cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
bob57_cz napsal:
Robo napsal:
Použi radšej 770, model 771 ešte neexsistuje :wink: .
:?: zsr_771-094, zsr_771-155, zssk_771-195 :?:
:?: CD771_146, CD771_029, CD771_172 :?:

Bobe, Robo mal predsa na mysli model v kvalite ala Ondra Janiš a nie ten ruský paškvil.Mimochodom update - opravu LVZ na cab770 už môžete u nás sťahovať.

duuso napsal:
bob57_cz napsal:
Robo napsal:
Použi radšej 770, model 771 ešte neexsistuje :wink: .
:?: zsr_771-094, zsr_771-155, zssk_771-195 :?:
:?: CD771_146, CD771_029, CD771_172 :?:

Bobe, Robo mal predsa na mysli model v kvalite ala Ondra Janiš a nie ten ruský paškvil.Mimochodom update - opravu LVZ na cab770 už môžete u nás sťahovať.
To musím znovu stáhnout 36MB ?

Pre Matýskov: Ťahajte len UPDATE, to je pár kilo, postup hádam nie je potrebné uvádzať.Skopčite to do Trainset/common.cab/cab770 a je to.

Nešlo by na opakovači pokud svítí posun, aby byl zhasnutý. V reálu to tak funguje že opakovač je na posun vypnutý. Je to druhá pozice v textuře.

Deterio napsal:
Nešlo by na opakovači pokud svítí posun, aby byl zhasnutý. V reálu to tak funguje že opakovač je na posun vypnutý. Je to druhá pozice v textuře.
Tak si ho znasni V a živák vypni Ctrl+Num4.

Keď sme už pri cabe 770, mal by som jednu otázočku. Predstavme si situáciu. V reály ideme po nekódovanej trati a je jasné, že modré svetlo na LVZ by malo zhasínať bez ohľadu na to, čo je na návesti pri trati - to je jasné, lebo sa neprenáša signál. Ale poďme do MSTS - idem akože po nekódovanej trati, klávesou V si zvolím správne LVZ. A teraz to príde :lol: - ako je možné, že modré svetlo zhasína pri všetkom inom (stoj, výstraha a i), len nie pri návesti voľno ? Nemôže tam byť vplyv LVZ, ktorý by sa tak isto správal pri kódovanej trati ?

Robo napsal:
Keď sme už pri cabe 770, mal by som jednu otázočku. Predstavme si situáciu. V reály ideme po nekódovanej trati a je jasné, že modré svetlo na LVZ by malo zhasínať bez ohľadu na to, čo je na návesti pri trati - to je jasné, lebo sa neprenáša signál. Ale poďme do MSTS - idem akože po nekódovanej trati, klávesou V si zvolím správne LVZ. A teraz to príde :lol: - ako je možné, že modré svetlo zhasína pri všetkom inom (stoj, výstraha a i), len nie pri návesti voľno ? Nemôže tam byť vplyv LVZ, ktorý by sa tak isto správal pri kódovanej trati ?

Robo, asi tak 3 roky je - zhasínání LVZ je jenom překrytí zhasnutou texturou NO, nic víc - chování je stejné jako při jízdě po kodované trati.

Ale dle mého je to daleko menší zlo, než když jedeš po trati s mechanikama a NO si vesele vyhrává.

Ctrl+Num4 můžeš monitory a tím i LVZ jenom vypnout nebo zapnout.

Takže je to jenom celé o kompromisu, který by vyřešilo jedině :

1) zcela ideálně přenos na NO řešit v rámci návěstního scriptu nebo jiným způsobem zcela automaticky bez pomocné obsluhy

2) kdyby Ctrl+Num4 byl trojstavový a měl stav PROVOZ, VYPNUTO, třetí stav pro jízdu po nekodu - pak by se na to musel pověsit i další prvek v cabu, který by NO zhasínal poloautomaticky.

Dobrý den,
v těchto dnech dokončuji práce na kabinách pro řady 150 a 350 (viz. obrázky níže) a začínám shánět podklady pro další práci (151, 130).
V této souvislosti by mi velmi pomohlo, kdyby se mi ozval někdo s praktickými zkušenostmi s řadou 130 a byl by ochoten mi při tvorbě pomoci jako odborný poradce. Já jsem na této mašince nikdy neseděl a potřeboval bych upřesnit funkce a polohy některých ovládacích prvků. Též by velmi pomohla možnost dofocení některých chybějících animací.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr7028_350denLO.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr7027_150denLO.jpg

Ten cab 350 je s 350 005,alebo 019? Mne to pripada ako 005 ale mozem sa mylit.Inak pekna praca. Hlavne uz 150 si zasluzila mat vlastny cab.

fíííííra napsal:
Radim: Krásná práce. Doufám, že je animovaný přepínač pro oba dva sběrače.?

No jistěěěě

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře