Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Taky bych to tak viděl, nejhorší jsou stíny a stačí nastavit malou dohlednost na oko to krajině moc neubere ale smímkování je na trati 35-45, při průjezdu kolemjedoucí soupravy 15-20 ale v nádraží např. Brno tak max. 10. Můj comp-grafika ATI9200 128RAM a proc. athlon2500 512RAM. Dnes jsem zkoušel navýsit ram na 1024MB a jelo to o 30% lépe.

Dnes jsem si stáhnul aktualizaci 39 a okolo Č.Třebové mi začly vyskakovat hlášky o chybějících texturách v adresáři terrtex. Pokusil jsem se chybějící textury doplnit zkopírováním a přejmenováním těch stávajících a docela se to daří. V čem se stala chyba. Setkal jste se s tím někdo?

novotnypepa napsal:
Dnes jsem si stáhnul aktualizaci 39 a okolo Č.Třebové mi začly vyskakovat hlášky o chybějících texturách v adresáři terrtex. Pokusil jsem se chybějící textury doplnit zkopírováním a přejmenováním těch stávajících a docela se to daří. V čem se stala chyba. Setkal jste se s tím někdo?

Žeby vynechaná aktualizace? :eek: Předpokládám, že jde o Trundovy textury políček a záhumenků a ty šly podstatně dříve......cca o 3 aktualizace zpátky?

Naposled editoval moderátor:
novotnypepa napsal:
Aktualizace nelze vynechávat. Kromě chybějících textur mohou chybět i objekty nebo dokonce jeden uživatel jel z Břeclavi do Lednice po kolejích několik metrů nad povrchem. To vše jsou důsledky přeskočení některé aktualizace.

Aktualizacie

Pepa ale v pohode mozes znova spustit starsie aktualizacie (napr. od 35tky), ale potom musis postupne nahrat vsetky novsie v ciselnom poradi. Ak si niektoru starsiu (predposlednu a pod.) zabudol, tak tymto sposobom si to opravis. Mne aj ta 39na ide v poriadku :D

Dnes som prešiel aktivitu Hurvínka od Šemoru,bola to celkom sranda.Zajtra večer pošlem ocelotovi recenziu,samozrejme ak bude mať niekto záujem o prečítanie skôr než ju ocelot uverejní zajtra večer mi pošlite e-mail na adresu vladozv@stonline.sk.

Naposled editoval moderátor:
Pane Semora, mohl byste zkontrolovat archiv snd 842 ve vasich vzoreckach? Po stazeni to pise, ze je poskozen... Dekuju.

jirka napsal:
Pane Semora, mohl byste zkontrolovat archiv snd 842 ve vasich vzoreckach? Po stazeni to pise, ze je poskozen... Dekuju.

Zkus to stáhnout znova...archiv je OK ( teď jsem ho zkoušel), měl by mít velikost 5032061 bytes.....ono někdy se to nestáhne celé......holt Bill

Jo a stahoval jsem ho od PPoolllla z jeho hostingu přes http protokol.....
na FTP je to opravdu blbě.....stáhne to jenom 68 kB

jirka napsal:

Ikdyž odkazy fungují, nemohu se tam přes FTP připojit a tudíž ani zkontrolovat velikost. Asi je tam nějaká porucha. Nebo je změněné heslo.

náročná služba

Mám problém. Jak mám docílit toho, abych ten náklaďák potkal tam kde ho mám potkat? Vždycky jedu co to de, ale zatím se mi podařilo ho nejdřív potkat u rychlostníku 90, kterej je před 120......

Re: náročná služba

Davidus napsal:
Mám problém. Jak mám docílit toho, abych ten náklaďák potkal tam kde ho mám potkat? Vždycky jedu co to de, ale zatím se mi podařilo ho nejdřív potkat u rychlostníku 90, kterej je před 120......

Nevím, jak ve verzi 8, ale chtělo to jet i přes rychlostní limit, tzn. opravdu na hraně, brzdit na poslední chvíli, nesrat se se zkouškou brzdy v Hoštejně

...abych se přiznal, tak se mi to povedlo jenom jednou......

chyba-chybějící textura

Po nainstalování aktivity s Hurvínkem na mně vyskakují 2 hlášky, že chybí : "routes\Breclav-Praha\terrtex\rye11-basic.ace". Mám za to, že jsem žádnou aktualizaci nevynechal ale člověk nikdy neví. Můžete mi poradit, od které aktualizace to má sjet znova anebo je problém jinde ? Díky.

Re: chyba-chybějící textura

tata22 napsal:
Po nainstalování aktivity s Hurvínkem na mně vyskakují 2 hlášky, že chybí : "routes\Breclav-Praha\terrtex\rye11-basic.ace". Mám za to, že jsem žádnou aktualizaci nevynechal ale člověk nikdy neví. Můžete mi poradit, od které aktualizace to má sjet znova anebo je problém jinde ? Díky.

rye11 je v 37. Tedy je nutné instalovat 37, pak 38 a nakonec 39.

Pane Šemora díky. Na Vás je vždycky spoleh ! Kdyby ste měl ještě chvíli a mohl nám fandům MHD poradit ještě s těmi výhybkami u tramvajových tratí jak jsem psal už ve dvou forech (aby se přehozením výhybek nezacyklovaly) udělal by ste mi velkou radost, protože některé zahraniční trati jsou tak skoro nefunkční ! (viz tohle forum "Problémy s výhybkami!). Ještě jednou díky + hodně úspěchů v roce 2005 !

Toto odstráni iba autor trate príslušnou úpravou koľajiska - tak aby sa výhybky nezacyklovali - musite si uvedomiť, že MsTS nie je simulátor električky ale vlaku - jeho tvorcovia proste nerátali s električkovou traťou ... dá sa to spraviť jedine tak, že smyčky spravíte nie tak ako sú v skutočnosti ale tak aby boli nejak do odbočky - tak ako je to poriešené napr. na Vysočine.

Re: náročná služba

Davidus napsal:

Ale jde to. Ihned na začátku jí nalož, dodržuj rychlostní limit, v Hoštejně to chce rychle, v pohodě stihneš i zkoušku brzdy, hned jí zase nalož a krásně náklaďák stihneš. A nezapomeň se podívat nahoru na most. Když se Ti to nepovede napoprvé tak si z toho nic nedělej a zkus to znova. Chce to jen citlivě zacházet s plynem a brzdou.

aktualizace

Včera jsem si stáhnul a nainstaloval chybějicí aktualizace od 36tky až po tu poslední a narazil jsem na problém. Při pokračování uloženého úkolu mi vyskakovali chybové hlášení. Je to tím, že jsem v polovině úkolu trať aktualizoval?

Zdary,teď sem si tady stáhl adresář cd_363 a chybí mi tam soubor 363161zs který potřebuju pro aktivitu Hurvínek-nevíte někdo,kde ho sehnat??Nešlo by k novým aktivitám,nebo při změnách vozů ve starých,aby byly součástí aktualizace?Ty budou sice větší,ale odpadne problém se scháněním vozů a jejich úpravou..Když stahuji vozy od Havla,tak ty mají stále jine značení,takže se nedají bez větších úprav souborů eng,wag,sd,s,ace použít!Dík

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře