Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevim co je na znaceni ace souboru napr: 363.ace vynikajuceJOHNZ napsal:Ja mám TRAINSET svoj a všekto si naň pekne poupravím, netrvá to až tak dlho a výsledky sú vynikajúce ...
Zbyněk Šemora napsal:pánové systém abecedního řazení je jedna věc, ale co ta diakritika, háčky, čárky přehlasovaná písmenka. On i Trainset podle Vlastíka jde nějak srovnat do logického značení, ale asi špatně vidím. Opakuji, takový Trainset je funkční pouze v České Republice.
Je tu sice dilema jestli všechna inventarní čísla v jedné složce nebo zvlášť. Ale pokud jsou všechny soubory ace, eng, s a sd jednotně pojmenovány, tak je to přehledné i v jedné složce a v trainsetu nemáte zbytečně milion složek, nehledě k tomu, že nemáte milionkrát sdílené stejné ace soubory.
Ale stále si protírám oči, asi špatně vidím, ale co je v tom Vlastíkovém chaosu seřazeného podle abecedy přehledného?Přesto se všem, co jsem vnutil můj Trainset omlouvám. Chudáci Evropané, nemáme si o čem dopisovat, když jim všechny mé znaky jejich windows už konečně přečtou.
Myslim ze tento trainset co pouziva pan Semora je hodne prehledny a hlavne setri misto na disku. Nektere spolecne soubory nemusi byt tupe a zbytecne nakopirovany do jednotlivych slozek ale staci pouze jednou (treba int810, loko...). Po predelani jsem usetril kolem 50mb, ktere se daji vyuzit rozhodne lepsim zpusobem.Zbyněk Šemora napsal:pánové systém abecedního řazení je jedna věc, ale co ta diakritika, háčky, čárky přehlasovaná písmenka. On i Trainset podle Vlastíka jde nějak srovnat do logického značení, ale asi špatně vidím. Opakuji, takový Trainset je funkční pouze v České Republice.
Je tu sice dilema jestli všechna inventarní čísla v jedné složce nebo zvlášť. Ale pokud jsou všechny soubory ace, eng, s a sd jednotně pojmenovány, tak je to přehledné i v jedné složce a v trainsetu nemáte zbytečně milion složek, nehledě k tomu, že nemáte milionkrát sdílené stejné ace soubory.
Ale stále si protírám oči, asi špatně vidím, ale co je v tom Vlastíkovém chaosu seřazeného podle abecedy přehledného?Přesto se všem, co jsem vnutil můj Trainset omlouvám. Chudáci Evropané, nemáme si o čem dopisovat, když jim všechny mé znaky jejich windows už konečně přečtou.
Je zájímavé pánové že urážejí a napadají anonymové,zřejmě se bojejí vystoupit aby náhodou neurazili Zbynka nebo nemají pomalu ani školu když neznají abecedu,nebo asi nekoukali na telku když byl test národa na inteligenci,určitě by stálo za to aby jsme se podívali kdo že tu pořád anonymně křičí a mě samotného by to zajímalo za tu dobu co vyšel MSTS cca 4 roky tady nikdo jiný nebyl schopen pomalu nějaký trainset navrhnout a před rokem se vydal trainset pana "T" a jelo se podle něj,pokavad bude mít někdo zájem klidně mu pošlu DVD s mým trainsetem at ho uzpůsobí dle systému pana T a pak můžeme přehlednost porovnat,já osobně tento trainset považuji za to jaký je,ještě jednou jsem projížděl trainset ale háčky jsem tam nenašel na to si dávám pozor,a čárky i v anglických windows fuhgují akorát si tam nastavím central europe,určitě nepočítám stím že budu posílat trat do ciziny,i když si jí někdo zahraniční stáhne,tak trainset ke stažení nebude,takže co si kde cizinec postahuje tím bude jezdit a určitě si to upraví podle svého,nato že Zbyněk jezdil jako strojvedoucí kde musela být smyslová a oční skupina za jedna se nedivím že šel prodávat kola,to co se odehrávalo v depu nebudu rozebírat.Ještě k tomu příkladu s tou 363_B,se Vrbovi omlouvám zapoměl jsem tam 4,i když jak tady někdo píše že není problém za tu 363.. neco dopsat,ale to už není o tom.Anonymous napsal:K Vlastikovu trainset musim rict ze vetsi bordel sem jeste nevidel. Kdyz uvazim, kolik souboru je tam asi zbytecne navic (loko.ace, okna, a dalsi veci napr. interier u 810), tak pochybuji o smyslu takoveho trainsetu. A logiku jsem v tom taky zadnou nenasel(mezery, podtrzitka, pomlcky jsou fakt nahodnym prvkem). Proste totalni chaos.
Omlouvam se "panu" staviteli, ale nechce se mi na tomto foru zrizovat ucet a jmeno jsem zapomel napsat. Nevim jake vzdelani mas ty ale ja rozhodne dostacujici a to ze nepouzivam hacky a carky je ciste technicka vec!Vlastik napsal:Je zájímavé pánové že urážejí a napadají anonymové,zřejmě se bojejí vystoupit aby náhodou neurazili Zbynka nebo nemají pomalu ani školu když neznají abecedu,nebo asi nekoukali na telku když byl test národa na inteligenci,určitě by stálo za to aby jsme se podívali kdo že tu pořád anonymně křičí a mě samotného by to zajímalo za tu dobu co vyšel MSTS cca 4 roky tady nikdo jiný nebyl schopen pomalu nějaký trainset navrhnout a před rokem se vydal trainset pana "T" a jelo se podle něj,pokavad bude mít někdo zájem klidně mu pošlu DVD s mým trainsetem at ho uzpůsobí dle systému pana T a pak můžeme přehlednost porovnat,já osobně tento trainset považuji za to jaký je,ještě jednou jsem projížděl trainset ale háčky jsem tam nenašel na to si dávám pozor,a čárky i v anglických windows fuhgují akorát si tam nastavím central europe,určitě nepočítám stím že budu posílat trat do ciziny,i když si jí někdo zahraniční stáhne,tak trainset ke stažení nebude,takže co si kde cizinec postahuje tím bude jezdit a určitě si to upraví podle svého,nato že Zbyněk jezdil jako strojvedoucí kde musela být smyslová a oční skupina za jedna se nedivím že šel prodávat kola,to co se odehrávalo v depu nebudu rozebírat.Ještě k tomu příkladu s tou 363_B,se Vrbovi omlouvám zapoměl jsem tam 4,i když jak tady někdo píše že není problém za tu 363.. neco dopsat,ale to už není o tom.Anonymous napsal:K Vlastikovu trainset musim rict ze vetsi bordel sem jeste nevidel. Kdyz uvazim, kolik souboru je tam asi zbytecne navic (loko.ace, okna, a dalsi veci napr. interier u 810), tak pochybuji o smyslu takoveho trainsetu. A logiku jsem v tom taky zadnou nenasel(mezery, podtrzitka, pomlcky jsou fakt nahodnym prvkem). Proste totalni chaos.
Pánové,nechci tady někoho urážet to do téhle složky nepatří,ale bavíme se o trainsetu,už jsem několikrát psal že koncových uživatelů ubívá a tak já osobně beru každou oprávněnou kritiku,já osobně si myslím že tato trat a trinset a consisty jsou dělány pro větší míru uživatelů z Čech kterých je řádově několik stovek (podle prodaných MSTS) v čechách,určitý koncový uživatelé určitě nebudou řešit jestli je trainset,s háčkama nebo pomlčkou,nebo jestli mám 4Gb v trainsetu apod,ale budou si chtít zkusit postavit třeba nějakou aktivitu nebo zkusej neco nového ,ale nebudou určitě takhle dopodrobna probírat dotazy nebo otázky co jsou na foru,pro MSTS co někdo něco dělá je komunita rok od roku horší a ani do budoucna se to nezlepší,pokavad si koncový uživatel koupí nebo stáhne nějakou trat u nás nebo v cizině vždy se bude snažit i k tomu stáhnout něco čím bude jezdit,at už použije jaký koliv trainset nebude natolik znalý si třeba nějaké soubory přepsat nebo by ho to nebavilo,já udělám jenom jednu věc a to že k trati vydám pomůcku na předělání trainsetu na můj z původních věcí volně stahovatelných,tak kdyby se někdo rozhodl a chtěl třeba přejít na jiný trainset,at už někdo používá svůj jakýkoliv trainset má k tomu určitě důvod,znám spoustu lidí kteří MSTS mají a trainset si upravují podle svého,to jsem měl zřejmě udělat také a nechat si můj trainset pro sebe,je obecně známo že když sem příjde člověk s něčím novým hned se bez zkoušky odsoudí ,netýká se to jenom trainsetu,vzhledem k tomu že mám v záloze cca 40 vozidel,z mé tvorby nebudu ani do budoucna něco měnit,bude na každým zda si to stáhne nebo předělá,ale jedno je jisté vždy použije co je pro něj nejlepší.marty_b napsal:Omlouvam se "panu" staviteli, ale nechce se mi na tomto foru zrizovat ucet a jmeno jsem zapomel napsat. Nevim jake vzdelani mas ty ale ja rozhodne dostacujici a to ze nepouzivam hacky a carky je ciste technicka vec!Vlastik napsal:Je zájímavé pánové že urážejí a napadají anonymové,zřejmě se bojejí vystoupit aby náhodou neurazili Zbynka nebo nemají pomalu ani školu když neznají abecedu,nebo asi nekoukali na telku když byl test národa na inteligenci,určitě by stálo za to aby jsme se podívali kdo že tu pořád anonymně křičí a mě samotného by to zajímalo za tu dobu co vyšel MSTS cca 4 roky tady nikdo jiný nebyl schopen pomalu nějaký trainset navrhnout a před rokem se vydal trainset pana "T" a jelo se podle něj,pokavad bude mít někdo zájem klidně mu pošlu DVD s mým trainsetem at ho uzpůsobí dle systému pana T a pak můžeme přehlednost porovnat,já osobně tento trainset považuji za to jaký je,ještě jednou jsem projížděl trainset ale háčky jsem tam nenašel na to si dávám pozor,a čárky i v anglických windows fuhgují akorát si tam nastavím central europe,určitě nepočítám stím že budu posílat trat do ciziny,i když si jí někdo zahraniční stáhne,tak trainset ke stažení nebude,takže co si kde cizinec postahuje tím bude jezdit a určitě si to upraví podle svého,nato že Zbyněk jezdil jako strojvedoucí kde musela být smyslová a oční skupina za jedna se nedivím že šel prodávat kola,to co se odehrávalo v depu nebudu rozebírat.Ještě k tomu příkladu s tou 363_B,se Vrbovi omlouvám zapoměl jsem tam 4,i když jak tady někdo píše že není problém za tu 363.. neco dopsat,ale to už není o tom.Anonymous napsal:K Vlastikovu trainset musim rict ze vetsi bordel sem jeste nevidel. Kdyz uvazim, kolik souboru je tam asi zbytecne navic (loko.ace, okna, a dalsi veci napr. interier u 810), tak pochybuji o smyslu takoveho trainsetu. A logiku jsem v tom taky zadnou nenasel(mezery, podtrzitka, pomlcky jsou fakt nahodnym prvkem). Proste totalni chaos.
Nevim proc bych mel predelavat tvuj trainset na system "T" kdyz vetsinu uz mam hotovou a nedela to vubec zadne problemy. I conbuilder hazi 0 chyb. V tom tvem by to chtelo asi alespon ujasnit pouzivani -, _, a mezer, jinak z toho budou ti cizinci pekne navetvi.
O jaké trati se teď bavíš?Vlastik napsal:Pánové,nechci tady někoho urážet to do téhle složky nepatří,ale bavíme se o trainsetu,už jsem několikrát psal že koncových uživatelů ubívá a tak já osobně beru každou oprávněnou kritiku,já osobně si myslím že tato trat a trinset a consisty jsou dělány pro větší míru uživatelů z Čech kterých je řádově několik stovek (podle prodaných MSTS) v čechách,určitý koncový uživatelé určitě nebudou řešit jestli je trainset,s háčkama nebo pomlčkou,nebo jestli mám 4Gb v trainsetu apod,ale budou si chtít zkusit postavit třeba nějakou aktivitu nebo zkusej neco nového ,ale nebudou určitě takhle dopodrobna probírat dotazy nebo otázky co jsou na foru,pro MSTS co někdo něco dělá je komunita rok od roku horší a ani do budoucna se to nezlepší,pokavad si koncový uživatel koupí nebo stáhne nějakou trat u nás nebo v cizině vždy se bude snažit i k tomu stáhnout něco čím bude jezdit,at už použije jaký koliv trainset nebude natolik znalý si třeba nějaké soubory přepsat nebo by ho to nebavilo,já udělám jenom jednu věc a to že k trati vydám pomůcku na předělání trainsetu na můj z původních věcí volně stahovatelných,tak kdyby se někdo rozhodl a chtěl třeba přejít na jiný trainset,at už někdo používá svůj jakýkoliv trainset má k tomu určitě důvod,znám spoustu lidí kteří MSTS mají a trainset si upravují podle svého,to jsem měl zřejmě udělat také a nechat si můj trainset pro sebe,je obecně známo že když sem příjde člověk s něčím novým hned se bez zkoušky odsoudí ,netýká se to jenom trainsetu,vzhledem k tomu že mám v záloze cca 40 vozidel,z mé tvorby nebudu ani do budoucna něco měnit,bude na každým zda si to stáhne nebo předělá,ale jedno je jisté vždy použije co je pro něj nejlepší.marty_b napsal:Omlouvam se "panu" staviteli, ale nechce se mi na tomto foru zrizovat ucet a jmeno jsem zapomel napsat. Nevim jake vzdelani mas ty ale ja rozhodne dostacujici a to ze nepouzivam hacky a carky je ciste technicka vec!Vlastik napsal:Je zájímavé pánové že urážejí a napadají anonymové,zřejmě se bojejí vystoupit aby náhodou neurazili Zbynka nebo nemají pomalu ani školu když neznají abecedu,nebo asi nekoukali na telku když byl test národa na inteligenci,určitě by stálo za to aby jsme se podívali kdo že tu pořád anonymně křičí a mě samotného by to zajímalo za tu dobu co vyšel MSTS cca 4 roky tady nikdo jiný nebyl schopen pomalu nějaký trainset navrhnout a před rokem se vydal trainset pana "T" a jelo se podle něj,pokavad bude mít někdo zájem klidně mu pošlu DVD s mým trainsetem at ho uzpůsobí dle systému pana T a pak můžeme přehlednost porovnat,já osobně tento trainset považuji za to jaký je,ještě jednou jsem projížděl trainset ale háčky jsem tam nenašel na to si dávám pozor,a čárky i v anglických windows fuhgují akorát si tam nastavím central europe,určitě nepočítám stím že budu posílat trat do ciziny,i když si jí někdo zahraniční stáhne,tak trainset ke stažení nebude,takže co si kde cizinec postahuje tím bude jezdit a určitě si to upraví podle svého,nato že Zbyněk jezdil jako strojvedoucí kde musela být smyslová a oční skupina za jedna se nedivím že šel prodávat kola,to co se odehrávalo v depu nebudu rozebírat.Ještě k tomu příkladu s tou 363_B,se Vrbovi omlouvám zapoměl jsem tam 4,i když jak tady někdo píše že není problém za tu 363.. neco dopsat,ale to už není o tom.Anonymous napsal:K Vlastikovu trainset musim rict ze vetsi bordel sem jeste nevidel. Kdyz uvazim, kolik souboru je tam asi zbytecne navic (loko.ace, okna, a dalsi veci napr. interier u 810), tak pochybuji o smyslu takoveho trainsetu. A logiku jsem v tom taky zadnou nenasel(mezery, podtrzitka, pomlcky jsou fakt nahodnym prvkem). Proste totalni chaos.
Nevim proc bych mel predelavat tvuj trainset na system "T" kdyz vetsinu uz mam hotovou a nedela to vubec zadne problemy. I conbuilder hazi 0 chyb. V tom tvem by to chtelo asi alespon ujasnit pouzivani -, _, a mezer, jinak z toho budou ti cizinci pekne navetvi.
Jo uráží,protože si chce vybudovat jistou pozici před panem Šemorou než to vysype,ale ještě nic kromě screenů a urážek nevytahnul z rukávu.Snad se dočkáme.Téma trainset bych uzavřel."T"vs."ŠEMORA" ostatně pan "T" tady před chvílí četl a raději odešel.Má recht.marty_b napsal:Vlastik furt pise neco o napadani a urazeni, ale v 80% jeho prispevku urazi nekoho on. V tomto plne souhlasim s Poisonem.
presne tak!poison napsal:Jo uráží,protože si chce vybudovat jistou pozici před panem Šemorou než to vysype,ale ještě nic kromě screenů a urážek nevytahnul z rukávu.Snad se dočkáme.Téma trainset bych uzavřel."T"vs."ŠEMORA" ostatně pan "T" tady před chvílí četl a raději odešel.Má recht.marty_b napsal:Vlastik furt pise neco o napadani a urazeni, ale v 80% jeho prispevku urazi nekoho on. V tomto plne souhlasim s Poisonem.![]()
Nevím proč bych si měl vytvářet nějakou pozici před někým,nepotřebuji stůj co stůj vytahovat něco z rukávu,spousta rozestavěných tratí se ještě staví a taky ukazují jenom screeny,nejsem ničím vázán,tím z mé strany končím debatu.poison napsal:Jo uráží,protože si chce vybudovat jistou pozici před panem Šemorou než to vysype,ale ještě nic kromě screenů a urážek nevytahnul z rukávu.Snad se dočkáme.Téma trainset bych uzavřel."T"vs."ŠEMORA" ostatně pan "T" tady před chvílí četl a raději odešel.Má recht.marty_b napsal:Vlastik furt pise neco o napadani a urazeni, ale v 80% jeho prispevku urazi nekoho on. V tomto plne souhlasim s Poisonem.![]()