Editor tratí a vše s ním související

Myslím, že to zavisí od modelu tých stĺpov a ich pivotov. V gantry.dat vieš nastaviť len vzdialenosť od seba a závislosť od počtu kolají. Poprípade sa skús pohrať s položkou Distance, či to niečo spraví.

Tak nic. Ať dám do Distance cokoli, tak výsledek žádný. Asi mi nezbývá nic jinýho než si je poposunovat ručně. Jina ještě jak daleko by měly být od sebe? 50 m nebo víc?

Ok. Jinak se tu někde psalo o výrobě nových tel. sloupů. Nevíte jak to dopadlo? Zatím používám rakouský. Jsou pěkný, ale mají hodně polygonů (100-500).

Ten niekto kto sľuboval telefónne stľpy som bol ja. Zatiaľ som s tými telefónmi nič neurobil, pretože boli vznesené aj iné prednostnejšie požiadavky, napr. vedenia vysokého napätia 22kV, či električkové stožiare trakčného vedenia. Ohľadom počtu poly, tak neviem či by som sa dostal na nižšie hodnoty, ale vhodným nastavením viditeľnosti a LODu by sa to dalo kompenzovať.

Já si to myslel. Ty co používám jsou v pohodě, je celkem pěkný výběr, tak zatím není co řešit, jen ta vzdálenost od kolejí. A když někdy budou nový, tak budu rád. A zřejmě nejen já. 8)

Iste sa tu už spomínalo ako odstrániť "hmlu" z editora a zvýšiť viditeľnosť v RE, ale nejako to neviem nájsť.... :eek:

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
Iste sa tu už spomínalo ako odstrániť "hmlu" z editora a zvýšiť viditeľnosť v RE, ale nejako to neviem nájsť.... :eek:
A nestačí se podívat do manuálu k MSTS Bin? :wink:

Jak se dají srovnat objekty podle pivotu v editoru? Výšku mají každy jinou, rozestup taky, ale podle podchodu je srovnat je roviny.

Někde na foru, tady byla informace jak změnit pozici kamery (místo) při načtení editoru. Nemůžu to ale nikde najít. Poraďte mi někdo. díky

V TRK souboru přepíšeš RouteStart ( -5852 14872 -360 152 ). První 2 hodnoty jsou čtverce, ty další 2 nevím (nepamatuju se).

Tak opět v krizi. Tentokráte se nemůžu trefit kolejově při stavbě nádraží se 4 kolejemi. Vycházím tedy z rady, že musí zmizet modré čáry nad kolejí a to se nedaří. Existují nějaká pravidla jaký používat koleje abych se trefil? Problem je pouze v délce, pomocí oblouku "end" se trefuji do rozteče, ale délka mi nevychází už 2 dny :roll: Poradí někdo?

Tomas Lee napsal:
Tak opět v krizi. Tentokráte se nemůžu trefit kolejově při stavbě nádraží se 4 kolejemi. Vycházím tedy z rady, že musí zmizet modré čáry nad kolejí a to se nedaří. Existují nějaká pravidla jaký používat koleje abych se trefil? Problem je pouze v délce, pomocí oblouku "end" se trefuji do rozteče, ale délka mi nevychází už 2 dny :roll: Poradí někdo?
O dynamicke koleji jsi uz slysel?

Tak při každém spuštění mi to hází "chyba při nahrávání databáze tratě", když dám obnovit databázi tratě, tak se editor spustí, ale při opětovném spuštění zase padne databáze. Co jsem udělal špatně? Dá se to nějak vyřešit?

Tomas Lee napsal:
Tak při každém spuštění mi to hází "chyba při nahrávání databáze tratě", když dám obnovit databázi tratě, tak se editor spustí, ale při opětovném spuštění zase padne databáze. Co jsem udělal špatně? Dá se to nějak vyřešit?

Záloha....záloha.....záloha

Forest

Mám dotaz na kušenější kolegy: Lze někde nějak nastavit viditelnost lesa (forest), aby ve hře nemizel dříve než okolní objekty viditelné 2000m? V editoru to nedělá, tam je viditelnost až do zmizení terénu:(. V lesích nad Pitínem mi to docela vadí.

Nejsem si jistej ale myslim ze je to zabudovano primo v modelu jak daleko ma jit videt. S soubory jsem nemel rozbalene uz par let tak nevim jiste jestli to tak opravdu je. A pokud myslis ten lesik co se zvetsuje tema zelenyma kostickama tak to bude bud taky v .S nebo nevim kde.

Back
Nahoře