
Do dnes si pamätám že toto nás učil Sobčák :)

Naposled editoval moderátor:

Neviem prečo nad tým frontom 756 toľko špiritizujete, je to len prvá pracovná verzia, Nebulus to hodil len ako upútavku.
Ad Honzyf04: U Vás behajú brejle s týmito kabínami /755,753.7 OKDD a ČDC/ už hádam aj 8 rokov /753.7 OKDD/ ale ešte doposiaľ sa nikto na nič nezmohol a keby Nebulus neukázal toto tak o tom ani nepadne reč, keby niekto nesedel na prdeli a nečakal že kto čo spraví už takéto niečo mohlo dávno chodiť aj v MSTS, 756 vyšla tuším pred rokom...
Samozrejme sa nechcem týmto dotknúť aktívnych tvorcov, všetci vedia kde moja poznámka smeruje.

Otázka pre profíkov: Má ten zjednodušený Mirel bez prenosu návestí ( napr. na 751 ) aj tú červenú ledku, ktorá zhasne po uvedení vozidla do pohybu? Respektíve svieti tam niečo iné okrem max rýchlosti a modrého svetielka bdelosti?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře