cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ak sa nemýlim, v cabe750+753, konkrétne 753 je to isté, akurát kontrolky stratili svoje opodstatnenie.

Včera sme podnikli menšiu fotoakciu v RD Nové Zámky v zložení ja, Nebulus, Jene a Felix, okrem iného sme nafotili aj animovanú kabínu pre rosničky 710, kto by mal záujem o vytvorenie tejto kabíny nech píše mne alebo Nebulusovi.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr8595_cab710.jpg

Ja by som len doplnil Duusa, že boli nafotené dve verzie fotiek - s bleskom a bez neho. Na ukážke je foto s bleskom. Vzhľadom na riešenie kabíny sa do záberu nezmestil rýchlomer ( aj tak je iba jeden na stredovom stľpiku pomocného stanovišťa ), brzdič BS2 ( je moc dole "pod" pultom a tlačítka húkačiek. Budíky tlakomerov bŕzd sú úplne pri okne skoro vodorovne. Asi jediný viditelný a v MSTS použiteľný prístroj je otáčkomer, ale neviem či bude dobre fungovať aj v takomto sklone. Pomocné stanovište je presne také isté, ale jediným prístrojom tam je otáčkomer. Nafotené sú aj pohľady cez kapoty za stanovišťami.

Re: cabwiew

Zdravim, nemáte někdo někde cab na 122?-Klidně statický. Pokud ne tak alespoň nějaký odkaz. Stačil by mě pohled dopředu.
Dík

Na 122 nevím, jestli je statický, ale na stránkách Miro Justa byl statický ze 123 - předpokládám, že by měly být 122 a 123 identické. Stránky Miro Justa jsou ale bohužel zrušeny.

Martens napsal:
Na 122 nevím, jestli je statický, ale na stránkách Miro Justa byl statický ze 123 - předpokládám, že by měly být 122 a 123 identické. Stránky Miro Justa jsou ale bohužel zrušeny.

No právě, o těchto cabech jsem věděl, jenže mirojust.cz má 404. Pokud by ten cab někdo měl tak prosím poslat na vyhor@seznam.cz

Naposled editoval moderátor:

Zdarec všem ,delší dobu se mě v hlavě honí myšlneka při pohledu na caby např u řady 363 ,při jízdě máme zapnuté kompresory ve hře jsou vypnute ,nevím jaký je na to váš nazor,ale mam dve otazky slo by to udelat tak ze by se naanimoval danny ovladac treba kompresor 1a kompresor 2 a pouze ho prepinat bez funkce a nebo by se musel nafotit znovu pult?

řada 162
http://mojefotkynaweb.wbs.cz/162/P1070862_original.jpg
http://mojefotkynaweb.wbs.cz/162/P1070813_original.jpg

1) Na co Ti bude animovaný ovladač bez jakékoliv funkce jenom s pocitem, že můžeš něco přepínat bez jakéhokoliv efektu?
2) Jak pak zajistíš to, že když kompresory vypneš nebo je dáš do polohy R, tak správně zareaguje zvuk a samotný simulátor?

Tady je asi momentálně optimální upravit front tak, aby zatím na frontu byl přepínač nafocen v poloze A.

Zdravim.Dají se nějak zmenšit ty číslice pod rychloměrem.Nějak se mi zvětšili a nevim,jak je zmenšit.Dělá mi to u všech cabů.
Obr smazán

Dobrý deň, potreboval by som nočnú kabínu na lok. 751. Denná kabína od Arwyho má priečinok "night" ale nemá tam súbor .cvf. Za pomoc ďakujem.

Ani tam nikdy ten cvf nebude nakoľko kabína je vyladená na bin a v adresári "night" sa nemá nachádzať žiaden cvf.Sú len dva a to v základnom adresári cab751.

I když jsem to udělal jak je to popsáno ve foru tak stále nic,ale kámoš mě říkal něco o nastavení rozlišení ? v tom případě jaké použít(monitor mám 17)

S rozlišením by to nemělo mít nic společného - opravdu se to týká jenom velikosti fontu. Asi jsi to udělal blbě.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře