cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
bob57_cz napsal:
Martens napsal:
http://members.chello.cz/mlasevic/cab210.zip

Pokud se ozve autor cabu - fakt už nevím, odkud jsem to stáhnul, tak by se mohl zařadit do do oficiálního trainsetu.

Zde je autor:
JP napsal:
Cabwiev + fotoskin CD 210

Na střídavých elektrifikovaných tratích jezdí podobné lokomotivy jako 111.
Z venku vypadají dost podobně, až na pár detailů, ale řídící pult je naprosto odlišný.
Vytvořil jsem i skin z foto. Dodávám i upravený .s soubor na mé .ace. Snad tímto
neporušuji autorská práva.

Autor: Jiří Polák, Jiří Tesař - foto

Instalace: Předem musí být nainstalovaná alespoň jedna 111.
Po rozzipování je třeba vše zkopírovat do \trainset\ mezi ostatní 111-ky.
V cabwievu mají všechny mé soubory v názvu 210, tak by se neměly s ostatními hádat.
V soundech by se měl vyměnit zvonek za píšťalu.

PS: Po použití červeného tlačítka STOP, se musí kromě odbrzdění ještě zmáčknout živák (Z).
JP

Bobe a nemáš tam i oficiální URL, odkud to bylo staženo? Ať to můžu u sebe zrušit.

Naposled editoval moderátor:
Zdravim. Stiahol som si novy Ondrov cab na laminatky, ale mam taky problem, ze ked spustim hru, tak pred sebou vidim na celom monitore iba trať a kabinu nikde. Proste to vyzera, ako keby som stal na kolajniciach :-)

Mohol by mi niekto prosim poradit, kde by mohol byt problem a co som zase nezvladol? :eek: Dakujem

Ivan.ps napsal:
Zdravim. Stiahol som si novy Ondrov cab na laminatky, ale mam taky problem, ze ked spustim hru, tak pred sebou vidim na celom monitore iba trať a kabinu nikde. Proste to vyzera, ako keby som stal na kolajniciach :-)

Mohol by mi niekto prosim poradit, kde by mohol byt problem a co som zase nezvladol? :eek: Dakujem

Špatně nadefinované cesty k souborům s obrázky kabiny. Obávám se že jsi nedodržel návod k instalaci kabiny a obrázky kabiny (soubory *.ace) máš jinde, než je uvedeno v souboru *.cvf kabiny.

Miran napsal:
Ivan.ps napsal:

Špatně nadefinované cesty k souborům s obrázky kabiny. Obávám se že jsi nedodržel návod k instalaci kabiny a obrázky kabiny (soubory *.ace )máš jinde, než je uvedeno v souboru *.cvf kabiny.

No, ale kde je vlastne ten navod k instalacii? Ja som to v tej stiahnutej zlozke nemal. Tam mam iba 2x .cvf subory a ostatne .ace subory

Tak se podívej do jednoho souboru *.cvf kam ukazují odkazy na soubory *ace a tam je dej.

Ivan.ps napsal:
Miran napsal:
Tak se podívej do jednoho souboru *.cvf kam ukazují odkazy na soubory *ace a tam je dej.

Jaj jasne, dakujem....
Problém je v tom, že v Ondrových cvf není u ace souborů relativní cesta k ace...má to nastaveno na použití v adresáři Cabview u modelu.....

Takže ......zapamatuj si, kam jsi si nakopíroval tu kabinu a pak před všechny ace v cvf doplň tu cestu.

Např. já to mám v adresáři common.cab/cab240_mirel, a ke vešm souborům ace jsem musel doplnit ../../common.cab/cab240_mirel/

Martens napsal:
Ivan.ps napsal:
Miran napsal:

Jaj jasne, dakujem....
Problém je v tom, že v Ondrových cvf není u ace souborů relativní cesta k ace...má to nastaveno na použití v adresáři Cabview u modelu.....

Takže ......zapamatuj si, kam jsi si nakopíroval tu kabinu a pak před všechny ace v cvf doplň tu cestu.

Např. já to mám v adresáři common.cab/cab240_mirel, a ke vešm souborům ace jsem musel doplnit ../../common.cab/cab240_mirel/

Jasne, uz vsetko ide ako ma... Trochu mi to trvalo, ale nakoniec som to pochopil. Dakujem za rady

Chci udelat nove kabiny na 810 a 742 s radiostanici potom casem budu pracovat na kabine rady 452 a 363 i kabiny pro rady 163a162 bych chtel udelat ale casem.

Makrdop napsal:
Chci udelat nove kabiny na 810 a 742 s radiostanici potom casem budu pracovat na kabine rady 452 a 363 i kabiny pro rady 163a162 bych chtel udelat ale casem.

Tak hurá do toho, sem zvědav kam to dotáhneš......

Makrdop napsal:

Len aby to neskončilo tak ako s tými skinmi čo som Ti na ne poslal fotomateriály...

Dušane na skinech se pracuje musel sem prestat kvuli rodinejm duvodum ale budou ted momentalne delam na 742 cos mi poslal vse bude hotove jinak diky za pekne fototextury.

No já vám do toho nechci mluvit,ale než dělat cab na 810 a 742,kde se mi zdá,že už lepší být nemůžou(no bral bych ten tachometr s většími čísly ,jako na 110 a 210),ale rozhodně by bylo užitečnější udělat kabinu na 854 a nebo na 853 by ušla animovaná

To mate pravdu cab na 853 by nebyl spatnej ale na kabině 854 se pracuje pokud vim uz sem nafotil i stanoviste na 452 zatim ji udelam jen neanimovanou.

Makrdop napsal:
To mate pravdu cab na 853 by nebyl spatnej ale na kabině 854 se pracuje pokud vim uz sem nafotil i stanoviste na 452 zatim ji udelam jen neanimovanou.
Možná jsem nevzdělaný, ale jaké jsou zásadní rozdíly v cabu na 451 a 452?

Zadny rozdil mezi nimi neni ja to chci udelat proto muj strejc jezdi na 452 tak mi rek ze by byla taky dobra i v msts proto ji chci udelat.

Nenechal, ale jsou teď i jiný věci. Ale po chvilkách na tom dělám. Mimochodem potřeboval bych, jestli by mi mohl někdo vyfotit přední pohled. Z těch všech co mám, je tak akorát použitelnej přední pohled ze zadní kabiny, ale z přední takovej vhodnej není.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře