cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: cabwiew

Tak to vím já odkud ... ATW stránka.Tam jsou tyto kabiny.Pokud nejsou ještě někde jinde ..
duuso napsal:
Ja mám kabínu na 1016 aj 1116 a aj zvuky, všetko je dielom maďarov, len ani za svet si neviem spomenúť odkiaľ som to stiahol, ale určite je to od maďarov, ak niekto vie nech to sem napíše, 1016 má zeleno-krémový pult a 1116 modro-šedý.

takový detail: odkaz je to sice hezký, ale má to jednu chybu.Pro stahování chtějí registraci a ta u nich jaksi nefachčí.Já jsem se tam zaregistroval - resp.pokusil jsem se o to již několikrát a stále nic.Tváří se to,že jsem zaregistrovaný,pošle mi to mail, kde mám kliknout na odkaz pro dokončení registrace,ovšem i po jeho odkliknutí se stále nedá příhlásit.Po přihlášení to stále píše: Nem aktiváltad a regisztrációdat. Kapnod kellett egy e-mailt, amiben le volt írva mit kell tenned. Ha nem kaptad meg, lépj kapcsolatba az oldal üzemeltetőjével

Jsem na tom dlouhodobě úplně stejně,pokud byla rada,nepomohla a tak se stále na další stahování u uvedené ATW stránky nemůžu dostat.Stan

Tak to je divné, že mně ty Taurusy stahovat jdou, a to bez nějaké blbé registrace. Zkuste to. Jen klikněte nad číslo lokomotivy nad kterýmkoliv obrázkem, a ten vede k downloadu celých packů lokomotiv (dle označení, ES64U2, DB182, OB1116, ...). Občas si připadám, jako když hrách na stěnu házím...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t14981_1116.jpg[/url]
Vidíte, že bych byl registrovaný? Nebo snad, že jsem se k downloadům nedostal???

To my víme,že z první strany stahovat jde,ale jak zahledáš hlouběji,chce to registraci.Stan

Přepneš-li se na stránku msts-ht-2.atw.hu,která je pod stejnou registrací,tak při každém pokusu o stažení ti to hodí možnost se registrovat.Při přihlášení píše něco, co už psal výše Aleš.Stan

Slo to, a více jak minutu jsem tomu opravdu nevěnoval. Akorát ta rychlost stahování je nějaká mizerná...

můžeš nám tedy PROSÍM napsat přesný postup,jak se dostaneš na "stahovací" seznam ? Já a očividně i Stan se dostaneme po kliknutí na tl.Letöltések/Downoads na registrační stránku !!! Stahovat můžeme pouze a jedině z úvodní stránky.Jinak prosím moderátory fóra buď o přesunutí jinam, nebo po vyřešení úplně smazat - s tématem cabview tohle asi nemá nic společného :eek:

Naposled editoval moderátor:

Na hlavní straně klikni na registráczió, které je pod logoutem. Pak jsem klikl na IGEN (že mi je více, nežli 13 roků), což jsem potvrdil tlačítkem tovább. A najednou (kde se vzala, tu se vzala), zjevila se mi konečně registrace. A já, neznalý madarského jazyka, jsem zaimprovizoval a napsal do prvních tří řádků jedno jediné (naprosto stejné) slovo. A pod ně svůj e-mail (na který mi stejně nepřišel potvrzovací mail), igen, do Születésnap jsem napsal přibližný datum něčího narození, a pak registráció. A to bylo asi tak vše... Vlastně ne, pak musíš do Üdvözlet napsat nějaké údaje, které si zadal při registraci, a potrdit Belépés. A můžeš downloadovat...

AlesB napsal:
můžeš nám tedy PROSÍM napsat přesný postup,jak se dostaneš na "stahovací" seznam ? Já a očividně i Stan se dostaneme po kliknutí na tl.Letöltések/Downoads na registrační stránku !!! Stahovat můžeme pouze a jedině z úvodní stránky.Jinak prosím moderátory fóra buď o přesunutí jinam, nebo po vyřešení úplně smazat - s tématem cabview tohle asi nemá nic společného :eek:
Mě to dělá to samé. Jsem zaregistrovaný a když se chci přihlásit tak mě to napíše ,že nemám aktivní přihlášení.

Tak to nevím. Jen říkám, že do těch prvních tří řádků jsem napsal jedno stejné slovo, protože madarsky rozumím akorát igen... A funguje to.

no jóóó......jenomže to si asi nerozumíme...ty mluvíš o stránkách http://msts-ht-2.atw.hu/, ale my mluvíme o http://msts-ht.atw.hu/ a to jsou bohužel 2 rozdílné stránky,byť mají skoro stejnou adresu.Na těch tvých jsem zaregistrovaný už dlouho a stahuju odtut normálně,ale my se nemůžeme dostat na ty druhé !!! resp.http://msts-ht.atw.hu/

Stan napsal:
Přepneš-li se na stránku msts-ht-2.atw.hu,která je pod stejnou registrací,tak při každém pokusu o stažení ti to hodí možnost se registrovat.Při přihlášení píše něco, co už psal výše Aleš.Stan

Reagoval jsem na tohle. A na stránky, o kterých píšeš ty, není registrace potřeba vůbec. I když ta možnost registrace tam je. Zajímalo by mě, proč, když to jde sosat bez registrace...

na stránkách ...ht-2...se zaregistrovat musíš-jinak se Ti vůbec neukáže tl.download - to Stan asi omylem napsal druhou adresu (tam to jde bez problému), ale na stránkách ...ht.atw...můžeš stahovat ihned,ale pouze to,co je na úvodní stránce - NIC JINÉHO - prostě Tě to do sekce DOWNLOAD nepustí bez registrace.Po zaregistrování přijde potvrzovací mail,kde máš kliknout na aktivační odkaz.Klikneš...stránka se načte-přihlásíš se...a a a ouha ? vykazuje,že nemáš aktivní registraci......a to je celý problém,který se tu celou dobu řeší

A je v tom downloadu něco jiného, než na té úvodní stránce? Kdosi mi psal, že nemůže stahovat ani z úvodní stránky.

ahoj co se tyce obou stranek tak me to pred nejakym casem nepustilo na stahovani ani z jednech stranek. na oboje je potreba registrace zvlast ale potvrzeni me doslo jen ze stranek o taurusech. Z druhe stranky ne, ale registrace prosla.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře