Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Nikde žádná zpráva o nových modelech nebyla.
kulica napsal:Ota11 napsal:Šnek napsal:Nikde žádná zpráva o nových modelech nebyla.
jo to škoda. A nikdo typový výkres asi nemá...že bych ho zkusil udělat v 3d maxu.
typák jsem nikde neviděl, ale kdo bude chtít tak na RS foru jsou obrázky modelu co jsem stvořil já pod dohledem Dema.
kulica napsal:Já sem ho hledal na foru ale nikde sem model nenašel
Veď ja ani nechcem silou mocou novú 131, mne vyhovuje aj "stará" len niekto zháňal typák tak som ponúkolkulica napsal:peter55 napsal:Ja mám typák ktorý bol v 80tych rokoch v Železničiarovy ak je záujem urobiť tento model tak ho rád poskytnem lebo je to moja srdcová rada a mohol by byť potom aj reskin na pôvodný lak, tiež mám nejaké fotky![]()
Zkus mrknout od dva články nahoru nad ten svůj. Podívej pak na obrázky. Stačí nebo je třeba udělat další verzi? :? S fotkama se zkus pobavit s človíčkem co napsal článek o jeden nahoru.
kulica napsal:Veď ja ani nechcem silou mocou novú 131, mne vyhovuje aj "stará" len niekto zháňal typák tak som ponúkolkulica napsal:peter55 napsal:Ja mám typák ktorý bol v 80tych rokoch v Železničiarovy ak je záujem urobiť tento model tak ho rád poskytnem lebo je to moja srdcová rada a mohol by byť potom aj reskin na pôvodný lak, tiež mám nejaké fotky![]()
Zkus mrknout od dva články nahoru nad ten svůj. Podívej pak na obrázky. Stačí nebo je třeba udělat další verzi? :? S fotkama se zkus pobavit s človíčkem co napsal článek o jeden nahoru.![]()
Inak neviem ktoré je RS fórum![]()
Fakt pekný model. Neviem či som pochopil tuto diskusiu ale tento model by sa mohol použit do MSTS ako nový model 131 (?)kulica napsal:Ota11 napsal:Šnek napsal:Nikde žádná zpráva o nových modelech nebyla.
jo to škoda. A nikdo typový výkres asi nemá...že bych ho zkusil udělat v 3d maxu.
typák jsem nikde neviděl, ale kdo bude chtít tak na RS foru jsou obrázky modelu co jsem stvořil já pod dohledem Dema.
Mám pocit, že asi sotva. To by musel byť najmä otextúrovaný ... a musel by sa dať exportovať. Fórum RS je plné polohotových neotextúrovaných modelov a kde nic - tu nic. Neajaký čas si zrejme budeš musieť ešte počkať. Prinajmenšom až dovtedy, kým sa dotyčný autor nenaučí textúrovať a exportovať do MSTS a RS alebo dovtedy, kým to neurobí niekto iný.peter55 napsal:Fakt pekný model. Neviem či som pochopil tuto diskusiu ale tento model by sa mohol použit do MSTS ako nový model 131 (?)![]()
Ahoj Kulico, teda Ondřeji. Neviem, kde si k tomu prišiel, že ja som profesionálny modelár. Modelovanie ma neživí, preto vydávam modely veľmi poriedku. Modelujem len to, čo ma baví a to, čo nie je reálne, že by niekto druhý urobil. Keď to chcem mať, musím si to urobiť. Teda nie je to o tom, či sú tie modely dokonalé, ale či sa ešte niekomu okrem mňa páčia. Návštevnosť webu dokazuje, že zrejme ano. To však nie je meradlom. Podstatný je môj dobrý pocit z toho, že mám modely presne tie, ktoré som chcel.kulica napsal:Víš Taxi, bohužel nejsem profesionální modelář, tudíž vydělávám peníze prací a nikoliv seděním u PC. Občas když se dívám na tvé modely, tak mi příjdou taky jako polotovary. Sundej si růžové brýle a podívej se na to reálně.
Vysvetli toto - to ako by si povedal, že ja alebo ktorýkoľvek iný aktívny modelár neustále vysedávame nad PC a zabávame sa modelovaním ...kulica napsal:Víš Taxi, bohužel nejsem profesionální modelář, tudíž vydělávám peníze prací a nikoliv seděním u PC.
Keď dochádzajú argumenty, začína nejaký útok ... Radšej povedz, načo ťaháš ľuďom pod nos medové motúzy s množstvom nehotových modelov namiesto toho, aby si aspoň jeden reálne dokončil a dal do používania.kulica napsal:Zkus si ještě přečíst jednou mou první odpověď a určitě v ní nenajdeš tvrzení, že jsi profesinální modelář...a pak ani nějaké vyplakávání.
Když to tak čtu, tak je mi tě líto. měl by jsi navšítívit lékaře. Pokud tam vidíš co tam napsané není, pak jsou na speciální léčebny!
Chlapy tak se nehádejte přece. Takovejhle spor vyřeší jenom jednoTax napsal:Vysvetli toto - to ako by si povedal, že ja alebo ktorýkoľvek iný aktívny modelár neustále vysedávame nad PC a zabávame sa modelovaním ...kulica napsal:Víš Taxi, bohužel nejsem profesionální modelář, tudíž vydělávám peníze prací a nikoliv seděním u PC.
Keď dochádzajú argumenty, začína nejaký útok ... Radšej povedz, načo ťaháš ľuďom pod nos medové motúzy s množstvom nehotových modelov namiesto toho, aby si aspoň jeden reálne dokončil a dal do používania.kulica napsal:Zkus si ještě přečíst jednou mou první odpověď a určitě v ní nenajdeš tvrzení, že jsi profesinální modelář...a pak ani nějaké vyplakávání.
Když to tak čtu, tak je mi tě líto. měl by jsi navšítívit lékaře. Pokud tam vidíš co tam napsané není, pak jsou na speciální léčebny!
1) Kedysi platila taká zásada - nič neprezentovať, kým to nie je reálne nachystané k downloadu. Človek tým predíde zbytočným otázkam typu kedy to bude ...kulica napsal:
Polotovar možno, ovšem taký, ktorý sa dá v MSTS používať.kulica napsal:Občas když se dívám na tvé modely, tak mi příjdou taky jako polotovary. Sundej si růžové brýle a podívej se na to reálně.
Taxi já si myslím že ho do světa vypustí až budou textury a model se doladí.... to je můj názorTax napsal:1) Kedysi platila taká zásada - nič neprezentovať, kým to nie je reálne nachystané k downloadu. Človek tým predíde zbytočným otázkam typu kedy to bude ...kulica napsal:
2) Menej je niekedy viac. Radšej jeden kompletne dokončený model v hrsti, než 10 - 20 -30 screenov z toho, čo možno raz bude.
3)Polotovar možno, ovšem taký, ktorý sa dá v MSTS používať.kulica napsal:Občas když se dívám na tvé modely, tak mi příjdou taky jako polotovary. Sundej si růžové brýle a podívej se na to reálně.
4) Ja som ani k autocadu, ani k 3 ds max nikdy nečuchol, takže čo som urobil, naučil som sa sám s pomocou užitočných rád niektorých skúsených služobne starších modelárov. Ty si sa teraz ovšem priznal, že Autocad zvládaš na profesionálnej úrovni, keďže sa ním živíš.
Takže uzavrieme to otázkou - odprezentoval si nový model rady 131 - kedy to vypustíš do MSTS a RS ?
Člověk se snad zeptat může jestli se dělá nový model nebo jestli by autor původního modelu nerozanimoval i druhý pantograf??? To snad ještě zakázaný není!Tax napsal:Navrhujem moderátorovi fóra celé toto vlákno zamknúť a poprípade zmazať ako zbytočné - Kedysi pomerne nedávno sme sa dohodli, že nebudeme klásť otázky typu: Nerobí niekto ... ? Postavte ... ! Upravte ... !
Model 131 existuje, je jaký je a ak bude niekdy nový model, môžeme ho riešiť v samostatnom vlákne k tomuto novému modelu. Dovtedy, kým nebude na kolajach MSTS iný model 131, než ten ktorý máme, je toto vlákno bezpredmetné.
Tu vládnu niekedy čudné praktiky....Ota11 napsal:Člověk se snad zeptat může jestli se dělá nový model nebo jestli by autor původního modelu nerozanimoval i druhý pantograf??? To snad ještě zakázaný není!Tax napsal:Navrhujem moderátorovi fóra celé toto vlákno zamknúť a poprípade zmazať ako zbytočné - Kedysi pomerne nedávno sme sa dohodli, že nebudeme klásť otázky typu: Nerobí niekto ... ? Postavte ... ! Upravte ... !
Model 131 existuje, je jaký je a ak bude niekdy nový model, môžeme ho riešiť v samostatnom vlákne k tomuto novému modelu. Dovtedy, kým nebude na kolajach MSTS iný model 131, než ten ktorý máme, je toto vlákno bezpredmetné.