Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Problém bol v tom, že toto bola po 851 druhá kabína čo som fotil do MSTS, skúsenosti vtedy neboli /2004/ a viacmenej aj táto kabína bola fotená náhodne, nakoľko s Jenem sa nám podarilo na jednej tejto mašine vo Zvolene vymáknuť fíru a tak sme neváhali...ale vtedy som mal len mydelničku /Olympus C160/, ktorá neposkytovala ktovieakú kvalitu fotiek.Preto obdivujem Nebulusa, že bol schopný toto z tých fotiek vyčarovať.nebulus napsal:...Na to aké celkovo boli fotky biedne, je ten výsledok celkom OK...
3michal napsal:nebulus: Tak ako tak pozerám, v tomto kabe je jednoznačne najkrajší Mirel a rýchlomer zo všetkých ostatných kabín Na žiadnom kabe nie su čísla a písmená tak ostré ako tu, krásne sa to dá čítať, nádherná práca![]()
Kevin, ja by som navrhol dohodnúť sa s Michalom a "implantovať" prvky z kabíny Túlavej do jeho cabu 851 a vytvoriť variantný front 850018, zaleží to na Tvojej chuti a dohode s Michalom.Kevin napsal:Keď už máme novú kabínu pre 850/851, čo by ste povedali na takýto pravý pohľad z II. stanovišťa:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t268367_850leftz.jpg[/URL]
Hlavný problém je v tom, že Michal má dlhý panel s prístrojmi a na "Túlavej" to vyzerá asi takto:duuso napsal:Kevin, ja by som navrhol dohodnúť sa s Michalom a "implantovať" prvky z kabíny Túlavej do jeho cabu 851 a vytvoriť variantný front 850018, zaleží to na Tvojej chuti a dohode s Michalom.
duuso napsal:Aha, tak potom nič, ja len tak že toto sú nekvalitné foto a keby sa tam dohodila RDST a ten štít vpravo bolo by to o čosi lepšie.