cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
duuso napsal:
Takže takto to vypadá po stmavení reverzu a kontroléra, môže to takto byť?
Je to podstatne lepšie. Akurat by som tú šedú možno ešte kúsok stmavil, ale to už možno vymýšľam. :lol:

duuso napsal:
A takto zatiaľ vypadá upravená nočná verzia na 242, zbýva dorobiť ten stredový štít, čo je dosť piplačka, nakoľko odbočkáreň je mapovaná zvlášť.Ak by to niekto chcel dotiahnuť ozvite sa.

http://sklad.obrazku.net/obr/cab_242_noc_537613257.jpg

Na ten 1/4 volant kontroleru byl už Ondro upozorněn, když to pouštěl poprvé ven, takže jestli má něco nového.

Ten ukazatel navolené odbočky trafa je Duuso fakt pakárna, tam se to musí chytat nastaveného výkonu a normální rafičkou to nepůjde, ale co zkusit vzít ručičku z odbočkárně od Arwyho? Ten už tam má těch 32 odboček vymaskovaných.....velikostně by to mohlo jakš takš sedět.....

A mňa zabijú, ukameňujú, polejú benzínom a zapália :lol: -musím stavať Martensi, stavať veru...trať sa musí hýbať dopredu,tieto veci som robil keď Miro staval Východné a ja som mal kvázi pauzu, preto som to ponúkol na náš MSTS trh na dokončenie, podklady sú, odbočkáreň je hotová pakáreň, to je pravda.
Ad nočná 742: Beriem na vedomie, vďaka za dotazy a pripomienky, v tomto stave to zverejním.
p.s.:Ako tak na tú 242 pozerám hasler by som vymenil, mám nafotený jasneší a ostrejší zo žehličky.
Apropo, koniec koncov ak by niekto chcel reparovať nočné verzie kabín nech sa mi ozve,mám nafotený kopec prístrojov v nočnom prostredí z rôznych rušňov.

Len tak zo zvedavosti - neplánuje niekto z českých kolegov český cab 751 ?

Robo: Skús sa nabudúce pýtať v správnom vlákne, OK? Trošku naplňuj druhú časť svojho podpisu ... si tu už dosť dlho ... JOHNZ

Robo napsal:
To víš Robo, že by se šiknul, a moc rozdílů tam snad nebude - stačí použít Arwyho cab, schovat display od MIRELU a pokud tam bude místo na středovém sloupku, tak tam pověsit NO .....

Sliny se na něj určitě sbíhají, ale čas jaksi chybí .....

Martens napsal:
Robo napsal:
To víš Robo, že by se šiknul, a moc rozdílů tam snad nebude - stačí použít Arwyho cab, schovat display od MIRELU a pokud tam bude místo na středovém sloupku, tak tam pověsit NO .....

Sliny se na něj určitě sbíhají, ale čas jaksi chybí .....

Vďaka za odpoveď.

Technická otázka: Je možné v cvf nadefinovať aj normálne analógové ( ručičkové ) hodiny?

Miran napsal:
nebulus napsal:
Technická otázka: Je možné v cvf nadefinovať aj normálne analógové ( ručičkové ) hodiny?
Obávám se, že není.

Opravdu zatím nejde, ale kdo ví, co s tím udělá Džordž. Je to docela škoda - bylo by to fajn rozanimovat hodiny na registračním rychloměru :wink:

Ja mám totiž vo výrobe kabínu, kde sú vo frontovom pohľade normálne nástenné veľké hodiny a bola by škoda ich nechať stáť. :D

nebulus napsal:
Miloslav Vlček napsal:
nebulus napsal:
Ja mám totiž vo výrobe kabínu, kde sú vo frontovom pohľade normálne nástenné veľké hodiny a bola by škoda ich nechať stáť. :D

I s kukačkou? :D

milo
Nie, akurát na ciferníku je pekne napísané číslo mašiny.
Proto by asi bylo dobré udělat cvf výhradně pro toto inventární číslo a pro jiné varianty hodiny vyretušovat.

Zbyňku, číslo tejto mašiny sa v cabe vyskytuje pri zbežnom pohľade minimálne 3x len vo fronte. :D . Zatiaľ ma trápia vážne graficko- technické problémy spracovania fotiek. Retušovanie čísielok je oproti tomu absolútne bezvýznamný aspekt celej práce.

Teď asi uhnu od tématu, ale rozhodně by nebylo na škodu udělat pořádný cab na 130. V Pardubicích je to 90% všech nákladních lokomotiv. A ten co je v TBP zrovna moc povedený není... Na stránkách miro justa jsem našel ale není animovaný ani nemá noční verzi.

Vitas napsal:
Teď asi uhnu od tématu, ale rozhodně by nebylo na škodu udělat pořádný cab na 130. V Pardubicích je to 90% všech nákladních lokomotiv. A ten co je v TBP zrovna moc povedený není... Na stránkách miro justa jsem našel ale není animovaný ani nemá noční verzi.

No vidíš, tak ako domáci by si mal okamžite šľapať na stanicu, vyliezť na 130, a minimálne všetko pofotiť, potom sa možno niekto chytí s tvorbou, ak nie, máš voľné ruky :wink: .

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře