cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: cabwiew

Zdravím.

Našla by se nějaká spřízněná duše která by mi pomohla s tvorbou kabiny?Nejlepší asi po icq nebo mejlu.Díky

Otázka do pléna: Neviete náhodou niekto či majú priemyslové čmele 770.5 pomocné stanovište ? Alebo ako to je vlastne riešené?

Napadlo mě co takhle použít starý cab 163 upravit pro bin a pustitho do světa než bude noví.
PS:Poslal by mi někdo prosím noční verzy tohoto cabu prosím prosím.

Ja už nad týmto rozmýšľam asi rok, základ od Mira Justa neni špatný, chcelo by to pár úprav a išlo by to,hold nejsou lidi.

Re: cabwiew 150 nove modely

Hojky lidičky já mám malý dotaz jsu jediný komu nejde u těchto cabu 150/1 a 350 zadat směr pomocí myši a mohu to udělat pomocí kláves W a S ???

Mě u krys nejdou korektně zdvihat smetáky přes klávesnici. Musím myší. Je to snad od té doby, co pan šemora vypustil svoji aktualizaci trainsetu. Myslím, že v tomhle tam má chybu.

Čouda napsal:
Mě u krys nejdou korektně zdvihat smetáky přes klávesnici. Musím myší. Je to snad od té doby, co pan šemora vypustil svoji aktualizaci trainsetu. Myslím, že v tomhle tam má chybu.
Ano, tuto chybu jsem už dávno popisoval, že nejsou správně sladěné některé .eng a.cvf u kabin bez rozanimování vícepolohového ovladače sběračů a ponecháním jen dvoupolohového. Pro opravu je potřeba do .cvf krom ponechání stávajícího dvoupolohového ještě přidat alespoň jeden odpovídající vícepolohový ovladač ( třebaže skrytý imaginární ).
Oprava kabiny v podobě úplné vícepolohové animace byla již vytvořena Michalem (362/3), nové cab150/1+350 vyšly již dříve a fungují.

Druhou chybou může být to, že třeba nemáš nainstalovaný úplně poslední "bin" 1.8.052113cz ( předposlední verze 1.8.010516cz měla právě chybu v ovládání ).

Keď už riešite kabínu 150/151 tak pridám aj ja jednu závadu ktorá sa mi vyskytuje.Pri rozjazde mi ventilátory nejdu plynule ale neustále sa spúšťajú a vypínajú, neviem si spomenúť ale niekto mi už posielal úpravu len som ju niekde odpásol...

duuso napsal:
Keď už riešite kabínu 150/151 tak pridám aj ja jednu závadu ktorá sa mi vyskytuje.Pri rozjazde mi ventilátory nejdu plynule ale neustále sa spúšťajú a vypínajú, neviem si spomenúť ale niekto mi už posielal úpravu len som ju niekde odpásol...
Úpravu jsem ti už posílal,je to tím že ventilátor nebeží ve smyčce a pouští se pořád dokola.

Víc v SZ.

No vidíš to, ja mám aj hotovú nočnú verziu len akosi nemám čas dokončiť ju a vydať.

Dorobil som nočné verzie ku kabínam 840 a MUV69. Sťahovať môžete z mojich stránok.

Prosím vás,ako v cab 362/363 zruším pípanie signalizácie zberače dole ?? Už tu nad tým lamentujem celý deň a nejako neviem na to prísť.ďakujem

Ide mi o to,že Heklovej 363.142 nepípa signalizacia počas jazdy že má druhý zberač dole keď ide na predný.
ZAto mne keď mám ja zadný dole a predný hore tak pípa.Použil som eng zo 142 ale aj tak to pípa.Neviem čo s tým.

Idem teda ešte porovnať tie sms.Možno to bude predsa len tam

Musíš to naviazať na hlavný vypínač. Bob mi to už niekde radil...

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře