Modely lokomotiv ř.162/163 (původní Jardovy 362/363)

kabinaasi veřejná nebude Dejv semi za 14 dní neozval. Takže pánové smůla.... Taky mě to štve chtěl jsem ji vydat.

No jestli jsi mu napsal stylem, jak se prezentuješ tady na fóru, tak se ani nedivím. Já jsem od Dejva svolení k mé úpravě cabu 362/363 dostal v úterý večer. Dolaďují se poslední detaily a půjde to ven.

Není to nový cab, jen upgrade původního, takže 363 se od 362 liší jen červeným pruhem na rychloměru.

Takže je to jenom Vaše blbost! Žádal jsem slušně. Dokonce jsem byl ochoten to dát ven, takto to bude mít jenom pár lidí + lidé z korespondence, ve které mě o ni požádají.

jelikož žádosti se již scházejí - pečlivě si budu znamenat jednotlivé zájemce - musím zde oznámit, že je ještě třeba upravit ukazatel poměrného tahu a kontrolku průtoku. Kdy bude tuto hotové netuším. Poté vydám oficielní zprávu + konečné screeny. Tímto se také omlouvám těm, ktereé jsem uvedl v omyl.

Zdravím,
modely lokomotiv 162 004,163 046,163 047 a 163 048 jsou již k dispozici na stránce Jardy Skůry / http://skura.msts.cz/ /.Spolu s ostatními tvůrci Vám přejeme příjemné poježdění. :D
Kritiku samozřejmě vítáme. :eek:

David

PS. Zdraví vás také fíra stroje 163 046.Dovolil jsem si tam totiž "posadit" svou novomanželku. :D

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/msts/svatba.jpg

Naposled editoval moderátor:
Mali by ste teraz vidieť tu radosť u mňa.Už inštalujeeem :lol: Pekná práca,už premýšlam nad skinami :wink:

Rocker napsal:
...,už premýšlam nad skinami :wink:

Zdravím
a pro jistotu ještě jednou zopakuji informaci z přechozí stránky.Samozřejmě jen pro všeobecný přehled.:D

David

K modelům ještě dodávám,že stroje 163 046,047 a 48 nejsou určeny k dalšímu skinování strojů ČD či ŽSSK.V reálu jsou totiž upraveny pro provoz v Polsku a tak je na nich také namontován snímač polského VZ.Tento "detail" by tak v případě přeskinu na jiný stroj řady 163 působil dost nevěrohodně. :)
Co se týče stroje 162 004,ten lze přeskinovat i na stroje řady ČD i ŽSSK 163.Stroje ČD 162 už ale mají na podvozcích namontovány tlumiče vrtivého pohybu,takže by model v případě přeskinu na řadu ČD 162 opět neodpovídal realitě.Model stroje ČD 162 s tlumiči vrtivého pohybu je ale připraven a textury pro stroj ČD 162 046 také.Jen nesmíme autora úprav původních Jardových modelů 362/363 strhat. :D

David Hájek napsal:
Jen nesmíme autora úprav původních Jardových modelů 362/363 strhat. :D [/i]
Keď definitívne dokončíte model 162/163 potom by som mal jednu prosbu týkajúcu sa "len" strešnej partie, zberačov a trafa, ale o tom potom.

Měl bych dotaz ohledně zvuků. U lokomotiv je odkaz na nové zvuky pro elektrické loko, ale na té stránce (jacek) mi jde otevřít pouze odkaz se sms soubory a wav neotevřu.. Jde o nějaký dočasný problém neboje je to dlouhodbého rázu? Díky moc

Vrbam napsal:
DH: Nebudete vyrábět z tex 363 021 verzi 163 030 (obě ČEZ)?

Zdravím,
hmmm,tak to mě zatím ani ve snu nenapadlo. :D Nevím,možná by bylo lepší 163 030 někde nafotit.V grafických programech totiž nejsem zase až takový frajer abych z více blesků na bočnici /363 021/ udělal tuším jen jeden /163 030/. :eek: Nafotit by tak asi stačilo jen obě bočnice stroje 163 030.Nějaký šikula by určitě nějak zmákl i tu předělávku z textur modelu 363 021,ale já se na to necítím /tedy zatím :) /.Bude-li Jirka pro a bude-li to nutné,určitě bychom potom mohli pořešit i nějaké ty drobné úpravy v mapování.Modelařině ovšem moc nerozumím,tak nemám ponětí o tom,co by to nakonec obnášelo.
Nicméně,včera mi Jirka poslal jeden update jistého Jardova modelu,takže se můžeme těšit na oba animované sběrače,přecházejícího fíru,stín pod lokomotivou a také na podvozky. :)

Jinak také děkuji za připomínky k modelům strojů 162/163.Je mi jasné,že se vždy najde nějaká větší či menší nepřesnost /Kank - nárazníky,dorazila mi i poznamka ke sběračům apod./,ale tak už to holt chodí. :D V každém případě ale mám zato,že až zveřejnění modelů takovéto věci pomůže ukázat a tak se jich autor další verze modelů může vyvarovat. :D V každém případě za připomínky děkuji a těším se na další. :D

David

Před chvílí jsem slezl z polonizované mašiny v Zábřehu na osobáku.
Všiml jsem si, že při pohledu přes klávesu 4 nebo při venkovním, kdy je kamera blízko kolejí, okna strojovny filtrují model lokomotivy a je tak zkrz něj vidět ven.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img507.imageshack.us/img507/181/oknasw7.jpg

Back
Nahoře