Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
...už se stalo. Od T mám většinu loko ČD. Jelikož mám první verzi a T je věčně na cestách, tak provádím ještě nějaké drobné úpravy v engech, aby byly kompatibilní s odkazy na zvuky a kabiny, dále Dejv mi dodal opravy do 350 a 150, aby brzdič fungoval a měl polohy jak má mít. Dále mi poslal úpravy na omezovač rychlosti, ať mohu udělat nějakou pořádnou aktivitu s těmito lokomotivami. Takže bohužel finální zpracování Trainsetu zůstalo na mě. Mě vadí, že v diskuzích se jen teoreticky kecá a na Trainset čekáme už od ledna do prosince a myslím, že by se čekalo dál a dál....proto jsem se rázně rozhodl.
Postaru nechávám pouze zssk_350, protože novou ještě nemám a cd_560, tam mám ještě nějaké nejasnosti. Dále loko cd_181, tam doufám, že nějaký náš modelář postaví nový originál model.
Přes víkend to musím dát dohromady, včetně oprav v aktivitách
Ale bude to za mnou jednou pro vždy. Marianovi pošlu do Bratislavy DVD, ať to dá pro ostatní na web, ještě kdyby nějaký dobrovolník nadělal stránku z odkazy a půjde to jak po másle.
Postaru nechávám pouze zssk_350, protože novou ještě nemám a cd_560, tam mám ještě nějaké nejasnosti. Dále loko cd_181, tam doufám, že nějaký náš modelář postaví nový originál model.
Přes víkend to musím dát dohromady, včetně oprav v aktivitách
Ale bude to za mnou jednou pro vždy. Marianovi pošlu do Bratislavy DVD, ať to dá pro ostatní na web, ještě kdyby nějaký dobrovolník nadělal stránku z odkazy a půjde to jak po másle.
Naposled editoval moderátor: