cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Pavel Škrdla

Začátečník
Nevíte někdo cabwiewu k CD 714, nebo 130, případně ke zvukům ke 130. Vím o otom, že tenhle cab měl na svých stránkách Miro Just , ale ten je zrušil.

Animovaný cab k 714 dělám já. Leda by už někto tohle měl udělané......ale nevím o nikom

Samozrejme, ikdyz to bude moje prvotina, tak bych ji chtel po kritice znalych dovest k same dokonalosti. Dam vedet, az bude......dneska je hotovy denni staticky cabiew pro normální i reversovanou verzi a ted zkousim animace.

poslal jsem statickou betu Vrbamovi pro normální model ( dlouhý čumák dopředu)....momentálně jsem musel z časových důvodů práce pozastavit....předpokládám, že se na to opět vrhnu po neděli.......

Nechystá se někdo udělat cabview pro lokomotivu ř.242?

Zatím existuje jenom statický, podívej se na fhavel.zelpage.cz, tam je ke stažení

Kebarko napsal:
Môžem použiť cabview z lokomotívy 754 ktorý je na stránke http://www.trainsim.wz.cz aj na lokomotívy 750 a 753? Alebo tie majú cabview iný?

Ahoj, technicky vzato použít jde, ale jinak řada 754 má odlišný cabview.....750 i 753 má kontroler v podobě volantu, nemá brzdič BSE, ale DAKO.....nemá ARR.....pokud bys chtěl cab pro 750 a 753, tak jsou na stránkách fhavel.zelpage.cz v sekci Cabviews

Naposled editoval moderátor:
Na stránkach fhavel.zelpage.cz je síce uvedená jak lokomotíva 754 aj 750 a 753 ale pre všetky je na stiahnutie len jeden cabview.

Když by byl někde problém s odkazy, tak si všimni logiku jeho odkazů - jak na modely, tak na zvuky a cabview.....dá se to odkoukat....

Re: cabwiew

Pavel Škrdla napsal:
Nevíte někdo cabwiewu k CD 714, nebo 130, případně ke zvukům ke 130. Vím o otom, že tenhle cab měl na svých stránkách Miro Just , ale ten je zrušil.

Stránky Miro Justa nejsou zrušené - jen maj jinou adresu: http://www.mirojust.cz

Re: cabwiew

Syrda napsal:
Pavel Škrdla napsal:

Stránky Miro Justa nejsou zrušené - jen maj jinou adresu: http://www.mirojust.cz

Nějaký prapra částečně animovaný cab na 714 je na mých stránkách
http://mlasevic.wz.cz v sekci Ke stažení.....full animovaný má údajně Jarda Brabec-posílal mi screeny ( vychází to z mého cabu) a údajně to posílal Filipovi ke zveřejnění.....

Jinak na caby se podívej na stránky Filipa Havla......je tam sekce cabview a zvuky....

Cabwiew 362, 350

Stahnul jsem si v ramci aktualizace aktivit Breclav-Praha i "novou" lok. 362 a 350. Od te doby mam nasledujici problem: u nekterych aktivit s 350kou mi MSTS spadne s hlaskou, ze nelze vytvorit Cabview. Dale, co se tyce lok. 362, dochazi k nasledujicimu: kdyz je lokomotiva ve vykonu a zhasinam reflektor (to neni preklep!!), tak mi vykon skokem spadne na 0%, soucasne bzuci ten pitomy varovny zvuk v kabine. Je to pouze pri zhasinani, nikoli rozsveceni. Dekuji za odpoved. Pripadne muzete zamailovat na: dusan.havlicek@email.cz.

Re: Cabwiew 362, 350

DusanH napsal:
Stahnul jsem si v ramci aktualizace aktivit Breclav-Praha i "novou" lok. 362 a 350. Od te doby mam nasledujici problem: u nekterych aktivit s 350kou mi MSTS spadne s hlaskou, ze nelze vytvorit Cabview. Dale, co se tyce lok. 362, dochazi k nasledujicimu: kdyz je lokomotiva ve vykonu a zhasinam reflektor (to neni preklep!!), tak mi vykon skokem spadne na 0%, soucasne bzuci ten pitomy varovny zvuk v kabine. Je to pouze pri zhasinani, nikoli rozsveceni. Dekuji za odpoved. Pripadne muzete zamailovat na: dusan.havlicek@email.cz.

Ten prípad s 362 sa mi stal tiež.Išiel som aktivitu Os 5011, tam je síce loko 163 ale cabview je rovanký.Keď som reflektor zhasol do polohy "tlmené" tak mi výkon spadol na 0%.Bude to asi v nastaveniach cabviewu.Čo sa týka 350, neviem si to vysvetliť, ale asi bude zle zadaná cesta k súboru 350.cvf

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře