Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Až na to, že ty caby jsou prakticky úplně jiné.Čouda napsal:...Jak tak na to koukám on by nebyl až zase takový problém tuten cab upravit i na řadu 181 nebo 182. ...
cab122 - již po rekonstrukciPre porovnanie náhľady:
A máš ich textúry aj v adresári cabu ? Nepremenovával si ich ? Alebo nepremenoval si celý adresár ?Kevin napsal:Ahoj, trochu som sa pohral s Čoudovou upravenou kabínou 163, doplnil pár vecí, ale akosi mi zmizli prepínače svetiel a reflektoru. v .cvf súbore sú, len neviem prísť na to, prečo mi ich nezobrazuje. Poradí niekto?
http://img234.imageshack.us/my.php?image=163zsskcs8.jpg
duuso napsal:A máš ich textúry aj v adresári cabu ? Nepremenovával si ich ? Alebo nepremenoval si celý adresár ?
duuso napsal:čo Ty na to ? Ak by si chcel nejaké fotky Mirelu /rýchlomer aj VZ/ dodám.
Vypadá to, že nemáš v .cvf správný počet prvků nebo ty nezobrazené máš "za rohem". Těžko radit, když nemám ten materiál po ruce na prohlídnutí.Kevin napsal:Mám ich tam... ak dám preč z .cvf-ka ukazovateľ rýchlosti a zrýchlenia, tak ich ukáže. Skúšal som aj premiestnenie v rámci .cvf a nulový efekt.
Je to tak. Takže stačilo len prepísať "CabViewControls ( 29" na 31... Ďakujem. Presne ten novší som mal na mysli a preto som ho tam aj dal. To, či slovenské 163 majú novšie s LEDkami neviem určite, to už by musel niekto poradiť a okomentovať.bob57_cz napsal:Vypadá to, že nemáš v .cvf správný počet prvků nebo ty nezobrazené máš "za rohem". Těžko radit, když nemám ten materiál po ruce na prohlídnutí.
Už na první pohled tam máš další botu. V DIMce máš nadefinované špatně stopy Vp a Vs, kde máš místo úzkého paprsku sloupcový graf.
Sloupec přísluší jen novějším s LEDkama.
To je právě to, že jsi jej tam nedal !Kevin napsal:Presne ten novší som mal na mysli a preto som ho tam aj dal.
Ahaaa... Som ťa zle pochopil. Ok, pardon, moja chyba. Kedysi dávno, cca 10 rokov dozadu, keď som mal možnosť vidieť kabínu 363 "live", tak tie LEDky sa postupne rozsevecovali a ostali svietiť, takže to vyzeralo podobne ako to, čo som použil. Preto som to dal takto. Pokiaľ je to tak, ako pri cabe 754zssk, tak to nie je problém upraviť.bob57_cz napsal:To je právě to, že jsi jej tam nedal !
On totiž ten LEDkový vypadá úplně jinak.
Radši to oprav na ten správný paprsek, tohle vhání slzy do očí, jak té mašince ubližuješ unrealem.
(Nebo si ten správný ukazatel vytáhni z jiné cab.)
No tak to má skutočne bližšie k vášmu cabu 263. Pozeral som sa na to... Možno by som to aj zvládol, až na to, že by bolo potrebné zmeniť myslím kontrolku sklzu, a pridať 2 prepínače a tam až moje schopnosti nesiahajú...duuso napsal:Takto to vypadá v kabíne slovenských 162 a 163, môže to byť doplnené o ten KAPSCH.