Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to bych nechtěl vidět tu hrůzu. Alfa kanály nejsou jen okna na budovách. Ale jsou to zábradlí, okraje polních cest, silnic , náspů a dokonce i některé tunelové portály. Ale víc ví modeláři.Petr Novák napsal:...
Vše uděláš pohodlně v Route Riteru.Pokud chceš češtinu,najdeš ji na webu JiříkaTK.Ale pozor,Route Riter překonvertuje vše,i alfa kanály na modelu,tam bych byl moc opatrný.V tratích to tak nevadí,že některá budova má neprůhledné okna,ale u modelu už to vadí.Na modelech jsem *ace nekonvertoval,ale *s ano.
Zbyněk Šemora napsal:Tak to bych nechtěl vidět tu hrůzu. Alfa kanály nejsou jen okna na budovách. Ale jsou to zábradlí, okraje polních cest, silnic , náspů a dokonce i některé tunelové portály. Ale víc ví modeláři.Petr Novák napsal:...
Vše uděláš pohodlně v Route Riteru.Pokud chceš češtinu,najdeš ji na webu JiříkaTK.Ale pozor,Route Riter překonvertuje vše,i alfa kanály na modelu,tam bych byl moc opatrný.V tratích to tak nevadí,že některá budova má neprůhledné okna,ale u modelu už to vadí.Na modelech jsem *ace nekonvertoval,ale *s ano.
Zbyněk Šemora napsal:A možná se pak dostaneme do stavu, kdy bude stačit oficiální standartní Xtrack.
pepeQ-2 napsal:Importoval jsem pomocí RR objekty z tratě XYZ a tedy RR zkopíroval i položky ref souboru. Celá skupina nových objektů měla tento (původní) zápis:
Filename ( "abcdef.s")
Opravil jsem na :
Filename ( abcdef.s )
... a problém byl odstraněn
Pokud je číslo řádku idnetické s posledním řádkem v ref souboru - je to nějaká jiná zrada jejíž podstatu jsem ještě neobjevil.
pepeQ-2 napsal:Ad Miky945
nenapsal jsem Description nýbrž File name
Děkuji za odpověď Jiříku, já si to myslel. Zas takový problém s tím nemám a ostatní se budou muset spokojitJiříkTK napsal:Nejde, ani je nejde modifikovat podle ročních období....
A čo majú chúďatká robiť, keď sa nenaučili rozprávať ?JiříkTK napsal:... a psi štěkají bohužel i v noci.