E 125 / E 469

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna zsr 131
  • Datum začátku Datum začátku
Z

zsr 131

Host
http://rail.sk/arp/slovakia/rolstock/125.8.htm je niekde na stiahnutie?

zsr 131 napsal:
Tax napsal:
zsr 131 napsal:
Bude, až vymodeluješ ... :D

no jasne tak mne to nauc :D jak sa to roby?
Kolik jsi ochoten zaplatit za 1 hodinu výuky? Obávám se že nic, neboť jsi se ani nenaučil pořádně psát. Ale mám pro tebe tip. Na mých stránkách je velice krátký, ale poučný návod na modelování. I já jsem podle něho kdysi začínal. Takže navštiv moje webové stránky, přečti návod a uč se, uč se a uč se. Neboť žádný učený z nebe nespadl, a pokud ano tak si pěkně nabil hubu...

zsr 131 napsal:

Radšej to ani neskúšaj. Po prečítaní tejto vety, ktorá ma skoro zhodila zo stoličky som zvážill, že by to asi nemalo zmysel...

zsr 131 napsal:
a neviete niekdo ako mozem mat na trati viac suprav?

Ako vidím, tak všetky príspevky v tomto vlákne sú "k veci". Mimochodom, túto pripomienku som už tuším niekde dnes videl...

zsr 131 napsal:
My to víme. Projdi si celé fórum, zejména sekci FAQ, přečti a prostuduj všechna tam uložená moudra. A až tohle uděláš, nebudeš tady pokládat takovéto otázky. A znova ti opakuji: Uč se, uč se a uč se.

Ivan.ps napsal:
zsr 131 napsal:

Radšej to ani neskúšaj. Po prečítaní tejto vety, ktorá ma skoro zhodila zo stoličky som zvážill, že by to asi nemalo zmysel...

zsr 131 napsal:

Ako vidím, tak všetky príspevky v tomto vlákne sú "k veci". Mimochodom, túto pripomienku som už tuším niekde dnes videl...

ta tebe asi dobre kktiny chodia po rozume...
Miran napsal:
zsr 131 napsal:
My to víme. Projdi si celé fórum, zejména sekci FAQ, přečti a prostuduj všechna tam uložená moudra. A až tohle uděláš, nebudeš tady pokládat takovéto otázky. A znova ti opakuji: Uč se, uč se a uč se.

hladal som a nic som nenasiel

Naposled editoval moderátor:
zsr 131 napsal:
ta tebe asi dobre kktiny chodia po rozume...

Trošku sa kroť vo vyjadreniach - na to, že si tu jeden deň aj s cestou si nejaký oprsklý

zsr 131 napsal:
hladal som a nic som nenasiel

Kto hľadá, nájde. Ale komu sa nechce ...

Naposled editoval moderátor:
Miran napsal:
zsr 131 napsal:
Tax napsal:
zsr 131 napsal:
Bude, až vymodeluješ ... :D

Kolik jsi ochoten zaplatit za 1 hodinu výuky? Obávám se že nic, neboť jsi se ani nenaučil pořádně psát. Ale mám pro tebe tip. Na mých stránkách je velice krátký, ale poučný návod na modelování. I já jsem podle něho kdysi začínal. Takže navštiv moje webové stránky, přečti návod a uč se, uč se a uč se. Neboť žádný učený z nebe nespadl, a pokud ano tak si pěkně nabil hubu...

a kde by som nasiel ten program?

Ad. zsr 131:

Ty jsi asi opravdu dobře na tomto fóru hledal???I můj synovec a tomu je sedm let se v tomto fóru orientuje lépe jak Ty.Odpovědi na Tvé otázky tu najdeš a to zcela bez problémů a tak konečně začni používat hlavu a dej na rady Taxe a Mirana.

Abych Ti nezkazil dnes náladu tak si stáhni z těch odkazů až je na tomto fóru konečně najdeš potřebné nástroje,vytvoř něco a pokud přijdeš s žádostí o radu jistě Ti mnoho zkušených modelářů poradí,ale nečekej,že Tě někdo bude držet za ruku.

Back
Nahoře