cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

Čoudo, displej mám nafocený zvlášť sólo :) Nezapomněl jsem na to. Jinak jak říkáš, brzda není zapojená a zapojovat se nebude. Jedinný Brejlovec, který ji zapojenou má, tak je 754 013-1, ale to je vyjímka. Ta má úplně odlišné stanoviště. Umí na ní jen pár fírů z Brna a Veselí. A 754 012-3 Je už tuplem jiná..

Miro, proč tomu říkáš EDB? Plánovalo se, že to bude plnit funkci i brzdiče (ovladače), ale když se to u 066 a 018ctky neudělalo, tak už se to nedělá vůbec. Alespoň v Brně.

A proč se to asi u 66 a 18 neudělalo? Ukaž mi, kde je tam poloha rychlobrzda. Proč to taky tak nemají 753.7 a mají zvlášť ovladač na samočinnou brzdu a právě na tebou zmiňovaných polohách rajčáku je zapojena EDB. Rajčák, kde můžeš najíždět do výkonu, brzdit bzduchem i EDB mají třebas 954ky. Nebo hyperboudy, kde je místo EDB zapojen retardér. Proč stejný rajčáky nedali na 754? Heme tohle mě nevymluvíš.

754 013 má rajčák jako katr, takže tam je to o něčem jiným. Asi takhle to vidím já.

duuso napsal:

Nechcem robit mudreho, ale Dussov obrazok pochadza este z cias pred reko ovladania 754.013... toto je fotka z 013ky z maja 2009

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t361927_DSC00470.JPG[/URL]

Polohy rajcaku su J+, J aretovana, V aretovany, BP aretovany, R nearetovana.

Dobre že si ma opravil, nevedel som, že 4.013 má za sebou už dve rekonštrukcie, tú prvú zrejme podstúpila ešte vo Veselí.

čouda - Nepochopil jsi me. Proc u brejlovce mluvis o EDB? Tomu nerozumim. Chtel jsem to vysvetlit.

Proč? Vem si brejle a nějakej libovolnej stroj s edb, kterej si s tím brejlákem rozumí Jak budeš z brejlí obládat EDB. Nebo jestli si nechali jak se řiká otevřený vrátka pro případné dosazení EDB, nebo jestli je do budoucna počítáno s další rekonstrukcí, kde bude EDB dodělána společně s výměnou spalováku a dalších věcí nevím.

Miro díky za vysvětlení. O tomto jsem nevěděl. Díky!

Já furt Brejlovec s EDB - co to je za blbost. Ještě 742jka s EDB - tomu bych rozuměl, ale brejláč..

Zdravim.Takze som tu novy a rad by som do MSTS zohnal nejake nase slovenske stroje.Avsak skusal som kadeco.Do niektorych masin som vystriedal niekolko kabin, skusal som rozne cesty a nazvy priecinkov a v .eng subore som to smeroval dobre ale stale mi to nefunguje.Mam aj MSTS bin.Mohol by mi prosim vas niekto sem dat linki asi takym sposobom, ze:
1. model rusna (754, 750, 753, 263, 240, 812, 742 a najlepsie ZSSK)
2. cabview, ktory mi na nom bude fungovat (alebo ten ktory mate vy)
3. zvuky
Dakujem vam pekne za pomoc.Dufam zesa mi to aspon takto podari. Vdaka. :rolleyes:

Kabina na 754 najdes na nasej stranke. Zvuky u Jaceka. A manual ako na to na druhom fore.

Skusal som to spravit na 754 085.Kabinu som stiahol z vasej stranky, zamenil .eng subor, ktory bol v rar archive prilozeny a kabinu nakopiroval do zlozky s masinou.Skontroloval som aj .eng subor ci je vsetko ako ma byt a aj cesty v .cvf subore.Zvuky su tiez dobre a pri spusteni hry mi napisalo ze nevie najst subory so zvukmi a selhalo vytvoření pohledu z kabiny.Po odkliknuti tohto problemu mi MSTS padne.Funguju mi len modely, ktore som stiahol uz s kabinou a zvukmi v sebe.Ako nahle si to musim poskladat tak mi to nejde.A vravim ze som vsetko skontroloval a je to dobre. :(

matto754 napsal:
...kabinu nakopiroval do zlozky s masinou...
Chyba!
Treba čítať návod priložený návod ku kabíne. Tam by si sa dočítal, že: ...čo sa týka samotného archívu
kabíny, ten je nutné skopírovať do adresára „common.cab“ v zložke
„Trainset“.

Viac čítať, menej sa pýtať. Ja už som sa tiež pár krát popálil ;-)

Kevin napsal:
matto754 napsal:
...kabinu nakopiroval do zlozky s masinou...
Chyba!
Treba čítať návod priložený návod ku kabíne. Tam by si sa dočítal, že: ...čo sa týka samotného archívu
kabíny, ten je nutné skopírovať do adresára „common.cab“ v zložke
„Trainset“.

Viac čítať, menej sa pýtať. Ja už som sa tiež pár krát popálil ;-)

Ano..mam to v priecinku comm.cab a este sa mi zda ze je tam cab754 a potom subory kabiny ale je to tak.

Jestli tam máš "comm.cab" tak je to zase špatně. Názvy musí být přesně! Většina lokomotiv má v eng směrování
zvuky - common.snd
kabiny - common.cab
Pokud používáš jiné názvy musel by jsi udělat příslušné změny i v eng souborech.

V engu mašiny si nič nemeň.Do zložky TRAINSET si daj zložku common.cab a common.snd a do zložky common.cab si len dávaj zložky ktoré nájdeš v archíve s kabínou napr. cab754, cab750 a takto isto postupuj so zvukmi.

DOlezite je ci sa ti vola aj ten adresar presne tak. Dalej nazov cvf suboru ci sedi. ALe ako hovorim. Na druhom fore je komplet navod. Precita si a budes vediet co s cim ako.....

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře