cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

Prosím, mohl bych se zeptat co je v editoru kabiny ten ovládací prvek rádio? Mohl bych to chápat jako že bych si s tím mohl vesele pouštět písničky na stanovišti? Poněvadž na nějakých polských stránkách jsem narazil na tzv. radiotelefon který když se nainstaloval tak si pak poláci vesele klábosili ve vysílačce. Je to tak nebo jsem úplně vedle?

Čouda napsal:
Ale Martensi teplota oleje se mám pocit ukazuje přes F5. Nejsem si tím zcela jist, možná to je teplota vody. Takže pokud se tam skutečně tato veličina nachází, tak by pomocí binu nejspíš bylo možné ji zpracovat. Já na to kouknu až budu mít čas a dám sem obrázek.

FW ukončíme, s tím zhasínáním opakovače se nedá nic dělat, musí to zůstat tak jak to je.

Čoudo, to, že je teplota vody v debug HUDu, to vím. Ale tam je naprd, dokud si to nebude umět sosat cvf - a to je ten problém. V i otáčky motoru byly na F5 docela dlouho, ale nešly použít do té doby, než je Džordž přenesl v Binu do cabu - a totéž platí i pro teplotu ( a je jedno, jestli je to voda nebo olej).:idea:

Držím palce, abys to v Binu upravil :cool:

Tax napsal:
Martens napsal:
Držím palce, abys to v Binu upravil :cool:
Rejpale :wink:

Tos osočil toho nepravého. Místo signalisty nebo co to bylo v minulém foru tam mám teď nápis Notorickej rejpal :D. Chlapi děkuju, to je moc hezkej dárek k narozeninám

Naposled editoval moderátor:

Nemá, prosím, někdo ještě v archivu neanimovanou kabinu na lokomotivu řady 123, kterou měl kdysi na svých stránkách Miro Just? Psal jsem mu již mail, ale asi je zaneprázdněn nebo mimo.
Ozvěte se mi případně přes SZ.
Díky

Doplněno: S kabinou už se mi nabídl kolega z fóra, díky.

Čouda napsal:
Tos osočil toho nepravého. Místo signalisty nebo co to bylo v minulém foru tam mám teď nápis Notorickej rejpal :D. Chlapi děkuju, to je moc hezkej dárek k narozeninám
Nám jako moderátorům netřeba děkovat, my ty hodnosti nenastavujeme. Zkus poděkovat adminovi....:):)

Howky,celkom fajn.A Ak by bola k mání aj roleta proti slnku tak som happy.Niečo podla vzoru nových cabov 263
Nech sa darí

Rocker napsal:
Howky,celkom fajn.A Ak by bola k mání aj roleta proti slnku tak som happy.Niečo podla vzoru nových cabov 263
Nech sa darí
Roletu radši ne, nedávno sem jel aktivitu osobáku z Blavy do Kút a přes roletu sem málem neviděl na štreku.

Ja si myslím,že keď sa dá do optimálnej výšky tak nevidím v tom problém

Kevin napsal:
Myslim, ze KAPSCH sa tam viac hodi:

0a7cf4833ab56b416ee79a07c1530c44.jpg

To máš pravdu že se hodí já jen čekám až mě kámoš dodá fotky ,jinak to slovenské logo jaké tam máš jsem tam měl též ale nakonec jsem ho dal pryč.

Howky napsal:
To máš pravdu že se hodí já jen čekám až mě kámoš dodá fotky ,jinak to slovenské logo jaké tam máš jsem tam měl též ale nakonec jsem ho dal pryč.

To logo som tam dal kvôli tomu, že cargo nevlastní žiadne 362. Ale veď to bolo len tak...Aj s tými roletami :D

No já zkoušel i cab pro 163 ale ten je hroznej a chci ho zkusit předělat až si pohraju s fotkama

http://www.k-report.net/discus/nahledy/201346.jpg

zdravím, sice mě asi všichni zje*ete za to, že mám hubu plnou keců a nic nedělám, ale ty fotky a nálepky na stanovišti vypadají jak pěst na oko. Daleko líp by to vypadalo, kdyby to bylo vyfoceno s fotkou, a né tam pak umístit dodatečně obrázek. Toť můj názor a všichni se kvůli němu do mě pusťte....;)

Edie napsal:
zdravím, sice mě asi všichni zje*ete za to, že mám hubu plnou keců a nic nedělám, ale ty fotky a nálepky na stanovišti vypadají jak pěst na oko. Daleko líp by to vypadalo, kdyby to bylo vyfoceno s fotkou, a né tam pak umístit dodatečně obrázek. Toť můj názor a všichni se kvůli němu do mě pusťte....;)

Jo ty fotky tam vypadají divně a navíc mu tam chybí přepínač odpojovače takže....;)

Mám rovnaký názor ako Kadr. Chcelo by to celkom nový cab. Chyba je, že nie sú podklady. Síce som v tomto úplný amatér, ale tak metódou pokus omyl by som sa možno niekam dostal...;-)

Kevin napsal:
Mám rovnaký názor ako Kadr. Chcelo by to celkom nový cab. Chyba je, že nie sú podklady. Síce som v tomto úplný amatér, ale tak metódou pokus omyl by som sa možno niekam dostal...;-)

No jo já na ten přepínač zapomněl a přitom mám ten podobný pult hned za zadkem.Ono nafocení 163 by možná šlo s mým slovenským kámošem (strovjedoucí).Kdyby měl někdo ze slovenských kolegů zájem tak napiště možná to domluvíme.

Howky napsal:
Kevin napsal:

No jo já na ten přepínač zapomněl a přitom mám ten podobný pult hned za zadkem.Ono nafocení 163 by možná šlo s mým slovenským kámošem (strovjedoucí).Kdyby měl někdo ze slovenských kolegů zájem tak napiště možná to domluvíme.
163 se přinejmenším dělají minimálně 2.Můžeš ale spáchat 362/3.Samozřejmě když si jí nafotíš..

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře