Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Jak jsem sledoval tohle téma, tak si myslím, že závěr je následující. Kdo už má ve sbírce několik giga lokomotiv a vozů, těžko se mu bude chtít měnit názvy adresářů, spíše by to chtělo, až nově vydávané modely a skiny, aby byly značeny podle nějakých logických pravidel. Ale to je věc autorů. Ohledně kabin a zvuků, tam bych na jednotných adresářích trval, tam práce a námaha za přesměrování stojí. Až Dejv vydá soubor nových zvuků pro elektrické lokomotivy, tak by stálo za to zveřejnit i eng a wag soubory všech lokomotiv a vozů. Nebylo by to nic velikého a všem uživatelům by to usnadnilo práci. Až mi čas dovolí, tak vydám tyhle souboru mého trainsetu.
Zkoušel jsem jen tak cvičně Conbuilderem upravit Šnekovy consisty k obrazu mého Trainsetu a mohu potvrdit, jde to velmi rychle. Takže tento postup všem doporučuji. Návody jsou na stránkách F Havla.
Zkoušel jsem jen tak cvičně Conbuilderem upravit Šnekovy consisty k obrazu mého Trainsetu a mohu potvrdit, jde to velmi rychle. Takže tento postup všem doporučuji. Návody jsou na stránkách F Havla.