cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

362/363 hm hm hm.to se uvidí za měsíc na čem pojedu(ale jelikož je to do starého města tak bud 150/151 a nebo 162

Edie napsal:
zdravím, sice mě asi všichni zje*ete za to, že mám hubu plnou keců a nic nedělám, ale ty fotky a nálepky na stanovišti vypadají jak pěst na oko. Daleko líp by to vypadalo, kdyby to bylo vyfoceno s fotkou, a né tam pak umístit dodatečně obrázek. Toť můj názor a všichni se kvůli němu do mě pusťte....;)
Kadr napsal:
Jo ty fotky tam vypadají divně a navíc mu tam chybí přepínač odpojovače takže....;)
To je bolest spousty autorů, že namísto aby nafotili čistou funkční kabinu bez povalujících se pucvolí, tašek, mobilů, papírů a jiné havěti na pultech, tak nafotí smetiště, s kterým se pak dá dál pracovat jen velmi obtížně nebo vůbec.
Tohle mi opravdu vadí.

Mne k tej slovenskej verzii cabu 362/363 úplne stačí aby vedla rýchlomera bol náv.opakovač,vysielačka Kapsch presne tak ako to na Kevinovom screene,a som maximálne spokojný...;)

Zdravím pánové,
jak jsem již někde psal,nafoceno je několik stanovišť strojů 162/163 /např.163 048,ZSSK 162 008,163 019,atd./ a nedávno se zadařilo odfotit i stanoviště strojů 363 003,363 006 a 363 022.Kuba může potvrdit.:D
Dostane se tedy jak na "milovníky" vysílaček KAPSCH tak i na vyznavače rychloměrů MIREL,UNICONTROLS,METRA a dokonce i rychloměrů původních /163 019/.
Fotografie již má nějakou dobu k dispozici jistý šikovný cabmajster a co jsem posledně viděl jím zaslané screeny,na cabech 162/163 se čile pracuje.
Ale protože nám začaly na svět přicházet ratolesti,času na MSTS je zase o něco méně.Proto je těžké předjímat,co a kdy bude hotovo.

David

Ja som už dlhšie uvažoval nad kabínami zvyšných slovenských strojov čo sme ešte neurobili, ide hlavne o 131,162/163 a 183, potiaž je v tom, že k "zeleným" strojom sa ja určite nedostanem nakoľko najbližšia 3 kv štreka je odomňa 200 km, takže je to na niekom komu to chodí "pod oknami".To isté platí aj o fotkách na textúry modelov 3 kv lokomotív.Rôzne prerábky z už existujúcich kabín sa mi zdajú ako zbytočne stratený čas, napr. o 362/363 ZSSK určite viem že raz sa ich od jedného fachmana dočkáme...len to chce trpezlivosť, s jednosmerkami je to už problém...

Já se jenom zeptám ještě k této kabině... funguje vám u ní korektně opakovač? Mně, tuším, zobrazuje místo sytě žluté červenou. :eek:

Naposled editoval moderátor:

Kadr napsal:
Johníík napsal:
Neexistuje náhodou animovaná kabina na panťák (460/560) ???? :D

Napiš D.H. a on ti moc rád pošle dokumentaci pro tvorbu anim.st.
Asi před měsícem se u mě v obchodě Johníík zastavoval s rodiči pro DVD s tratí. Vzhledem k jeho věku je málo pravděpodobné chtít po něm, aby začal s tvorbou kabin. Berte to tedy tak, že se jen zeptal. Ale není vyloučeno, že nás někdy vlastní tvorbou překvapí. Šanci máme každý.
Hold nikdy nevíme, jestli je tazateli náct nebo sát. Dle toho bychom měli reagovat.

Zbyněk Šemora:Asi před měsícem se u mě v obchodě Johníík zastavoval s rodiči pro DVD s tratí. Vzhledem k jeho věku je málo pravděpodobné chtít po něm, aby začal s tvorbou kabin. Berte to tedy tak, že se jen zeptal. Ale není vyloučeno, že nás někdy vlastní tvorbou překvapí. Šanci máme každý.
Hold nikdy nevíme, jestli je tazateli náct nebo sát. Dle toho bychom měli reagovat.
[/quote]
Johníík: Podotknu že tam se mnou byl jenom otec. Jinak já už něco zkoušel do msts něco dělat(samozřejmě bez výsledku) . jako první jsem se pokoušel
o přeskinování esa.textura A bez potíží ale Tex.B nešla uložit
nešla. Aktivity: je to asi měsíc co jsem se pokoušel na trati 321 udělat aktivitu dle Pppoolllového návodu,při spuštění mi to zahlásí selhání manažera aktivity. Taky došlo na zkoušení vylepšení kabiny. Chtěl jsem
vyměnit vlakovou brzdu na 371 za brzdu od 810. než se mi otevřela nějaká kabina simulátor mi spadl. Samozřejmě to zkouším pořád, ale teď
žádného cíle asi nedocílím, pro mě je asi pouze ježdění, ale kdo ví co bude za 5let???? :wink:

Zbyněk Šemora:Asi před měsícem se u mě v obchodě Johníík zastavoval s rodiči pro DVD s tratí. Vzhledem k jeho věku je málo pravděpodobné chtít po něm, aby začal s tvorbou kabin. Berte to tedy tak, že se jen zeptal. Ale není vyloučeno, že nás někdy vlastní tvorbou překvapí. Šanci máme každý.
Johníík: Podotknu že tam se mnou byl jenom otec. Jinak já už něco zkoušel do msts něco dělat(samozřejmě bez výsledku) . jako první jsem se pokoušel
o přeskinování esa. Nešla mi textura A bez potíží se přepsala Tex.B uložit
nešla. Aktivity: je to asi měsíc co jsem se pokoušel na trati 321 udělat aktivitu dle Pppoolllového návodu,při spuštění mi to zahlásí selhání manažera aktivity. Taky došlo na zkoušení vylepšení kabiny. Chtěl jsem
vyměnit vlakovou brzdu na 371 za brzdu od 810. než se mi otevřela nějaká kabina simulátor mi spadl. Samozřejmě to zkouším pořád, ale teď
žádného cíle asi nedocílím, pro mě je asi pouze ježdění, ale kdo ví co bude za 5let???? :wink:
Ještě můžeš zkusit modelování a stavbu trati :D:D

Kadr napsal:
Napiš D.H. a on ti moc rád pošle dokumentaci pro tvorbu anim.st.

Zdravím,
už ani nespočítám,co CD a DVD jsem poslal zájemcům o fotodokumentaci stanovišť či vozidel.Pravdou ale je,že kromě "osvědčených" autorů jakými jsou např. Martens,Kank,Radim,Kadr,Jirka T. apod.,jsem se nějakých výsledků vytvořených z mé fotodokumentace nedočkal.
Vůbec jsem neřešil náklady na poštu či telefony,ale když už má někdo o něco zájem,mohl by z toho také něco vytvořit.
Vloni v lednu jsem na přání jistého "začínajícího" modeláře nafotil několik jednotek řady 460 včetně interiéru.Fotografie pak putovaly "objednavateli" a dodnes jsem nebyl informován o tom,co se s novými modely strojů 460 děje.
Co nadělám.Bude třeba začít na datových nosičích a poště trošku šetřit.;)

David

Davide neni si sám, taktiež som x-ľudom poslal fotky na textúry a hovno z toho, česť výnimkám, dnes sú niektorí z týchto ľudí kvalitní skinári.

Přeji pěkný večer...

Mám prosbu na ty z Vás, kteří mají stažené cabviewy od Mira Justa, jedná se mi především o cab na lokomotivy ř. 123 a 130. Pokud budete tak laskaví pošlete mi je na mail (fiiiiira@seznam.cz ). Děkuji mockrát.

No vyzerá to skvelo, ale mám dojem že je to mierne vyosené. (myslím ten pohľad je pootočený a nie je presne do predu)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře