M 21.004

mixmouses

Cestující
Velmi nerad zakládám další vlákno, ale úzkorozchodná vozidla se mi najít nepodařilo. Mám nafocená stanoviště a interiér M 21.004 z Balogu, nevím, zda-li to bude použitelné, ale pokud někdo z modelářů plánuje tenhle motorák stavět, fotky rád poskytnu, v původní velikosti (3000 x 2000) a bez úprav. Exteriér se mi bohužel nafotit nepodařilo, motorák byl zastavěný ve výtopně. V případě zájmu mi prosím pište na mail. Přeju všem hodně zdaru. motorová myš :oops:

Naposled editoval moderátor:
mixmouses napsal:
... pokud někdo z modelářů plánuje tenhle motorák stavět ...
Čož o to, motorák je to zaujímavý, je naň aj dobrá výkresová dokumentácia, aj dostatok fotiek, akurát modelárov je jaksi málo ... Už som nad ním rozmýšlal, ale od rozmýšlania k realizácii je veľmi dlhá cesta ...

Kolega strojvedoucí od nás z Plzně tam jezdí každý rok na čtrnáct dní jezdit jako brigádu.Kdyby někdo potřeboval nějaké informace o mašinách nebo trati není problém sehnat.

co se ti zas nelibi... ze se jim snazim pomoct??? ja vim ty jsi bezcitne stvoreni ale to ty nepochopis. sorry za OT.

Aldabuid napsal:
filipes : ty lezeš taky do každého fóra :-(

Alešku - já bejt tebou tak tady držím hubu anebo sem vůbec na to forum nelezu.
Kdybys náhodou zapomněl co jsi všechno vyváděl, rád Ti to připomenu.

filipes napsal:
pokut vim tak uz je udelan do trainzu a myslim ze export by se souhlasem autora nebyl problem...

fFilipes, aldabuid a spol:

1) Model z Trainzu je utópia, s jeho autorom sa hovoriť nedá

2) My si ho dokážeme urobiť prinajmenšom taký istý, ak nie lepší

3) Vy traja to tu neriešte. Totižto toto nie ste schopní vyriešiť. Kapisto ?

johny c: to aj tu uz ales vystrajal??? aj na fore trainzu uz ma svoju povest.
tax: ja viem ze ja to nevyriesim kedze nemam ani 3ds a ani neviem robit do msts ani trainzu ja sa len snazim pomuoct. prechadzam pomaly ale iste od trainzu na msts ale este ho nemam a kedze som uzkorozchodny maniak tak mi tu bude M21 chybat. ja len tolko.

Tax napsal:
filipes napsal:
Keďže si úzkorozchodný maniak, tak ti zrejme nič nebráni v tom, aby si ho kvalitne nafotil na textúry. Ja do Balogu kvôli fotkám určite nepocestujem ...

http://xtrain.alsat.sk/work/dmu/scr-m21-0.jpg

Ja budem cestovat do Balogu na Vlaky.netacku akciu na zaciatku maja. Ak bude treba mozem nieco nafotit, staci povedat ako.

IceMcLaren napsal:
Ja budem cestovat do Balogu na Vlaky.netacku akciu na zaciatku maja. Ak bude treba mozem nieco nafotit, staci povedat ako.

Tam budem aj ja, ale ver tomu, že na takej akcii fotky na textúry nenafotíš ...

mam kontakty na klubakov z balogu. fotky nebudu problem. ja tam nejdem ani na akciu lebo sa mi to bije s inym uz davno dohovorenym terminom na inej uzkej. mozno sa tam ukazem ale pochybujem. ale fotky zozenem.

filipes napsal:
fotky nebudu problem ... ale fotky zozenem.
Ešte takmer nikto mimo okruhu modelárov alebo skinárov nenafotil fotky použiteľné pre tvorbu textúr. Nemyslím, že by si zohnal použiteľné fotky ...

filipes napsal:
nemyslis. je z okruhu trainz modelarov
Na Slovensku je jediný Trainzácky modelár - Ato, ostatní len skinujú, poväčšine z našich hotových textúr ... a to ostatné za veľa nestojí .. no nechajme sa prekvapkať, ako povedal Kutyil s.r.o.

JE TO cesky modelar ale polovica klubu na chz su cesi. videl som nejake jeho modely a musim povedat, vizeraju dobre.
tak to dopadlo. OT:Tax vzpominas minuli rok na jazde za konikmi do topolcianok s M262.007?? isli sme spolu na voze a ty si mi ukazoval fotky modelov do msts. mozno si na mna spomenies.

filipes napsal:
JE TO cesky modelar ale polovica klubu na chz su cesi. videl som nejake jeho modely a musim povedat, vizeraju dobre.
tak to dopadlo. OT:Tax vzpominas minuli rok na jazde za konikmi do topolcianok s M262.007?? isli sme spolu na voze a ty si mi ukazoval fotky modelov do msts. mozno si na mna spomenies.
Ano, ty si ten malý chlapec, čo si tak rád kupuje modely za .... .... :D
Šak keď je český alebo aj slovenský modelár, povedz, kto to je, nech viem ... myslím, že poznám väčšinu z nich, tak aké cavyky ?

ano som ten maly chlapec. uz modely moc nerobim. jedine co mi po nich ostalo mozes vidiet na trainz fore v modelovej zeleznici. tam mam nick fifino. ide o modelara USman. poprosil som ho o to a on nema problem to nafotit ak bude mat cas.

Tax napsal:
filipes napsal:
kedze som uzkorozchodny maniak tak mi tu bude M21 chybat. ja len tolko.
Keďže si úzkorozchodný maniak, tak ti zrejme nič nebráni v tom, aby si ho kvalitne nafotil na textúry. Ja do Balogu kvôli fotkám určite nepocestujem ...

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/work/dmu/scr-m21-0.jpg
Vidím že se na M 21 již pracuje. Začal jsem tvořit vlastní mašinku v 3ds maxu a o M 21 jsem též uvažoval, ale když už se na něm pracuje tak je to pasé. Držím palec a těším se .

Back
Nahoře