cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
JCM01 napsal:
Tak teda nema,alebo nerobi cabview na rusen radu 131,pripadne nejake zvuky....

Pokud myslíš dnešní řadu 131 (ZSCS) tak tam se používá cab 362/363 a zvuky jsou v common.snd
kde jsou 131eng i cab.sms

Pokud ovšem myslíš M 131 tak ten má svojí kabinu i zvuky vše v common.xxx

fíííííra napsal:
JCM01 napsal:

Pokud myslíš dnešní řadu 131 (ZSCS) tak tam se používá cab 362/363 a zvuky jsou v common.snd

Nicméně,pokud má tazatel nebo kdokoliv jiný šanci dostat se na 3-4 hodiny na ZSSK131 a v klidu nafotit podklady,bude veřejně pozdvihován.....

Martens napsal:
fíííííra napsal:
JCM01 napsal:

Nicméně,pokud má tazatel nebo kdokoliv jiný šanci dostat se na 3-4 hodiny na ZSSK131 a v klidu nafotit podklady,bude veřejně pozdvihován.....

Pokud bude zájem jsem ochoten to nafotit ,ale musíte vydržet .Tu možnost budu mít až koncem dubna začátkem května.V tu dobu se budu pohybovat v depech kde tyto řadu mají.

Napsal Jaroslav Brabec:Pokud bude zájem jsem ochoten to nafotit ,ale musíte vydržet .Tu možnost budu mít až koncem dubna začátkem května.V tu dobu se budu pohybovat v depech kde tyto řadu mají.[/quote]
!!Myslíš tuto mašinku!!
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://eso.ts-web.info/fotky/131-017+018.jpg

Tiež mám ten pocit, že myslí niečo iné, pretože je len jedno depo, kde sú dislokované a to Spišská Nová Ves. Pokiaľ viem, ak idú dvojičky 131 na Pn-ku do ČR, tak jediné depo, kde "relaxujú" je DKV Ostrava.

Kodl napsal:
Napsal Jaroslav Brabec:Pokud bude zájem jsem ochoten to nafotit ,ale musíte vydržet .Tu možnost budu mít až koncem dubna začátkem května.V tu dobu se budu pohybovat v depech kde tyto řadu mají.
!!Myslíš tuto mašinku!!
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://eso.ts-web.info/fotky/131-017+018.jpg[/quote]

Ano myslím opravdu tuto mašinku na tom že bydlím v Litvínově vůbec nic nemění.Pro upřesnění dělám u ČD funkci, která mě v tu dobu zavede pracovně jak do Zvolenského tak do depa ve Spišské Nové Vsi..

Duuso, keď si už upravoval cab na 742, tak by nezaškodilo aj trochu stmaviť kontrolér a smerovú páku. Ešte by možno stála za úvahu výmena ciferníka rýchlomera za nejaký s čitateľnými číslicami.

Stmaviť môžem celý interiér, ináč to nebude ono keď len samotný kontrolér, to si len myslím, napíšte aj ostatní čo navrhujete, keď si túto kabínu zapneš v MSTS číslice na hasleri budú skoooro čitateľné, problém pri fotení bol v tom, že nebol po ruke statív tak som fixoval ruky všelijakými možnými spôsobmi ale na 100 percent ostré to nebolo ani po x-tom pokuse.

Ja som si ciferník vypožičal z Arwyho 751, ale nie je to celkom ideálna fotka ( trochu z uhla ), takže som si to nechal pre seba. Musím sa poobzerať po nejakom kolmejšom pohľade z iného cabu. Spravil som to aj na 770 a kupodivu sedela aj poloha ručičky. Ináč ten cab 742 je tmavý vcelku dobre, akurát ten kontrolér a páka tam moc "svietia".

Však niečo vyskúšam s tým spraviť, stmavím tieto dve veci, len dúfam že nebudú zle kontrastovať s časťou pultu.Ináč ako vravím keď si to spustíš v MSTS ciferník je čiataťelný, je síce pravda že zopár kabín som si aj ja upravil, hlavne teda nočných, ale nie je to 100-percentné, takže ani vhodné na zverejnenie.

Nebulus-v podstatě si řekl vše za mě.U toho kontroléru chybí jedna poloha.A na 1. stupeň se to posune hned o dva.Potom mezi 50 - 63% se nehne vůbec.Jinak s rychloměrem souhlasím.Nevím jestli je chyba u mě.
V jakém programu měníte front pohled pro přehození rychloměru?

Ideální rychloměr se mi zdá ze 754 , jestli to jde.....

Na úpravu textúr a fotografii používam Photoshop.
Ináč pekný rýchlomer som tuším videl aj v cabe 242 a 853.

David Kodet napsal:
No ze 242 nebo 853 tam je ten,který je no prostě jinej.Ten na 754 je zabudovanej v panelu.Jinak děkuju.
Šak nemusíš tahat celý rychloměr - dej tam jenom ciferník.....tomu je to celkem jedno, jestli je v panelu nebo na sloupku....důležitý pro výběr je úhel pohledu na ten ciferník

bob57_cz napsal:
David Kodet napsal:
Nebulus-v podstatě si řekl vše za mě.U toho kontroléru chybí jedna poloha.A na 1. stupeň se to posune hned o dva.Potom mezi 50 - 63% se nehne vůbec.Jinak s rychloměrem souhlasím.Nevím jestli je chyba u mě.
V jakém programu měníte front pohled pro přehození rychloměru?

Ideální rychloměr se mi zdá ze 754 , jestli to jde.....
Vidím jen obrázek a nikde link na stažení.

Nesoulad poloh kontroleru - je potřeba zkontrolovat kroky výkonu a animací navzájem v eng a cvf.

Dobre vidíš Bobe, ešte to nie je verejné, podľahne to úpravám, ináč rýchlomer z 242? No neviem.Pri všetkej úcte k Ondrovi754 a jeho robote:Cab je perfektný ale nočnú verziu som už začal prerábať z Dráčikových nočných fotiek, ono s photoshopom sa dá urobiť veľa vecí ale "noc" má svoju moc...
Apropo, ak by niekto chcel nočnú verziu cab_242 dotiahnuť do zdárneho konca môžem to celé dotyčnému posunúť,hotový je rýchlomer,manometre,kontrolky ventilátora, nultej odbočky, zbýva štít s ampérmetrami a odbočkárňou.Keď bude čas ukážem screen.To len tak na okraj keď sa už spomenula kabína na 242.

David Kodet napsal:
Ale i to se mění např. v tom photoshopu.Já si s tím pohraju jak už u 810.
Jenomže když použiješ něco z jiného úhlu pohledu, tak už ty úpravy jsou poznat, ale hlavně je potřeba přecejchovat stupnici - tohle se mi stalo u rychloměru na cabu pro EM 475, kde jsem použil ciferník tuším z řady 130 a od rychlosti cca 80 km se začal rychloměr předbíhat tak o 5-10 km/h proti "skutečné rychlosti" v HUD.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře