cabwiew Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: cabwiew

Čo viem tak sa pracuje na ponorke...len treba mať strpenie, málo ľudí, veľa roboty a ešte viac čakateľov...

duuso napsal:
...málo ľudí, veľa roboty...

a hodně kecalů...

To není případ vlakfota.

Když jsem u toho, koukněte se ke mě na web - www.buchtvar.com - je tam ke stažení update kabiny na peršing...

když jste u těch updatů - nešlo by rozanimovat rajčák ? vždyť u původní kabiny od Dejva přece byl animovaný

Nikoliv nešlo. Protože by se to nechovalo korektně. Tohle je lepší. Rozhodně lepší než když se ti to tam hejbe jak nemá. ještě jsem chtěl "zapevnit" rajčák EDB. Dokud to někdo neupraví tak, aby top fungovalo jako v reále, tak máte smůlu.

No, víš Čoudo, ono je to unreal i takto, jenom jinak. Fakt je, že rajčákem se hýbat v režimu ručního řízení musí (protože ARR nemáme), nebo nouzovým ovladačem, je-li porucha. Ale jinak proti gustu žádný dišputát, ty jsi tvůrce úpravy, tak máš právo zvolit jsi unreal, který ti vyhovuje.

Menší zlo. Než aby se to hýbalo dle fantazie, tak se to raději nebude hejbat vůbec.

P.S. neví někdo, jestli 163 mají i LS90?

My sme to na 263 vyriešili takým šalamúnskym kompromisom, že jazdný kontrolér je síce statický nakoľko na ruku sa chodí len pri posune ale funkčný je prepínač "jazda/výbeh" ako keby bola navolená rýchlosť, do "jazdy" sa natočí akonáhle dám mašinu do výkonu a ostane tam až dovtedy kým ju z výkonu nezhodím, myslím, že toto je dosť vhodný kompromis, ale každý môže mať na to iný názor.
Ale keď už debatujeme o kokpitoch mal by som jednu otázku na Čechov, najlepšie na Moravákov:
Nemá náhodou niekto fotku modernizovaného stanovišťa ČD 754, myslím že by sa to malo týkať 4.018 alebo 066 ?

Dusso, to záleží na strojvedoucím, jak pojede. Jestli na ruku, nebo na automatiku. U mého cabu se jede na ruku, ale jelikož nemůžu vhodně naanimovat kontroler, tak se prostě nehýbe. Ještě jsem si všimnul, že žsr mi do cabu nasadil jakýsi unreal - takovej paskvil, co mi ukazuje rychlost na displeji ARR. Pokud se nemýlím, a to asi ne, protože už jsem to viděl na dvou strojích, displej ARR začne něco dělat až po přepnutí do automatiky. Jinak je tam na prakticky na hovno.

Promiň, ale tady budu s tebou nesouhlasit. Upřímně řeknu že do tě stále považuji za velice dobrého skinaře, ale co se týče kabiny nesouhlasím. Jako více lidí si myslím že hlavní páka pohybu by měla být funkční aspoň pro základní pocit že mašinu skutečně řídíš.

To je hodně věc názoru. Já vidím nabíhat ampéry a poměrnej tah. To stačí. Stejně tu páku dáš jenom dopředu. Stejně jako mačkáš tlačítko. toti do jistý míry ten pohyb nahrazuje. Nikomu nebráním si to předělat, ale po mě to nechtějte. maximálně jsem ochoten tu úpravu zařadit do balíčku s kabinama.

Jediné ako tak schodné riešenie by bolo tú páku animovať podobne ako na 350. Než aby fungovala tak ako v pôvodnej vezii kabíny, tak to nech je radšej statická.

duuso - Já se chystám nafotit modernizované stanoviště brněnských čtyřek znovu. Radim Hamr se jaksi nemá ani k odpovědi na mejlu. Chce to jen čas. Musí to dojet na Spěšňáku k nám a pak už je to otázka půl hodiny. Jedná se o 754 018 754 066 754 074 a úplně odlišné stanoviště mají i 754 012 a 754 013 (kor ta 012ctka)

Jasně i ta fešule s pořadníkem 49 se může pyšnit tímto stanovištěm. Ten nátěr, to je kus!

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře